sayın sevgili kocamın dik kafalılığı

Haylaz bir ergen canlandı gözümde yemin ederim :)

Düzelmesi biraz zor valla, kafasına her koyduğunu yapıyor.

geçen hafta final sınavlarım vardı ankaraya gitmemiz gerekiyordu daha öncedende kar sebebiyle sınavlara gidememiş yolda mahsur kalmışdık hatta evimizde dönememiş başkasının evinde 3 gün boyunca kalmıştık
bu durumu bir daha yaşamayalım diye dedim gidelim kalalım yok dedi gidip gelicez cumartesi sınavdan çıktık geliyoruz kar yağıyor diyorum bak yarın gelemicez dönelim yok güneş çıkcakmış ericekmiş eve geldik zar zor ama bir daha çıkamadık ve ben pazar günü sınava girmedim arabanın fren ve abs kablosunu kopardık al sana 300 tl de masraf

siz üstüne gittikçe inada bindiriyordur belki kendi haline bırakın belki inadı kesilr,,,,

nasıl senin söylediğin yada istediğin tersini yaparki sürekli. en iyisi bişey söyleme birkerede şansını böyle dene bence.bu böyle sabır sınar sürekli gerçektende....

bu adam değişmez gibi geldi canım allah sana sabır versin.inat insanla uğraşmak zor şey ne dersen de anlamaz tersini yapar.

o zaman dağın başında yaşıyorduk kar sebebiyle gelememişlerdi
şimdide imkanları daha iyi olan başka bir dağ başındayız burdada 3 ay oldu gelmediler

canım inan benim eşim canlandı gözümde kafasına koyduysa 100 kişide yanlış dese onun doğru olduğuna inanır özelliklede ben ne dersem sanki inadınaymış gibi tersine yapar ister inan ister inanma eşimin ortak olduğu bir iş vardı ve işler kötü gitmeye başladı yani açılacaktı ama biraz zamanı vardı eşimde dediki ben dükkan buldum büfe açıcam dedi benimde şirketimde işler kötü 3 aydır maaş alamıyorum lütfen yapma bu sıkışıklıkta en azından fazla gelir olmasada çok fazla giderimizde yok kendi yağımızda kavrulur gideriz dedim ama okadar büyük kavga etmemize rağmen benim sinirlenip annemin evine gitmeme rağmen gidip dükkanı tuttu ve büfeyi açtı tabi beni anneme gelip almıştı 1 saat geçmeden peşimden geldi ve tatlı dille beni kandırdı eve götürdü ama sonuçta yapıcağını yaptı yani diyeceğim o ki sen eşini anlattığında kendi eşim geldi aklıma Allah yardımcımız olsun

gelip kandırıyolar ama yine yapacaklarını yapıyolar dimi off aynen böyle işte hata bizdemi nerde yanlış yapıyoruz bakalım birazda hiç tepki vermicem bakalım ne olacak

o zaman dağın başında yaşıyorduk kar sebebiyle gelememişlerdi
şimdide imkanları daha iyi olan başka bir dağ başındayız burdada 3 ay oldu gelmediler

Kıyamam yaa. Madem öyle siz de sobayı yakın, elektrikliyi yakmayın saklayın.

siz karı-koca şirin insanlarsınız anladığım kadarıyla :) senin konu başlığın çok hoşuma gitti '' sayın sevgili kocam '' bir de yazdıkların hoşuma gitti, kocanın da yaramaz çocuk halleri sevimli geldi

soba yakmak falan ya da senin yakman ona zor geliyordur belki ondan elektrikli ısıtıcıya bağlamış :) sobanın üzerinde kestane falan pişir mısır patlatın falan eğlensin soba daha cazip gelsin bi de bu yolu dene. ama köpeği yollamayın bi yere en azından bahara kadar takılsın sizin bahçede

Benim esimde aynisi malesef..asla ustune gitme derim arkadasim bole adamlarla ugrasmak sabir gerektiriyo bende 6senedir yeni yeni alistim israr etmiyorum kusmuyorum ama kendimi geri cekiyorum biraz ise yariyo yani malesef sen idare ediceksin sevgili kocani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…