Sayılı günler kaldı boşanmaya. .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
12 Nisan mahkeme. .canm sıkılıyor. .ne olacaksa olsun..2014 aralık ayında acti davayı. .Bu kadar beklemisken de sonlandırmak da olmaz. .sizce. .?

Neyi sonlandiracaksiniz evliligi mi bosanmayi mi?

Onceki konunuzda da soyledim. Sizinki tek tarafli birsey. Esiniz bosanmak istiyor. Siz istediginiz kadar vazgecin eninde sonunda gidecek.

dünyanın sonu değil bacım ya .. seni istemeyen adamı napıcaksın .. çocuk yoktur inşallah ?

yosun... içim... daralıyor...
bana yine kızacaksın ama bişey diycem, adam haklı, mesele ne bilmiyorum ama adam haklı.
bu kadar saplantılı şekilde sevilmez, böyle bir sevgi böyle umutsuzca kendini adamışlık istenmez, ben istemem, dünyanın şahı da gelse beni böyle sevse tiksinti duyarım.kimse güçsüz sevgiyi istemez. kölevari bir aşk kimsenin ilgisini çekmez.
bir sonraki ilişkinde ya da evliliğinde bugünleri hatırla ve hiç kimseye böyle kör bağlanma.

Yanlis anladınız. .bn nafaka v.s almak istiyorm. .Dava cekismeli. .Hakime hanm yoktu doğum iznindeydi ondan uzadı bu kadar. .tekrar birliktelik ASk mask yok kızlar. .mahkeme uzayacak. .adam anlasmiyor para vermek istemiyor. .ondan yoksa bitti gitti bnm içn çoktan. .umarım anlamissinizdr ..

Neyin nafakasini talep ediyorsun canim yaa. Cocukta yoksa adam sana boyle bir para vermek istemez.bende olsam.bende istemem.ev araba neyse paylaşılır olur biter. Ha hayatinda meslegini engelledi falan gibi durumlar varsa o zaman belki haklı olabilirsinn para istemekte.diger türlüsü Cok cirkin.

yahu boşanmışsın gitmiş,ne nafakası ....ben olsam canı cehenneme der,kurtulduğum için sadaka veririm...nafaka alma ,elinde mesleğin var !niye el açasın, çocuk yok zaten.....bu durumda yine huzursuz edecek, yok yatırmadı, yok geç yatırdı...ha o donuna kadar al! ama nafaka nedir!

Pardon da niye nafaka vermeyecek. .hem maddi hep manevi zarar bıraktı. .vereceği para da karşılamaz bir ömür alacagimi. .Bu kadar kolay değil. .sen bir bayan olarak bu kadar rahatligin nereden geliyor anlamadm şimdi. .

canım çocuk yoksa nafaka verilmiyor diye biliyorum ama. neyse alıcağın hakkın olanı sonuna kadar al bencede.

canım çocuk yoksa nafaka verilmiyor diye biliyorum ama. neyse alıcağın hakkın olanı sonuna kadar al bencede.
Valla canm heralde diğer yorum yapanlar ikinci kadın oldukları için bu kadar panik oldular. .birincilere saygı duyuyorum. .helal olsun onlara. .iyi taslamislar baksana. .sana da tşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…