saygısızlık değilde nedir bu?

misal

Eklentiler

• $gömlek.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Kadında erkek gömleği altta bişi yok türk dizi ve filmlerinde genelde sevişmeden sonraki sabahı çağrıştırıyor ya biçok kez ben öyle izlemiştim belki bilinç altında da öyle bişi canlanmıştır..bence büyütülecek bişi yok saygısızlıkla alakası yok senle evlendi diye beyni ruhu değişmiorki adam aynı..sıkıntı yapmayın Allah kimseye sevdiğinden darbe yaşatmasın tabiki..
ve ALLAH SİZEDE BAŞKA DERT VERMESİN

Amanede kendine dert mi arıyorsun?

Şu bir gerçekki erkekler bizim gibi düşünemez,
biz de onlar gibi.
Takma kafana gayri ihtiyari söylenmiş laf, her bacağı görünen kadına atlar diye bir durumu yok :))
Böyle şeyleri takıp sorun yaratmaya değmez.

Birden ismini ve derdimvar da konunu görünce eltin sedef ile alakalı bir sorunun var sandım.
O sorunları aşmışsın belli ki sevindim.
Eşin de boş bulunmuş basit bir laf etmiş çok da büyütülecek bir mevzu değil, onu söyleme bunu söyleme demek sırf bir dizi yüzünden bu derece olayı abartmaya gerek var mı?

Bence abartıyorsunuz...Eşiniz ne demiş ki? Bence doğruda söylemiş.Erkek gömleği giyen kadın çekici gözükür erkek gözüyle.E birde 3 erkeğin arasında olsa

Herşeyi geçtim dizi bu sonuçta bu kadar üzülmenize,öfkelenmenize ne gerek var...

Allah başka dert vermesin
tek derdin bu olsun
ben ne dert ne de saygısızlık görmedim

Canım, işin mi yok,kendine dert mi arıyorsun,eşine kapris mi yapmak istiyorsun bilemedim.
Ne saygısızlığı var burda.Böyle her lafa her fikre her kelimeye takılırsan işin zor.Bir kadını parçalamak için jartiyer giyilmesi de gerekmiyor.Üç erkeğin içine sırf gömlekle çıkması da zaten yeterli olabilir.Bir de eşin mecaz yapmış burda.Kimsenin kimseyi parçalayacağından değil.

Bence de abartmışsın doğruyu söylemek gerekirse.
Filmdeki bir sahne için eşinin ağzından kaçırdığı-hadi patavatsızca diyelim-bir cümle için bu kadar tepki göstermek yersiz.
Evliliklerde öyle anlar geliyor ki çok daha büyük patavatsızlıkları,kimi zaman büyük hataları bile tolore etmen gerekebiliyor.
Ne derseniz diyin evliliği sürdürmenin yolu budur.
Öyle dört dörtlük harikulade ilişkiler, mükemmmel diyologlar filan filmlerde olur ancak.
Sen şimdi bu patavatsızlık için de trip yapıyorsun eşine ,diğer konularındaki gibi çok ciddi sorunlar da yaşıyorsunuz bi yandan.
Sadece büyük ve önemli sorunlara odaklanıp ufak tefek sorunları büyütmeseniz nasıl olur.
Ayrıca; Amanede eşin de bir erkek sonuçta.Erkeklere çok çeşitli kılıktaki bayanlar çekici gelebilir buna şaşırmaman gerekir:))

amanede gerçekten seni anlayamıyorum elmeyranın dediği gibi kendine dert arıyorsun bence sen

ya ne var bunda burada ne tartışılacak ne alınacak ne darılacak birşey yok

bu kadar kendini kasmak herşeye takılmak niye..

bir baksana bu takıntının sana verdiği zarara... bir film izlerken bile bir alınganlıkla kendini ve eşini üzüyorsun

ve sürekli bu takıntılarla evliliğini yıpratıyorsun.. dediğinde birşey yok gerçektende 3 erkeğin olduğu bir ortamda 1 kadının o şekilde dolaşması parçalanmasıyla sonuçlanabilir

buarada yanlış hatırlamıyorsam eşinin makyajlı halini giyinmeni süslenmeni felan istediğini söylemiştin bir konunda okumuştum..

eşinin bu isteklerine söylediklerinekarşı sen sürekli tedirgin sürekli alınganlık halindesin sanki ..

umursamamayı öğren biraz rahatlamayı dene bence... sorun az biraz eşindeyse en çok sende

kendinle barış birazcık iç sesini dinleme sen.. kendini doldurmaktan vazgeç birde

Erkekler kendi kıyafetini giyen kadını tahrik edici bulurlar, tenlerinin değdiği kumaşa kadın teni değiyor çünkü
Bide sonra o gömleği giyinecekler Ooooooo' az şey mi bu parçalayası gelir adamların
Seni hoş etmek için özür dilemiş bide eşin, neye özür dilediğinide bilmiyordur bence

benm yanımda otururken başkabi kadın çekici gelcek bide üstüne yorum yapcak utanmadan.tm abartılı olabilir tepkim ama bende buyum k.bakmasın yok öyle dünya...tolere etmeye çalıştığım çok konu var ztn ama işin içinde kadın oldumu küçükte olsa büyüyo sorun bnm için

Amanade,
Kayinvalidelerle dertlerin bittide simdi bi dizi yüzünden esinlemi bozustun yapma allasen..

Wala canım bende kızardım konuşma tarzına sen desen bi biscolota erkeği çıktığında parçalanır bu diye hali tavrı ne olurdu acaba.
Bir sormak lazım

Zamanla tepkini törpüleyeceğini ve bu hallerine gülüp geçeceğini düşünüyorum Amanede:))

yani herkes abartılı buldu gerçekten kendine dert arıyosun ne dememizi bekliyosun

''boşan gitsin hayır gelmez bu kocadan sana'' desek daha mı hoş olurdu ki acaba??
saçma bi diziden saçma bi sahne bunun için tartışmaya değer mi?

ya cnm niye ne var bunda...aynı yorumu ben bir erkek için yapsam eşim normalmi karsılardı acaba parçalarlarmıs pehhh

ya öle lafın gelişi sölenen bişe bence bana öyle geldi bu kadar büyütme millet burda eşiyle bi saat vakit geçirebilmek için neler yapıyo bak ne güzel senin ki sana gece uykusuz kalmak pasına zaman ayırıyo böle ufak şeyleri büyüterek tadınızı kaçırma he tabi ki o an kız hatta biraz küs ama çok büyütüp itme kendinde bi daha böle bişe duymicam de kapat

Bu diyalogda eşine küsecek tek kelime bile göremedim kusura bakma
Baya bir abartmışsın.
Orda eşin sana şöyle bişey söyleseydi küsmekte haklıydın: ''Böyle bi eski sevgilim olsun 100 milyar borcum olsun.'' veya ''Bu kız benim yanımda olsaydı parçalardım.''vs vs.
Ama adam bişey dememiş ki kendi adına.
Uzatmaya lüzum yok, bu kadar ufak şeyleri dert edersen zarar verirsin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…