- Konu Sahibi asikumrall
-
eşimin dik kafalılığı bir şeyi kafaya koyduğunda sonucunu hiç düşünmeden yapması beni deli ediyor.
bir şeyi şöyle yapıcam diyor şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum sanki ben hiç dememişim tamam kocacım demişim gibi ertesi gün yapıyor ve ben tepki gösterince de küsüyor
en son sokakta bir köpek bulmuş daha önceden defalarca konuşmuştuk hayır istemiyorum demiştim çünkü benim köpek fobim var eve getirme nereye götürürsen götür orda bak demiştim buna rağmen getirdi birde bağladı neyse ben çıldırdım falan saldı ertesi gün baktım köpeğine ev yapıyor ne yapıyorsun sen dedim ben sadece bağlamamı istemiyorsun sandım dedi neyse vazgeçti sonra su deposu koyma bahanesiyle başka bi yer yaptı ve köpek hala bahçemizde ve bu köpek gelmeden defalarca söylemiştim olmaz diye
ve daha öncede konu açmıştım elektirik yüzünden 2 bin tl ödedik icra geliyordu nerdeyse buna rağmen gitti yeni elektirikli bir soba aldı onunla ısınmaya çalışıyoruz sobamız kömürümüz varken bu ve daha niceleri
ne yapmam lazım kendi haline mi bırakayım güzellikle tatlılıkla konuşuyorum olmuoyr kızıyorum bağırıyorum çağırıyorum olmuyor ne yapıcam ben bilmiyorum.
:) tam bir ergen ya 30 yasında ama daha büyümemiş.. en basta aslında bunları hissetmeK lazım. yani nebiliyim eşiniiz böyle sorumsuz haylaz bir tip kafasınagöre sizde tam tersi mantıkla yaklaşan herşeyi takan bir kişiliksiniz buyüzden de çok uyuşmuyorsunuz ya bu şekilde kabul edikceksin takmamayı öğrenceksin yada hergün kavgayla geçer çünkü adam 30 olmuş dahada değişceğini sanmıoyurm belki çocuk felan olunca düzelir inşallah
şuan durduğumuz mahalle de 5 hane var biraz uzakta kalıyoruz komşularda hep yaşlı insanlar ve hiçbirinin arabası yok yüzsüzlükle biz ne zaman bi yere gitsek bizden önce atlıyolar arabaya kendilerini gezdirmek istiyolar benim kocada hayır diyemiyo tabi çok güzel bir çözüm bulmuş benim parlak fikirli aşkım arabayı burdan 15 km uzaklıkta olan ilçeye bırakcakmış ee diyorum acil bişey olursa bebeğimiz hastalanırsa ne yapcaz taksi çağırırız diyo ee o zaman arabımızın olmasının ne anlamı var öyle işte ne yapayım diyor ve ben suçlu oluyorum bu nacizane parlak fikre karşı çıktığım için
Beğenmediğin insanla görüşmek zorunda değilsin, görüşmediğin insana daha kolay hayır diyebilirsin. Eşinden bekleme, onlar arabaya atlayınca sen bahane uydur :)
gelip kandırıyolar ama yine yapacaklarını yapıyolar dimi off aynen böyle işte hata bizdemi nerde yanlış yapıyoruz bakalım birazda hiç tepki vermicem bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?