• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısızlığı affedıp evlenip mutlu olan var mı?

Yok. Bunu ummak nasıl bir akıl tutulması? En aşko kuşkolar bile şuna dönüyo

Eklentiler

• 1000203989.webp
    1000203989.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 105
Sevgililik ya da tanışma sürecinde saygısızlık görüp sınırlarını net şekilde koyduktan sonra evlenerek mutlu bir evlilik sürdüren var mı?
Saygısızlığı gördükten sonra o kişi hayatınızdaysa sınırlarınızı net bir şekilde koymuş olmuyorsunuz.
Ananız değil babanız değilse o net sınır hayattan çıkartmaktan başka bir şey olamaz. Çoğu zaman kök aile bile hayattan çıkarılacak noktaya gelebiliyor.

Benim bakış açım böyle ki bence çoğu insan da böyle düşünüyordur. Ben bir insanın sınırlarını ihlal etsem atıyorum saygısızlık yapsam, onu kullansam, aldatsam vs ve hala beni hayatında tutuyor olsa ben bunları yapmaya devam ederim çünkü yanıma kâr kalıyor. Düz erkek mantığı da bu şekildedir.

Sevgililik ya da tanışma sürecinde saygısızlık görüp sınırlarını net şekilde koyduktan sonra evlenerek mutlu bir evlilik sürdüren var mı?
Aklından çıkmaz, durup durup aklına gelir, böyle de mutlu olunmaz.

Ne saygısızlığı?
Duruma göre değişsede sevgiliyken bile kabalaşan bir adamdan pek bişey olduğunu görmedim
Ki evlilikte bu kabalıklar artar
Çünkü elde etmenin rahatlığı vardır
Bu çıkarım akademik bilgi değil tecrübedir
Sen bilirsin genede

Sana büyük saygısızlık gösteren birine dik duruş göstermek ve ardından evlenmek😒😒😒Dik duruş bu değil yanlız "istemem deyip yan cebi göstermek" Her koşulda seni kabul ediyorum azıcık nazlanır yine seni seçerim demek ....

Birçok konu açtınız insanlar size gerekli herşeyi söyledi .Hala mutlu olabileceğinizi düşünüyorsanız gidin evlenin ya.
Yetmedi mi artık.
Ayrıca sizde sınır falan çizecek hal de yok

Hayır sakın yapma bir insan saygısızlık olsun huy olsun asla değişmiyor mutsuz olursun daha kötü oluyor ama daha iyi olanı görmedim ben

No.
Aşksız, sevgisiz bile olur da saygısız olmaz bak sınırı öyle çizeyim sana.

nasıl bir saygısızlık mesela?

tanışma süreci denildiğine göre , işin içinde aileler var ... çok sakıncalı !

Back
X