- Konu Sahibi asikumrall
-
eşimin dik kafalılığı bir şeyi kafaya koyduğunda sonucunu hiç düşünmeden yapması beni deli ediyor.
bir şeyi şöyle yapıcam diyor şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum sanki ben hiç dememişim tamam kocacım demişim gibi ertesi gün yapıyor ve ben tepki gösterince de küsüyor
en son sokakta bir köpek bulmuş daha önceden defalarca konuşmuştuk hayır istemiyorum demiştim çünkü benim köpek fobim var eve getirme nereye götürürsen götür orda bak demiştim buna rağmen getirdi birde bağladı neyse ben çıldırdım falan saldı ertesi gün baktım köpeğine ev yapıyor ne yapıyorsun sen dedim ben sadece bağlamamı istemiyorsun sandım dedi neyse vazgeçti sonra su deposu koyma bahanesiyle başka bi yer yaptı ve köpek hala bahçemizde ve bu köpek gelmeden defalarca söylemiştim olmaz diye
ve daha öncede konu açmıştım elektirik yüzünden 2 bin tl ödedik icra geliyordu nerdeyse buna rağmen gitti yeni elektirikli bir soba aldı onunla ısınmaya çalışıyoruz sobamız kömürümüz varken bu ve daha niceleri
ne yapmam lazım kendi haline mi bırakayım güzellikle tatlılıkla konuşuyorum olmuoyr kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum olmuyor ne yapıcam ben bilmiyorum.
esnizin yasi kac, sizin ? ve kac yasinda iken evlendiniz?
eşim 30 ben 23 yaşındayım 2 sene önce evlendik
bi 2 bin tl daha elektirik faturası gelirse ne olcak bu seferde sende beni uyarmadın ki der tutarsız koca
1 yıllık hiç yazılmamıştı o yüzden
eşimin dik kafalılığı bir şeyi kafaya koyduğunda sonucunu hiç düşünmeden yapması beni deli ediyor.
bir şeyi şöyle yapıcam diyor şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum sanki ben hiç dememişim tamam kocacım demişim gibi ertesi gün yapıyor ve ben tepki gösterince de küsüyor
en son sokakta bir köpek bulmuş daha önceden defalarca konuşmuştuk hayır istemiyorum demiştim çünkü benim köpek fobim var eve getirme nereye götürürsen götür orda bak demiştim buna rağmen getirdi birde bağladı neyse ben çıldırdım falan saldı ertesi gün baktım köpeğine ev yapıyor ne yapıyorsun sen dedim ben sadece bağlamamı istemiyorsun sandım dedi neyse vazgeçti sonra su deposu koyma bahanesiyle başka bi yer yaptı ve köpek hala bahçemizde ve bu köpek gelmeden defalarca söylemiştim olmaz diye
ve daha öncede konu açmıştım elektirik yüzünden 2 bin tl ödedik icra geliyordu nerdeyse buna rağmen gitti yeni elektirikli bir soba aldı onunla ısınmaya çalışıyoruz sobamız kömürümüz varken bu ve daha niceleri
ne yapmam lazım kendi haline mi bırakayım güzellikle tatlılıkla konuşuyorum olmuoyr kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum olmuyor ne yapıcam ben bilmiyorum.
canım inan benim eşim canlandı gözümde kafasına koyduysa 100 kişide yanlış dese onun doğru olduğuna inanır özelliklede ben ne dersem sanki inadınaymış gibi tersine yapar ister inan ister inanma eşimin ortak olduğu bir iş vardı ve işler kötü gitmeye başladı yani açılacaktı ama biraz zamanı vardı eşimde dediki ben dükkan buldum büfe açıcam dedi benimde şirketimde işler kötü 3 aydır maaş alamıyorum lütfen yapma bu sıkışıklıkta en azından fazla gelir olmasada çok fazla giderimizde yok kendi yağımızda kavrulur gideriz dedim ama okadar büyük kavga etmemize rağmen benim sinirlenip annemin evine gitmeme rağmen gidip dükkanı tuttu ve büfeyi açtı tabi beni anneme gelip almıştı 1 saat geçmeden peşimden geldi ve tatlı dille beni kandırdı eve götürdü ama sonuçta yapıcağını yaptı yani diyeceğim o ki sen eşini anlattığında kendi eşim geldi aklıma Allah yardımcımız olsun
o zaman dağın başında yaşıyorduk kar sebebiyle gelememişlerdi
şimdide imkanları daha iyi olan başka bir dağ başındayız burdada 3 ay oldu gelmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?