Saygısızlığın Bu Kadarı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir kadinin yapisi bu. Kimse yaşamasın . Zoruma gitti sert bi uslupla yazdim yoksa komsuya gidip de bagirmisligimiz yok

Engelli çocuğu olmasını bir kenara bıraktım; komşumuz diye olayı kişiselleştiriyorsunuz ama bu kadın dizim kiracınız yani yasayla korunan hakları var. Sen kalk üst kata taşın diye birşey olamaz; kadın hangi evi kiraladıysa orada kalır. Evin bina güvenliğini tehdit eden yanı varsa bu da onun değil ev sahibi olarak sizin sorununuz böyle bir durumda mahkemeye belediyeye başvurur bu tahliye istersiniz. Besle kargayı derken beslenen karga sizsiniz çünkü kira geliri alıyorsunuz bilmem farkında mısınız

Değil işte... Ama böyle bir problemin cikacagini da kimse hesap etmiyor binadakilerin sorumsuzlugu sadece anneme yüklendi ve anneme bagirdi kadin... diger aile uyelerinin kılını kıpırdattığı yok
o an annenizle muhattap olduğu için öyle olmuştur. Engelli evladı olan arkadaşlarım var inanın ruh halleri çok başka oluyo. O kadın çaresiz, yok yokluk içinde.. Burda da annenize yüklenmiyoruz zaten. Mülk sahiplerinin ortaklaşa bu sorunu gidermeleri gerektiğini söylüyoruz.

Yaz geldi zaten. Siz de anladigim kadariyla bu yaz cikacakmissiniz zaten. Gelecek kis o apartnanda degilsiniz yani. Sizin sorununuz bitiyor gibi. Bu onun problemi . Suan icin yapilacak birsey yok.

Hayir kadinin yapisi bu. Kimse yaşamasın . Zoruma gitti sert bi uslupla yazdim yoksa komsuya gidip de bagirmisligimiz yok
Üslubu neden öyle Biliyormusunuz çünkü sizden zor bir hayat yaşıyor sert olmaya ayaklarI üzerinde durmak zorunda ve olmayacak çözüm önerileri sunulmuş kadına ne demesini beklersiniz tabi ben sokakta yaşarım mi ? Cevap vermeyim dedim ama yok olmuyor

Yaz geldi zaten. Siz de anladigim kadariyla bu yaz cikacakmissiniz zaten. Gelecek kis o apartnanda degilsiniz yani. Sizin sorununuz bitiyor gibi. Bu onun problemi . Suan icin yapilacak birsey yok.
yok evi boşlatıklarında yeni kiracı alacaklarmış o yüzden o kiracıyada zulüm olacak soba dumanı.

Peki ben neden bu kadar öfkelendim ve sinirlendim biliyor musunuz? Annem de bin beterlerini yasadi cok mazlum bi hayat sürdü yeni yeni refaha cikiyor ve kadina ses bile yukseltmedigi halde saygisizliga ugradi elinden ne gelirdi ki ? Sinirlenip agladim o yuzden patladim bunlari yazarken benim o komsuya gercekten hic uzulmedigimi dusunenleri Allaha havale ediyorum sanal alemden bir insanin kalbi hakkinda nasil yorum yapilabiliyor bu kadar kolayca ?

Isınsınlar tabiki ama binada arıza varsa tek kisiye(anneme) bagirip cazgırlık ederek ve cozum alternatiflerini kabul etmeyerek degil
Bunda tek cozum var o da tasinmalari.. cocugu icin mumkun degilse ee ne soba be dogal gaz var? Ee kiraci olarak girdiklerinde durumu biliyolarmiydi? Kac zamandir kiraci bunlar? Yani kac defa kis mevsimi gecti?

Kadinin tarzi belki cirkef olabilir bilmem, ama durumu zor

yok evi boşlatıklarında yeni kiracı alacaklarmış o yüzden o kiracıyada zulüm olacak soba dumanı.
bize kalsa bina yıkılsın. kiracı derdinde degiliz yani para derdi degil oraya bir insan girerse o da zehirlenicek bina da yıkılmıyor cikmak da istemiyor kalinca da soba yakiyorum diyor biz napabiliriz bu durum icin? ben cozum yolu istedim asagilamalar geldi

Bakın kadinin durumu yok diyorsunuz dogalgaz 280 geliyor bize nasil odeyecek ? Hadi odedi diyelim cocugu nasil taşiyacak? Kadın zaten dusune dusune cildirmistir ... bana gelip surekli işi soruyorlar az kaldi bende kadin gibi bagiracam ...bunun adı CARESIZLIK kimsenin sizi anlamaması ...iyilikten maraz dogdu lafini duymamak icin kimseden birsey almiyorum ... allah korusun terslessek ne iyilikler yaptim diyecekler birkac kisiden duydugumdan beri samimiyete de inanmiyorum

Kadına ne iyilik yaptınız? Başka kata çık demek mi iyilik ? Bina sizin ve sözde hepimiz düşünceliyiz ama engelli olan bir insanın üst katlara (asansör olmadan) çıkmasını bekliyoruz..
Hem kadının durumu yok hem de soba yakma diyorsunuz . Mantığınız çok yanlış lütfen empati yapmanızı rica ediyorum . Ve çirkeflik değil bu farklı bir durum .

Cunku herkes olaya tarafsiz bakmaya calisiyo. Kim kime bagirmis cok onemli degil.. duruma gore degerlendirme yapiliyo. Biz nerden bilelim annenin zor zaman gecirdigini? Kaldiki hangimizin anasi cok rahat hayat yasamis

dedim ya işte bilirkişi raporu ile evin bışlatılması gerektiğini noter aracılığı ile bildirin kiracınıza... başka çözüm yok....

kadının haklı olduğunu bildiğiniz için bu öfkeniz zaten. Bana haksız yere biri hakkım haram olsun dedi. Bende ne hakkın geçti de haram ediyosun dedim gülüp geçtim.

Zaten aile apartmanıymış. Havalar uygunken tadilat yaptırmaya bakın siz.

Anladim. Ancak kadinin da evine dogalgaz baglanamiyorsa ve de engelli ust kata cikanayan cocugu varsa mwcbur soba ile isinacak. Ust kata giden duman kadar onda da duman vardir bence eger baca cekmiyorsa ve kadin da bu durumdan memnun degildir bence. Durumu olsa o da dogalgazli giris katinda baska bir yere cikardi bence.
Neyse aciklamaniz inin tesekkurler.

Benım anlamadığım siz zehirlenıyorsunuz da, kadının evinden çıkan duman nasıl onları rahatsız etmıyor? Burda bi eksiklik war.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…