mrblar arkadaşlar..
eşim olmadık yerden sinirimi bozmayı başardı hemen konuya girip fikirlerinizi almak istiyorum sinirlerim zıpladı resmen
eşim geceye kadar mesaide kalıyo bütün gün yalnız basıma bekliyorum gelsinde güzel vakt gecirelim diye tabi oda aynı sekilde..uykulu uykulu bile olsa gerekrse sabaha kadar oturup brbrimize vakt ayırıyoruz ..
dün işten geldi pc basında kaçırdığımız dizimizi izliyoruz..dizide olay şu bir çocuğun sevgilisi var eski sevgilisi birden ortaya çıkıyo ve aynı evde yasamak durumunda kalıyolar.eski sevgili sabah 3 erkeğin içine üstnde erkeklerden birinin gömleğini giymiş vaziyette çıkıyor...tabi bu 3 erkek ayran budalası gbi bakıp kalıyolar kıza..
eşimle diyaloğumuz
eşim -abartmışlar baya
ben -aynen ama eski sevgiliyi abartmaları lazımki çocuğun aklı tekrar ona kaysın başka trlü nasıl bozulcak yeniyle arası
eşim -yani..bu eski sevgilide tam şey çıktı
ben -deme öle be dizi işte
eşim -ztn anca dizide olur gercekte böle 3 erkeğin içine bu halde çıkılırmı ?parçalarlar valla
bu lafın üstne ne tepki vereym ne söyliyim bilemedm böyle kaynar kaynar suları söktüler snaki tepemdennn.sinirim tavan yaptı resmen...
parçalarlar dediğide kız jartiyerle fln çıksa yabancı flm izlesek bi neviii diycem.yahu kzıın üstnde erkek gmleği var sadece bacakları görünüyo..türk yapımı bi dizi o kızı bile parçalıycaklarını düşünüo sevgili kocam...neresnden vurayım ne hissettiğimi nasıl anlatayım bilemedm...çok öfkeliyim ama asıl kızdığım şeyi eşimede burayada anlatamıyorum çünkü yok tarifi tarf edemediğim bi sebpten öfkem...bu yaptığı bana saygızılık değilmi ya...o benm eşim naısl böyle konusur nasıl yakıstırıyo kendine.
dünden beri buz gbiyim.boş bulundum söyledm özr dilerim niye bu kadar büyütüosun tm konusalım halledelm hadi dedi ama konusmak bile istemedm...çok bozuldu snrlerm çokk.haksızmıyım kızlar
o sahneyı gördüm dün bendene var ki saldıracaklar anlamadım
o zaman sahılde her kadına saldırmaları lazım.
eşini kolla sen.
kendıne hakım olamayan bir model gördüm çünkü.
saygısızlığı anlayamadım ama.
he evet evet işte bu dünden beri kendimi yiyip btrdiğim konu bu kadar büyütmeme sebep olan düşünce bu...arkadasım çok sağol..
aynen dediğiniz gibi ne vardıki o görüntüde neye saldırcaklar parçalıcaklar...hiçbişey yoktu kızın bacaklarndan baska biyeri grnmüyodu şuh bi sahne bile değildi..eşim hangi akla hizmet ne düşünerek tutupta parçalarlar diyeiliyor kızdığım konu tam olark bu işte..
he evet evet işte bu dünden beri kendimi yiyip btrdiğim konu bu kadar büyütmeme sebep olan düşünce bu...arkadasım çok sağol..
aynen dediğiniz gibi ne vardıki o görüntüde neye saldırcaklar parçalıcaklar...hiçbişey yoktu kızın bacaklarndan baska biyeri grnmüyodu şuh bi sahne bile değildi..eşim hangi akla hizmet ne düşünerek tutupta parçalarlar diyeiliyor kızdığım konu tam olark bu işte..
sağol çok güzel açıkladın durmu:))o kadar yardımcı oldunki anlatamam sana:)
eşine olan sevgınden dolayı sinir olmuşsun.
ama saygısızlık yok ortada bunu bil.
boşver takma yahu, eşinin kadın meraklısı oldugunu anlamıs oldun bence.
pardon nasıl bir yardım bekliyorsun benden ?
o kadarcık seyi büyütüp konu açan sensin yorumun sonundaki ünlem herşeyi anlatıyor zaten anlayana !
hem eşinin kadın meraklısı olduğunu anlamış oldun diyosun hemde takma boşver diyosun takılmıcak gbimi cnmm..
senden yardım beklediğimi nerden çıkardınnn..sana gre önemsiz küçük bi konu olabilir.benm için ehemmiyeti varki gelmiş yazmışım buraya iyi kötü yorum yapma hakkın tabiki var ama alaya alma hakkına sahip değilsin k.bakma ..madem anlayan biri yok karsında rca ediyorum yazma daha yorum morum arkadasım
ama sadece erkek gömleği giymiş bayanlar jaartiyerliden bile sexi olabiliyorlar.
bir çok filmde de bu tema işlenir.
eşiniz de ben olsam parçalarım dememiş ki.
çok net bir gerçeği dile getirmiş.
e 3 tane erkeğin olduğu bir evde kız başına öyle dolaşırsan tabi ki parçalarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?