Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize cook tesekkur ederim.Babam eve geldi. Anlattim o da cok sinirlendi.Bir daha gelmeyecek sakın eve alinmayacak dedi anneme.Yanimda oldugunuz icin cok saolun
Genç bir kızın odasına aniden daliyorsa kimse iyi niyetle bakamaz ki.Adam hadsiz olabilir evet ama sapikligi nerden cikti yahu. Sizler akrabalariniza bu kadar onyargili bakabiliyo musunuz gercekten, pes.
+1Hayır değilsin. Dayı kişisi yarım akıllı galiba.
Genç kızın odasına öyle dalınmaz sırf bu sebepten bile kovarım. Ama anlaşılan biraz problemli.
Babana falan şikayet et annen de bir şey diyemez o zaman.
Kapını da kilitle bu arada..
Sizin dayiniz odaya aniden dalinca siz dalginligina gelmis diyip sinirlenmek yerine cidden tacizci diye yaftalayabiliyor musunuz? Yanlis anlamayin soruyorum sadece. Ben sinirlenirim kizarim dusuncesiz derim ama sapik diyemem. Dayi bu ya canim kanim yani.Genç bir kızın odasına aniden daliyorsa kimse iyi niyetle bakamaz ki.
O kız dışardan yeni gelmis üzerini değiştireceği apaçık ortada .
Ayrıca el şakası ne demek 19 yaşında genç kıza?
Yaşanan olaylar araştırmalar vs.taciz ve istismarin en çok aile yakinlarindan geldiğini doğruluyor malesef biraz googlamak yeterli kısa bir araştırmayla.