sazan gelinin öyküsü....

ıstemezse evlenmezdı senınle uzulme, sılah zoruyla oturtmadınya masaya. cok özür dılerım ama gülesım geldı cok eglencelı bı cıftsınız bence

uzulcek bısey yok bunda

tatlım eğlendiysen ne mutlu ama ben bu adamla pek eğlenmiyorum.

kanka muhabbetleri sırasında tüm geçmişini öğrendim. isimlere kadar.

yıllığında eski şıllığın yazdığı kısmı görünce o paragrafı maket bıçağıyla çıkardım, "seni anılarınla bile paylaşamam" yazılı bir kağıt yerleştirdim. bulunca ne yaptı? "ben sana bu yıllığa dokunulmayacak demedim mi" diye terlik fırlattı.al sana romantik şair...ama ayllar sonra hala o terliği kız için değil sözünü tutmadım diye fırlattığını iddia ediyor.

Niye üzülüyorsunuz ki?
Kismetmis olmus, hem o sizi sevmis siz onu.
Bunda gurur kiracak bir durum yok, bir arkadasinda dedigi gibi
oltaya gelen siz degil o olmus :)))

bence siz birbirini çok seven bir çiftsiniz..eşin birçok kızı o şiirle kandırmış olabilir ama sen bir tek kelimeyle onu dize getirmişsin.bu durumda "sazan" kim sence :))

Niye üzülüyorsunuz ki?
Kismetmis olmus, hem o sizi sevmis siz onu.
Bunda gurur kiracak bir durum yok, bir arkadasinda dedigi gibi
oltaya gelen siz degil o olmus :)))

bence siz birbirini çok seven bir çiftsiniz..eşin birçok kızı o şiirle kandırmış olabilir ama sen bir tek kelimeyle onu dize getirmişsin.bu durumda "sazan" kim sence :))

ay ay yerim sizi!!!

eve bir gelsin bunu hemen kullanacağım ona karşı.

bazen o kadar sinir oluyorum ki...

mesela çok güzel bir şiir, bir öykü, mektup yazıyorum. yayınlansın diye değil, ona özel...adam kağıdı eline alıp "vermek istediğin duygu güzel ama" deyip dilbilgisi hatalarımı sayıyor.

odun!!!!!!!!!!!

Eşin kendi kazdığı kuyuya düşmüş

Bence iyide olmuş ne de olsa güzel bir yuva kurmuşsunuz, Allah daim etsin :)

Bunda üzülecek ne var, ava giden avlanır eşine öyle söyle

Bence esiniz sizi cok seviyor :)
Tatli bir ciftsiniz

Ilk defa boyle bir konu okuyorum k.k..
Cok hos bir ciftsiniz...
Sanki romantik komedi filmlerinden firlamis gibi :))
Allah agzinizin tadini bozmasin...

Son düzenleme:
bu tür yorumlara hem şaşırıyor hem seviniyorum..

bence "tatlı" ya da "aşık" çifler türünde bir kategoriye girmemiz bile mümkün değil...

Buradaki dertli hatunlari görünce "ah ah benim niye acili bir derdim yok mu ?" diyorsunuz acaba
Turkmengelinin kocasi onu seviyor, seviyooooor

Son düzenleme:
aman canm ya bunların coğu böyle uğrasıp kosarlar yalvarırlar evlenince de sen kostun derler
senin icin kalkmıs yanına gelmis hocalarına evlencm falan demis emin ol senin yaptıgından daha fazlası bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…