- Konu Sahibi turkmengelini
-
Bence oltaya takılan sazan siz degil, eşiniz olmuş. .)
Ne demişler çekirge bir sıçrar, iki sıçrarrrr :)
ıstemezse evlenmezdı senınle uzulme, sılah zoruyla oturtmadınya masaya. cok özür dılerım ama gülesım geldı cok eglencelı bı cıftsınız bence
uzulcek bısey yok bunda
kızlar, bugün canımı çok acıtan bir şey öğrendim.
eşimle aynı üniversiteden mezunduk. o ben başlamadan mezun olmuş. ben onu şiirlerinden tanımıştım. 3. sınıfa gelince kendini merak ettim, bu arada hocalarda hep ondan bahsediyordu, nihayet internet yoluyla tanıştık. aynı gece bir kaç saat sonra evlenme teklifi etti. ben de kabul ettim.
( yuuuh la başlayan eleştiren kınayan cümlelerinizi duyuyorum.devam edin. hakettim. )
benim evlenme teklifi sandığım bir şiirin son dörtlüğüydü.
"karım olmaya var mısın" gibi bir şeyle bitiyordu. ben de "varım" demiştim. "uçabilir miyim" falan dedi herhalde..neyse sonra saatlerce konuştuk etttik, bulunduğum yere geldi, hocaların yanına gittik. ellerini öptürdü. "bu kızla evleneceğim hocam" dedi.
uzatmayayım nihayetinde evlendik.
eşimin itiraf saatleri vardır. kanka gibi muhabbet ederiz o da anlatır. ve maalesef bugün öğrendim ki, benim "ilk tanışmada aşk, evlilik büyüsü sandığım , teklif sandığım benim sazanlığımdan başka bir şey değilmiş.
şair beyimiz aynı dörtlükle çok kız tavlamış. ama kimse evlilik gibi bir teklif düşünmemiş hiç. tek aptal benim yani...
bu beni görmeye gelirken "güzelse biraz takılırız" diyormuş.
ama otobüsten inip beni o kadar "masum, gariban"(kendi kelimeleri) görünce evlenmeye karar vermiş...aşık olmuş...
ağlamak, o kitaplarını kafasına fırlatmak istiyorum.nasıl inandım beni sevebileceğine...
4 yılımı verdim. evlendim yuva kurdum. oğlumuz oldu...seviyorum, o da sevdiğini söylüyor ama bunu öğrenmem yıktı beni...
ben evde kalmış kız kurusu muydum ki sazan gibi atladım şiire..
Niye üzülüyorsunuz ki?
Kismetmis olmus, hem o sizi sevmis siz onu.
Bunda gurur kiracak bir durum yok, bir arkadasinda dedigi gibi
oltaya gelen siz degil o olmus :)))
bence siz birbirini çok seven bir çiftsiniz..eşin birçok kızı o şiirle kandırmış olabilir ama sen bir tek kelimeyle onu dize getirmişsin.bu durumda "sazan" kim sence :))
ayyyy bayıldım buna..çok güldüm ve içimi soğuttun...:13:
bazen o kadar sinir oluyorum ki...
mesela çok güzel bir şiir, bir öykü, mektup yazıyorum. yayınlansın diye değil, ona özel...adam kağıdı eline alıp "vermek istediğin duygu güzel ama" deyip dilbilgisi hatalarımı sayıyor.
odun!!!!!!!!!!!
muhhaahaaaaa adama bak ya
bazen o kadar sinir oluyorum ki...
mesela çok güzel bir şiir, bir öykü, mektup yazıyorum. yayınlansın diye değil, ona özel...adam kağıdı eline alıp "vermek istediğin duygu güzel ama" deyip dilbilgisi hatalarımı sayıyor.
odun!!!!!!!!!!!
Bence esiniz sizi cok seviyor :)
Tatli bir ciftsiniz
bu tür yorumlara hem şaşırıyor hem seviniyorum..
bence "tatlı" ya da "aşık" çifler türünde bir kategoriye girmemiz bile mümkün değil...
acaba aşk hikayeleri kısmına tüm öykümüzü yazsam mı?
ayyy o odun bulsa yine imla hatalarımı sayardı.gıcık
Buradaki dertli hatunlari görünce "ah ah benim niye acili bir derdim yok mu ?" diyorsunuz acaba
Turkmengelinin kocasi onu seviyor, seviyooooor
Eşiniz Türkçe ögretmeni mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?