Saygısız komşularla nasıl başa çıkacağım?

iserosesound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
10
0
86
47
İstanbul
2 yıllık bir binanın giriş katında oturuyorum. Ev 2+1 ama odaları çok küçük, stüdyo gibi. Dolayısıyla apartmanın geneli bekar ya da öğrenci. Üst katta topuklu terlikle dolaşan bir bayan var. Evinde halı da yok sanırım. Çalışmıyor ve gece 1-2 ye kadar sürekli tıkır tıkır dolaşıyor. 11:15 'de elektrik süpürgesi çalıştırınca geçen gece kapısını çalıp uyarmak istedim. Kocası "istediğim saatte istediğimi yaparım, yarın cumartesi" demez mi? "Ben çalışıyorum" diyemeden kapıyı suratıma çarptı. Hala gürültü devam ediyor.

Alt kat daireleri de zemin diye farklı yapmışlar, benim yatak odamın altı alt katın salonu. Salonumun altı da onların yatak odası. Ben 10 deyince yatıyorum ama alttaki öğrenciler neredeyse sabah geliyor eve. Onların gülüşmeleri, bağrışmaları, köpek sesi, tv sesi. Allah 'ım uyuyamıyorum sabaha kadar.

Yan taraftan hiç bahsetmiyorum bile, normal konuşmaları bile yanımda konuşuyorlarmış gibi. O da öğrenci ve hareketli seks hayatını biraz gürültülü yaşıyor. Terbiye sınırlarının çok üzerinde. Üstüne bir de gümbürtüyle kapatılan bina kapısı eklenince uykular bana haram oldu. Ben ne yapacağım. Evimi de çok seviyorum, kirası uygun. Kafayı tırlatmak üzereyim. Ben de öğrencilik yaşadım ama şimdi öğrencilerden nefret ettiriyorlar. Çözebilir miyim ben bu sorunu sizce?

hangi biriyle uğraşacaksınız.Üstten ,alttan ,yandan kuşatılmışsınız.Siz en iyisi yeni bir daire aramaya başlayın.:içelim:

valla ben müstakil evde yaşıyorum..çokta memnunum.sizde tavsiye ederim
ama şu varki gerçektende işiniz zor..kiracı iseler ,asıl sahibe şikayet edein önce.sonuç alamazsınız başka bir yer bakın mecburen.hangi birisi ile uğraşacaksınız.aslında en iyisi aileye vermek.

Aslında hepsinin ev sahibi aynı. Müteahhit satamadı daireleri, çoğunu kiraya verdi. Komşularımdan biri şikayet etmiş ama nafile. Adam sadece evi boş kalmasın diye düşünüyor. Kimin tuttuğunu önemsemiyor diye ben de şikayet edemedim. Acıbadem'den taşınmak istemediğim için çözüm bulma arayışındayım. Belki de dediğiniz gibi yeni bir ev aramalıyım. Aam kiralar yine de çoook pahalı.

Evet canım ya bende bu komşu olayından hep çekiyorum.avukat arkadaşlar bize yol gösterirlerse sevinirim.yasal olarak ne yapabiliriz.ya da nasıl bir yol izlemek lazım bu gibi durumlarda.

arkadaşlar tek bir kişi ise önce yöneticiye söyleyin o uyarsın.ev sahipleri genelde bir işe yaramazlar bu konuda.onların tek derdi ev boşalmasın. hala devam ederse gece yapılan gürültülerin birinde polis çağırın belki bu biraz akıllarını başlarına getirir de çok afedersiniz ahırda değil apartmanda yaşadıklarını anlarlar. özür dilerim ama çok sinir oluyorum böyle insanlara.mahkemeye başvurmak pek sonuç vermez bu konuda çünkü direk şahsınıza yapılmış bir hakaret yada zarar verme yok. bence en iyisi gece gürültülerinin birinde polis çağırmak. bu da işe yaramazsa kendi huzurunuz için ev aramaya başlayın derim

arkadaşlar tek bir kişi ise önce yöneticiye söyleyin o uyarsın.ev sahipleri genelde bir işe yaramazlar bu konuda.onların tek derdi ev boşalmasın. hala devam ederse gece yapılan gürültülerin birinde polis çağırın belki bu biraz akıllarını başlarına getirir de çok afedersiniz ahırda değil apartmanda yaşadıklarını anlarlar. özür dilerim ama çok sinir oluyorum böyle insanlara.mahkemeye başvurmak pek sonuç vermez bu konuda çünkü direk şahsınıza yapılmış bir hakaret yada zarar verme yok. bence en iyisi gece gürültülerinin birinde polis çağırmak. bu da işe yaramazsa kendi huzurunuz için ev aramaya başlayın derim
Sağol canım.bende aynen sana katılıyorum apartmanda mı yaşıyorlar .... yaşıyorlar belli değil.Polis çağırmayı kafaya koydum bi dahakine başka çaresi yopk.belki biraz dururlar.:kızgın:

Back
X