- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Bakacak bal gibi..
Çok çirkinleşmişsin şu yorumunla..Valla canm heralde diğer yorum yapanlar ikinci kadın oldukları için bu kadar panik oldular. .birincilere saygı duyuyorum. .helal olsun onlara. .iyi taslamislar baksana. .sana da tşk ederim...
Bakacak bal gibi..
Valla canm heralde diğer yorum yapanlar ikinci kadın oldukları için bu kadar panik oldular. .birincilere saygı duyuyorum. .helal olsun onlara. .iyi taslamislar baksana. .sana da tşk ederim...
Bir ömür alacağımı diye bi cümle kurmuş ; nafakadan bahsediyor. Tazminat tek seferde alınır sonuçta ömür boyu ödenmez.Kızlar konu sahibi nafaka yerine tazminat demek istiyor olabilir. İnsan bu durumlarda zihni yorgun olduğundan kelimeleri doğru seçemiyor. Bayanın konusunu bilmiyorum ama adam maddi ve manevi anlamda zarar verdiyse birde aldatma tarzı olaylar varsa tazminat alınabilir bence. Nafaka zaten çocuk olduğunda verilmiyor mu?
Hayır şimdi bir şey yazacağım, zoruna gidecek konu sahibinin susuyorum o yüzden.Çok çirkinleşmişsin şu yorumunla..
Her zaman iyi niyetle seni kendine getirmeye çalışmıştım ama senin kalbin çok bozuk, senden bişi olmaz.
Allah sabır versin o adama..
Hayır şimdi bir şey yazacağım, zoruna gidecek konu sahibinin susuyorum o yüzden.
Kocalarına ağzılarını açamazlar, buradan millete sallarlar, biri o mesajı alıp bana hakaret etti diye savcılığa verse gelir gene burada ağlar ama.
Eğer kendisini terk eden adamın parasını almayı gururuna yediriyorsa, o adam da o parayı verip, al da düş yakamdan diyorsa, alsın o parayı ne diyeyim.
Ben olsam merdiven siler, o herifin parasını gırtlağımdan geçecek lokma yapmazdım.
Fıtrat meselesi işte.
Tamam eminim zor günler yaşamıştır ama olayların bu noktaya gelmesinin sebebi adam değil ki, kendisi. Adam pisliğin teki eyvallah da döven hakaret eden adamı boşamam diye direnmek ne.Bu sitede bu kadının açtığı tüm konuları tüm yorumları okudum hakimim hayatına, cidden hasta, adama hak veriyorum ben, adam dövmüş sövmüş herseyi yapmış gitmemiş kendisi diyo zaten yorumlarda, şimdi de eşşek gibi bakacak diye davayı uzatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?