• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Ay ne güzel ya çoluk çocuğun içindesin bende çalışma izni koparsaydım anaokulunda yada kreşlerde yardımcı öğretmenlik yapıyorum şuan:işsiz:
öğretmenim kuzu ben rehber öğretmen :) benim öğrenciler çok minik biraz rahatım öpüp koklayıp yolluyorum genelde

Ay ne güzel ya çoluk çocuğun içindesin bende çalışma izni koparsaydım anaokulunda yada kreşlerde yardımcı öğretmenlik yapıyorum şuan:işsiz:
ay ne güzel olur ben istedim de anaokulu olmadı açılmadı antepte... :( ilkokul 1-2 benmkilerde

hmmm anam bacın anan yok mu oraya gidiyorum desenn sorun olur mu
Şİmdi şöyle kan vermeye gitcem duyarlarsa hepsi üstüne gelir yine çok acele ediyosun falan diye zaten negatif sonucu görünce iyice deli ederler beni kimseye bişey diyemiyorum yani

Şİmdi şöyle kan vermeye gitcem duyarlarsa hepsi üstüne gelir yine çok acele ediyosun falan diye zaten negatif sonucu görünce iyice deli ederler beni kimseye bişey diyemiyorum yani
milletin her şeye karışmasına deli oluyoruuuuuuuuum :kızgın:

@hiram2015 aklıma geldi nedense niye hamilelik takvimi eklemiyorsun bizde takip ederiz bebişini

kızlarrr ben de geldimmm.. bende çok istiyorum inşllh nasip olur .. 12 gün var benimde :)

Back
X