Merhaba arkadaşlar. Bugün çok can sıkıcı bir durum yaşadım ve onu anlatmak istiyorum. Dayım Almanyadan geldi yaklaşık 3 haftadır burada tatil yapıyor. Bekar işte ve hareketleri tam çocuk gibi görseniz. Bakın dibime geliyor uğraşıyor insanca git dediğimde anlamıyor bağırdığımdada. Ve 19 yaşındayım. Neyse bugün sabah erkenden markete gittim. Bu ananemde kalıyor normalde, bize geliyor gündüzleri.Ben geldim marketten odama geçtim.Odaya direk dalıyor kapı çalmada yok git içeriyi topla diyor. Ben daha eve yeni girmişim üstümü bile değişmemişim.Ben sinirlendim çıkar mısın odamdan dedim. Anlamıyor elli kere tekrar ettim.Ya ben biraz küçük duruyorum bu böyle tuttu beni odamdan çıkarmaya çalışıyor artık bağırdım.Anlamıyor.Bakın diyorumki üstümü değişiyim geleceğim.Anlamıyo.Sonra iyice sinirlendim.Bana dediği şey vurucam şimdi.Ben iyice dellendim hıhı aynen dedim vurdu.Ya o an aklım gitti.Görmelisiniz kafayı yiyecektim.Ya koca adam 40 yaşında.Sanki karşısında yaşıtı adam varmış gibi bende haliyle vurdum yanımda deodorant şişesi vardı. Onu fırlattım.Annem desen 50 saat sonra gelmiş ayırmaya çalışıyo.Daha bana gelmiş diyorki seninle görüşücez.
Kafayı yiyeceğim ben mi suçluyum cidden.Koca adam vuruyo ben bağırıp karşılık verince suçlu oluyorum.Ya sizce de öylemi?
Kafayı yiyeceğim ben mi suçluyum cidden.Koca adam vuruyo ben bağırıp karşılık verince suçlu oluyorum.Ya sizce de öylemi?