Wirginia Wolf okuyup gidin siz de.Yatağa atmakla ilgisi yok. Bu kişi çocukluk arkadasım. Toplumda kadın-erkek olaylarından konusurken bu yazardan ornekler verdi dondum kaldım . Münazara yaptık bir nevi ve o kazandı . 3 gün sonra yine bir araya geleceğiz bu sefer benim kazanmam lazım .
muhteşem cevapBilgiyle ezmenize gerek yok. "Benim gözümde düşüncelerin bir öbek bktan farklı değil" dediğiniz zaman onun çok bilgili olmasının bir manası kalmıyor.
adminler rica ediyorum konuyu kilitleyin.İnsanca birsey soralım dedik hemen laf sokmaya calısıyorlar. He tamam ben eziğim sizi muhteşemsiniz. oldu mu ? harikasınız .
Konuyu kitleyin lütfen adminler
Aslında arkadasinizin Cevap veremediginiz sozlerine örnek verirseniz burada tartisabiliriz:)Bu adamın yazılarını okuyan bir erkekle tartıstım. Bana bu adamın lafları ustunden kadınları asağılıyor.Normalde lafın altında kalmam ama bu yazarın sözleri karsısında beynım dondu cevap veremedim. Bu arkadas sürekli tek gecelik iliskileri savunan kadına obje muammelesi yapan biri .
3 gün sonra yine buluscaz bu sefer laf olarak haddini bildirmeliyim. ama beynim dondu cevap veremiyorum. Nasıl haddini bildireyim bunun. Bilgi olarak ezmem gerekiyor çünkü bilgi olarak ezdi beni. Rövanşı almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tartıstıgım kisi cok yakın bir arkadasım.Cocukluk arkadasım yani. Çok bilgili .
Yazacaktım da bazı üyeler yüzünden gerek yok. Laf sokup insanların heveslerini kırmayı cok iyi biliyorlar . Adminden talep ettim konum kapansın diye.Aslında arkadasinizin Cevap veremediginiz sozlerine örnek verirseniz burada tartisabiliriz:)
Daha önce bir çok kadın düşmanına haddini bildirdim laflarımla ama buna karsı hıcbırsey dıyemedım
Felsefeyle ilgiliyseniz ordaki terimlere hakimseniz karşılık vermeniz daha kolay olur. Ama sıradan cevaplar verdiyseniz belki istediği gibi at koşturmuştur sohbette. Siz nasıl konuştunuz peki dediklerine karşılık önceki buluşmada.Yatağa atmakla ilgisi yok. Bu kişi çocukluk arkadasım. Toplumda kadın-erkek olaylarından konusurken bu yazardan ornekler verdi dondum kaldım . Münazara yaptık bir nevi ve o kazandı . 3 gün sonra yine bir araya geleceğiz bu sefer benim kazanmam lazım .
Bu adamın yazılarını okuyan bir erkekle tartıstım. Bana bu adamın lafları ustunden kadınları asağılıyor.Normalde lafın altında kalmam ama bu yazarın sözleri karsısında beynım dondu cevap veremedim. Bu arkadas sürekli tek gecelik iliskileri savunan kadına obje muammelesi yapan biri .
3 gün sonra yine buluscaz bu sefer laf olarak haddini bildirmeliyim. ama beynim dondu cevap veremiyorum. Nasıl haddini bildireyim bunun. Bilgi olarak ezmem gerekiyor çünkü bilgi olarak ezdi beni. Rövanşı almalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tartıstıgım kisi cok yakın bir arkadasım.Cocukluk arkadasım yani. Çok bilgili .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?