Yatağa atmakla ilgisi yok. Bu kişi çocukluk arkadasım. Toplumda kadın-erkek olaylarından konusurken bu yazardan ornekler verdi dondum kaldım . Münazara yaptık bir nevi ve o kazandı . 3 gün sonra yine bir araya geleceğiz bu sefer benim kazanmam lazım .Uzak dur adamlar yatağa atmak için iyce zıvanadan çıktılar
Guzel taktikkizacaklar belki bana ama annesi icinde ayni seyleri mi düşünüyor acaba
bende biriyle boyle sacma bir tartisma gibi bir sey yasamistim yillar oonce kadinlarin hepsinain ama hepsinin o. oldugunu dusunup deli gibide bunu savunuyodu ananda oyle ozaman dedim anami karistirma o benim anam o farkli demisti he he he tabi dedik bizde konu kapandi
boyle konularda once anasini sorarim ben kisiye
sor anasi icinde ayni seyi dusunuyorsa samimiyetine inanalim :)))Guzel taktik
kizacaklar belki bana ama annesi icinde ayni seyleri mi düşünüyor acaba
bende biriyle boyle sacma bir tartisma gibi bir sey yasamistim yillar oonce kadinlarin hepsinain ama hepsinin o. oldugunu dusunup deli gibide bunu savunuyodu ananda oyle ozaman dedim anami karistirma o benim anam o farkli demisti he he he tabi dedik bizde konu kapandi
Bilgi olarak ezmem gerekiyor züppeyisor anasi icinde ayni seyi dusunuyorsa samimiyetine inanalim :)))
Daha fazla bilgi lazım, herif çok akıllı şeyler söylüyor.katılıyorum.. tek soruyla mat edilir bu mantıkla, anan dahil mi? de yeter
Bu adamın yazılarını okuyan bir erkekle tartıstım. Bana bu adamın lafları ustunden kadınları asağılıyor.Normalde lafın altında kalmam ama bu yazarın sözleri karsısında beynım dondu cevap veremedim. Bu arkadas sürekli tek gecelik iliskileri savunan kadına obje muammelesi yapan biri .
3 gün sonra yine buluscaz bu sefer laf olarak haddini bildirmeliyim. ama beynim dondu cevap veremiyorum. Nasıl haddini bildireyim bunun. Bilgi olarak ezmem gerekiyor çünkü bilgi olarak ezdi beni. Rövanşı almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tartıstıgım kisi cok yakın bir arkadasım.Cocukluk arkadasım yani. Çok bilgili .
Konu kısıtlaması mı var ?Issız adam konusu bitti bu mu geldi şimdi? Konuları açıp açıp gidip yeni konu mu açacaksınız? Burası sizin blog sayfanız değil farkında mısınız?
Muhtemelen schopenhauer'a sorsak evet annem dahil derdi :) ne kadar dogrudur bilinmez iflah olmaz kadin dusmanliginin altinda annesiyle olan kotu geçmişi yatar. Annesinin olmesi icin merdivenlerden bile ittigini okumustum.kizacaklar belki bana ama annesi icinde ayni seyleri mi düşünüyor acaba
Konu kısıtlaması mı var ?
Daha önce bir çok kadın düşmanına haddini bildirdim laflarımla ama buna karsı hıcbırsey dıyemedımMuhtemelen schopenhauer'a sorsak evet annem dahil derdi :) ne kadar dogrudur bilinmez iflah olmaz kadin dusmanliginin altinda annesiyle olan kotu geçmişi yatar. Annesinin olmesi icin merdivenlerden bile ittigini okumustum.
Ama yani dusuncesi bu ise degistirmeniz pek mumkun degil diye dusunuyorum. Ben olsam tartismam bile.
Nerde yazıyor ?Aynı çizgide, aynı şeyleri içeren konular için evet var. Ben bildireyim yönetim icabına bakar.
bana pek bilgili gelmediBilgi olarak ezmem gerekiyor züppeyi
Hahahaha sevdim bunubana pek bilgili gelmedi
iki kitap okumus kafasi karismis gibi geldi egolari şişmiş kendisini doğurabilen bbir canliyi kucumseyemez sanki biz onlardan cikiyoruz birde onlar bize ustunluk sagliyo bizi obje olarak goruyo madem biz objeyiz doğursun bitanede gorelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?