saygısızlık değilde nedir bu?

ya hangi dizi bu ya merak ettim şimdi bende bakıyım absürt bişi varmı öyle yorumlayayım

bahsedilen dizi dün akşamdı aslında komik bir dizi evet o sahne abartılmıştır. 3 bekar erkek öğrenicinin yanına öyle çıkılmaz benim eşimde aynen şu lafı söyledi bu çocuklar (dizideki öğrenciler için sölüyor)çok saf normalde olsa kız o halde gezemezdi parçalarlardı dedi. bende bak sen dedim gülüp geçtim alınacak bişey yokki.ben olsam demiyor gerçek hayatta olsa böyle olur diyor haklıda bence :)

bence abartmışsın canım ya.. tek sorununuz bu olsun, adam özür de dilemiş.. kendi kendinizi huzursuz etmek için baska sebepler bulun. boş bulunmus söylemiş işte, abartmayın da boşuna sogukluk sokmayın aranıza..

Bi an boş bulunup söylemiş. Aslında hepimiz öyle bi kadına erkeklerin bakış açısını biliyoruz da kendi ağızlarından duymak garip geliyor parçalanır sözü biraz abes durmuş orada sizi inciten bu sanırım. Çok fazla takılmayın derim. İnşallah bi daha boş bulunmaz eşiniz. Yoksa sizi üzdüğü belli Ehh özür de dilemiş.

Son düzenleme:
amanede kocan seni o kadar çok seviyor ki. aşkından kör olmuş deli divane olmuş. kopcanın değerini bil

erkek zihniyeti bu..demekki bir kadının erkek gömleği giymesi bile başka şeyler düşündürtüyor..yani kadında bu şekilde erkek için tahrik edici olabiliyor..hem böyle şeyler normaldir abartma bence..sanırım senin evde yalnızlıktan canın sıkılmış kafayı buna takmışsın..

şu şikayet ettiğiniz evlilğe özenen insanlar var. ne büyük kavgalar ne kötü evlilikleri yaşayanlar var. Şükredin arkadaşım şükredin. Asabım bozuluyor.

ben de olsam sevgilim bunu demiş olsa takabilirdim. ne demek parçalarlardı. evet talihsiz bir tabir olmuş. ama "ben olsam parçalardım" demediği için bu da hafifletici sebebi olmuş rahatsızlığını belirtmişsin, tribini de atmışsın. konuyu uzatma daha fazla. çok uzatmaya ara bozmaya değecek bir mevzu da değil.

Bizde izledik
Babam sınıfta kaldı dizisi dimi
Bilmem çok yorum yapmadık ama
Bu sana saygısızlık değil ki diziyi eleştirmiş
Sadece üslubu asker arkadaşıyla gibi olmuş o kadar

Sen erken yaşlanacaksın gibi amanede

Haksız mıyım demişsin.Bence oldukça haksızsın...Sen eşinin erkek tişörtü giymiş bi bayanı çekici bulmasına mı kızdın, bunu senin yanında dile getirmesine mi?Ki bazı yorumlarında ilk şıkka takık yorumlar yapmışsın.Eşin bile olsa adamın içine girip duygu dizginlerini eline alamazsın ki cnm.O öyle hissettiyse öyledir.Nokta.Senin yanında böyle konuşmasıysa sorun;arkadaşım sen kendin erkek muhabbeti çevirmişsin orda, o da senin ılımlılığına güvenmiş düşünmeden konuşmuş söylemiş fikrini.İki durumda da kızacak bir şey yok.Eşin işten geliyor ve yorgun argın sabaha kadar senle dizi tekrarı izliyor ve senin olaydan anladığın bu mu Ne diyim, hatalısın bence.Hayatı bazen bi üst basamaktan yorumlamak gerekir, çok önemsediğin şeyler detay oluverir...

:))))) çok şekersiniz yaaaaa evet üzerinde erkek gömleği hoş bir hatuna bazı erkekler saldırabilir eşiniz ihtimal olarak demiş ve lafın gelimi olası büyük bir ihtimali dillendirmiş... sizin tepkinizi tahmin etmeden boş bulunmuş ama o kendi için değil genelleme söylemiş kızmakta haklısın ama büyütecek şey yok o saldırma sadece bir varsayım ve saldıracak kişi eşin değildir abaza ve kendini bilmez bazı erkek kesiminin hatunu o halde görünce ki yüzde büyük ihtimali kızma affet daha yapmazda söylemezde sana emin ol ama üstüne gidersen o tatlı sinirlenmene karşı ilerde şaka yapar koz verme eline he heee de gül geç

pardon da erkek gömleği giymiş kadın "çoğu" erkek için bir fantezidir şaka mı yapıyorsunuz? neden filmlerde hep seviştikten sonra kadınlar adamın gömleğiyle kalkar kahvaltı falan hazırlar ki?
ayrıca gerçekten türkiyede o şekilde bi durumda kızı ya parçalarlar ya da "yürü git düzgün giyin aranma" diye kovarlar salondan.
eşinizin yaptığında bir abeslik ya da gözü dışardalık olduğunu hiç düşünmüyorum boşuna burda gaza gelip iyice üstüne gitmeyin derim.

Bence abartiyorsunuz, Esiniz hakli. Turkiye de yasiyoruz. erkek gomlegi ile disari cikin bakalim parcaliyorlar mi parcalamiyorlar mi... Gercek bu maalesef. Esinin gercegi soylemis. Alinmis olabilirsiniz ama Benim fikrim abarttiginiz yonunde.
Bu ulkede kiz girip dul cikmak diye bir deyim var.

Kaldi ki ben Gunes e her Murat Bozu gordugumde ah adama bak be diyorum ve kizlar hayran diye bayagi ovgu methiye duzuyorum. :) Normal karsiliyor.
Ama mesela o ayni seyi yapmiyor yani benim gibi yapmiyor
Acik sacik biri gorsek tek dedigi allah cezani versin ne bu boyle de gezilmez... der.

Ben taytla disari cikamam mesela kizar erkeklerin hepsu bakiyor der.

Turkiye burasi.

Son düzenleme:
kavgalık bi durum değil bu. yapmayın allah aşkına. bazen bende böyle saçma tepkiler veriyorum bi bakıyorum regli dönemine girmişim :). tekrardan konuşup normale dönün eşinizle. hay allah ne diyim size. adam bide özür dilemiş. valla çok iyi biriymiş eşiniz.

yukardaki yorumumdan sonra ismini okudum amande. yapma allah aşkına sen kendini mutsuz etmek için sebep yaratıyosun sanada eşinede yazık. iyiliğin için söylüyorum.

Son düzenleme:
Eşin durumu abartı bir ifade kullanarak anlatmış, sen hepten abartmışsın saygısızlık falan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…