- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Neyin nafakasini talep ediyorsun canim yaa. Cocukta yoksa adam sana boyle bir para vermek istemez.bende olsam.bende istemem.ev araba neyse paylaşılır olur biter. Ha hayatinda meslegini engelledi falan gibi durumlar varsa o zaman belki haklı olabilirsinn para istemekte.diger türlüsü Cok cirkin.Yanlis anladınız. .bn nafaka v.s almak istiyorm. .Dava cekismeli. .Hakime hanm yoktu doğum iznindeydi ondan uzadı bu kadar. .tekrar birliktelik ASk mask yok kızlar. .mahkeme uzayacak. .adam anlasmiyor para vermek istemiyor. .ondan yoksa bitti gitti bnm içn çoktan. .umarım anlamissinizdr ..
Pardon da niye nafaka vermeyecek. .hem maddi hep manevi zarar bıraktı. .vereceği para da karşılamaz bir ömür alacagimi. .Bu kadar kolay değil. .sen bir bayan olarak bu kadar rahatligin nereden geliyor anlamadm şimdi. .Neyin nafakasini talep ediyorsun canim yaa. Cocukta yoksa adam sana boyle bir para vermek istemez.bende olsam.bende istemem.ev araba neyse paylaşılır olur biter. Ha hayatinda meslegini engelledi falan gibi durumlar varsa o zaman belki haklı olabilirsinn para istemekte.diger türlüsü Cok cirkin.
Valla bn sizin kadın olduğunuzdan şüphe duyuyorum.Ne hakla nafaka alacaksın? Adam sana bakmak zorunda mı?
Bakacak bal gibi..İsteyecekseniz tazminat isteyin..
Karşılıklı birbirinize zarar verdiniz..
Neden adam size her ay nafaka ödesin..
Gidin çalışın..
Evlenmişsiniz olmamış boşanıyorsunuz..
Neden kendinize baktıracaksınız?
Valla canm heralde diğer yorum yapanlar ikinci kadın oldukları için bu kadar panik oldular. .birincilere saygı duyuyorum. .helal olsun onlara. .iyi taslamislar baksana. .sana da tşk ederim...canım çocuk yoksa nafaka verilmiyor diye biliyorum ama. neyse alıcağın hakkın olanı sonuna kadar al bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?