sayın sevgili kocamın dik kafalılığı

Çok şekersiniz ya,dizi olsanız izlerim valla
Eşimde de bazen (eskiden çok daha fazlaydı) kör inat vardır.
Toplamda 10 kere kavga ettiysek 5 tanesi inat mevzusudur.
Ukala kibirli falan değil ama inat.
Yörük eşim yörük inadı derler insanı çıldırtana kadar sonsuzluğa gider.
Hıkk der oracıkta ölürsün sinirinden!

Bir de düşün eşimin ailesinin 4 üyesi de böyle oraya gittiğimde herkes kafasına göre takılıyor kimse diğerinin lafını dinlemiyor.
Uzaktan izliyorum olanları kafayı yiyordum önceleri sonra alıştım gülüyorum hallerine :)

Ne yapacaksın peki..
Köpek mi getirecek? Sessiz kalacaksın.
Soba mı alıyor ? Sessiz kalacaksın.
Yaptığı hiçbir saçmalığa itiraz etmeyeceksin.
Ama cezalandıracaksın fakat sonra.

Mesela eşim bir ayakkabı beğendi geçen hafta fiyatı indirimde olmasına rağmen bence çok abartıydı.
Alma değmez sık sık giyeceğim birşey değil dedim,Elbette aldı
Sonra aynı gün aynı tutarda ayakkabı aldım kendime giyerim mutlaka bir gün,en az 30 yıl yaşarım daha portakalda vitamin olan çocuğumun düğününde giyerim dedim

:) tam bir ergen ya 30 yasında ama daha büyümemiş.. en basta aslında bunları hissetmeK lazım. yani nebiliyim eşiniiz böyle sorumsuz haylaz bir tip kafasınagöre sizde tam tersi mantıkla yaklaşan herşeyi takan bir kişiliksiniz buyüzden de çok uyuşmuyorsunuz ya bu şekilde kabul edikceksin takmamayı öğrenceksin yada hergün kavgayla geçer çünkü adam 30 olmuş dahada değişceğini sanmıoyurm belki çocuk felan olunca düzelir inşallah

ben eşimi tanıyamadan evlendim görücü usulu oldu ama ilk görüşte aşık olup çılgınlık yapıp o gün evlenmeye karar verdik 4 ay içersindede her şey oldu bitti o zaman tabi aşk karnında uçuşan kelebekler sevgi tutku bunları görmedi gözüm sonra herşeyin farkına vardım tabi olan oldu çok sorumsuz 5 yıllık kredi çekmiş maaşının yarısı oraya gidiyor bana 6 ay sıkıntı çekicez ama düzelecek dedi 2 yıl bitti düzelmedi üstüne üstlük ne altın kaldı ne bilezik ve şuan kredi + çevreyede bir miktar borcu var
ve şuanda 8 aylıkta bir bebeğimiz var
Kanser olucam yakında zaten bu sabahta gelmiş diyor ki ben camları değiştircem evde lojman kendi evimiz olsa neyse ve burdan taşınmayı düşünüyoruz merkezde bi yere gitmek istiyoruz 10 yıl kalacak değiliz bu kadar borç varken cam senin neyine be adam
dayanamadım ki karışmıcam dedim tutamadım kendimi o kadar dolmuşki sıkıntılar içimde
ya inanın bu zamana kadar maddi manevi o kadar sıkıntı yaşadık ki evet ben kafaya takarım ama hemen çözüm üretirim sorunlarla dalga geçerim onun üzülmesine dayanamam çünkü artık üzül üzül nereye kadar takmayayım diyorum
eminim içinizde bir zamanlar çok sıkıntı yaşayıp şuanda çok güzel hayatı olan birileri vardır belkide bir süre sonra bizde öyle olucaz ama böyle yaptıkça umudum kalmıyo neşem gidiyo huzurum kaçıyo
herşeye rağmen okumaya çalışıyorum pes etmiyorum bebğime daha iyi gelecek vermek istiyorum

şuan durduğumuz mahalle de 5 hane var biraz uzakta kalıyoruz komşularda hep yaşlı insanlar ve hiçbirinin arabası yok yüzsüzlükle biz ne zaman bi yere gitsek bizden önce atlıyolar arabaya kendilerini gezdirmek istiyolar benim kocada hayır diyemiyo tabi çok güzel bir çözüm bulmuş benim parlak fikirli aşkım arabayı burdan 15 km uzaklıkta olan ilçeye bırakcakmış ee diyorum acil bişey olursa bebeğimiz hastalanırsa ne yapcaz taksi çağırırız diyo ee o zaman arabımızın olmasının ne anlamı var öyle işte ne yapayım diyor ve ben suçlu oluyorum bu nacizane parlak fikre karşı çıktığım için

Birbirinizi tanımadan evlenmiş, fakat evlilikte 2 yılı devirmişsiniz. Evliliğin ilk yıllarındaki inatlaşmalar zıtlaşmalar gibi gelmedi bana. Sanırım eşinin doğru ve yanlışı ayırmak konusunda yardıma ihtiyacı var, sen üzerine gittikçe inada dönüştürüp yanlış üstüne yanlış yapıyor. Bu sorun senin tavrını değiştirmenle ortadan kalkabilir kanımca.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ya, inatlaşmadan, tatlı tatlı dediğini yaptırabilirsin bence. Denemekte fayda var derim..

Beğenmediğin insanla görüşmek zorunda değilsin, görüşmediğin insana daha kolay hayır diyebilirsin. Eşinden bekleme, onlar arabaya atlayınca sen bahane uydur :)

Beğenmediğin insanla görüşmek zorunda değilsin, görüşmediğin insana daha kolay hayır diyebilirsin. Eşinden bekleme, onlar arabaya atlayınca sen bahane uydur :)

ben yaparımda buna eşim müsade etmiyor bir de genelde erkekler yapıyor bunu benim kocam orda sus pus bir şey demiyor bahane uydursam yine kavga ederiz sevgi var ama artık katlanamıyormuyuz birbirimize bilmiyorum en son tartışmadan sonra başka odaya geçti elektirikli sobasıyla beraber
bu hafta sonu annemlere gidiyorum kafa dinliycem ama ondan bile korkuyorum dedim senden korkuyorum 3 gün sonra arıcak beni özledim eve gel gelmezsen biter bu iş boşanırız yapmıcam diyor ama bakalım 50 gün izin verdi ilk defa aileme gidicem tek başıma ne maceralar bekliyo bizi merakla bekliyorum

Canım hayvan beslemek istemesi felan kötü değil , hani hayvan sevgisi olan insanlar merhametli insanlardır .
Bence fobini yenmeyi dene bir bakalım, köpecikten kimseye zarar gelmez.
Ama diğer konularda da yumuşak dilli ol.
Adamın her dediğinede hayır dersen dinlemez ki .

Araba meselesini da okudum.
Kıızz senin adam çook merhametli bakma sen.
Ne yapsın kıramıyor yaşlı insanları.
Zalim olmasından iyidir,
Bence sen ona bişeyler anlatma yolunu bulamamışsın.
Herkesin anlayacağı bi damar vardır derler.
Ya da diğer arkadaşın dediği gibi yap , onlar arabaya atlayınca sen bahane uydur

inatçı eş çok zor, bi de becerebilseler .... yaptıkları şey doğru olsa da istedikleri kadar yapsalar o şeyi. benm eşim de de var. aklına ne koyarsa o olcak bi de güzel olcağına inanıyor hep aklına gelen şeylerin ama fossssssssssssssssssss fos fo ssssss böyle olunca insanın eşine güveni ve sabrı kalmıyor

benim söylediklerimde bir yanlışlık mı var diyorum ama aynı şeyleri çoğu insan söylüyor eşime ama onları da dinlemiyor
tatlı dille söyleyince daha beter nasıl olsa kızmıyor ben yine bildiğimi yapayım diyor en azından böyle erteletebiliyorum
köpekçik de bahçede sevgilide buldu kendine yakında torunlarda gelicek ohh mutlu mesut bir aile torun tombalak

gelip kandırıyolar ama yine yapacaklarını yapıyolar dimi off aynen böyle işte hata bizdemi nerde yanlış yapıyoruz bakalım birazda hiç tepki vermicem bakalım ne olacak

emin ol dayanamassın çünkü ben dayanamıyorum kafayı yedim artık yaptıkları herşeyin sonuçlarını ceremesini birlikte çektiğimiz için karışmadan duramıyorum susamıyorum yani

ahh erkeklerin cogu ayni, kadinlar cogu zaman cekip cevirmeseler sonunu dusunmeden hareket ediyorlar...oturup anlatirsan belki anlar diyecegim ama anlayacak biri degil gibi esin. Allah yardimcin olsun canim.

bu akşam maç var ya mecburen geldi odaya tv izliyor almış çekirdek çitliyor bi ara mutfağa gitti o sıra bebiş altı çekirdekleri döktü bende dedim tv yi odana götürebillirsin o sinirle koskaca tv ve ünitesini tek başına kaldırdı ve götürdü bende pc de açarım muhteşem yüzyılımı izlerim şu pazar günü gelsinde gideyim artık.

Güzel güzel konuşmayı deneseniz ama gerçekten güzel güzel.
Dizinize yatırın saçlarını okşayın tamam sen böyle düşünüebilirsin isteyebilirsin ama ben şu şu sebepten istemiyorum kırılıyorum üzülüyorum vs artık ne hissediyosanız onu söyleyin. Eminim ozaman anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…