- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 641
bende dün yaptırdım ilker yavrutürktee.. saat 1 bucuk gibi basladılar aksam dokuzda bitti... saclarım kuru asi kıvırcık ve çok gür işlem gerkecten zahmetli ve uzun sürüyormuş bi de benim saclar çok olunca iice işkenceye döndü baya zahmetli oldu gercektenama sagolsunlar cok cok ilgililerdi ellerinden gelenin en iyisini yaptılar iyiki onlara gitmişim diyorum saclarım düm düz oldu ama şimdide hiç alışık olmadığım bi durumdayım...aynaya bakınca garip hissediyorum fön cektirdiğimde bu kadar düz olmadığı ve hemen bozulduğu için düz saclı olmak nasıl bir duygudur bilemiyordum, garipmiş 3 gün sonra yıkayıp son durumu yazarım yine
arkadaşlar yaptırmayı düşünüyorum çok istiyorum hatta.saçlarıma röfle yaptırıcam dip.kuaförüm önce düzleştirelim sonra röfle yapalım dedi,bilen varsa bu düzleştiricinin üzerine röfle yapılabiliyormuuuuu?lütfen cevap.
merhaba arkadaslar,
ben bugun yaptirdim daha 2saat oldu biteli dun mekanist.com da ugurkan kuaforde brezilya fonune kampanya wardi 400tlden 150tlye dusmustu biraz internette arastirdim ve satin aldim kampanyayi.bugunde gidip konusucaktim ikna olursam yaptircaktim brezilya fonu die gittim we straight therapy yaptirip ciktimbnm saclarimda oldukca dalgaliydi 2bucukta baslandi 7bucukta bitti islem..suan saclarim piril piril parliyo bu islemin icinde bakimda war ilac aralarinda yikayip bakimda yapiliyor..ancak uzerine 100tl gibi bi fark werdim yani 250tlye geldi ban...saclarim belime kdr uzun bnm tabii ozel sampuan ve kremde aldim onlarda 60tl gibi bi rakam oylee 700 800gibi bi rakam wermedim ancak boyle kampanyalarin oldugu siteleri takip edin derim cok uyguna gelio bana soylediklerine gore kampanya haricinde gitseydim 600tlye yapabilirdik dediler..suan pirasa gibi 2gun yikamiycam ve toka takmiycam umarim sonucu guzel olur ama suanki durumundan gayet memnunum ipek gibi yumusacik we piril piril..ugurkan kuafor isinde en ii kuaforlerden biridir suadiye goztepe we uskudarda subeleri war buralardan bilgi alin derim ben ve bu islemi herkese tawsiye ederim...
akadaşlar bu işlemi boyalı saça uygulayan var mı ben saçlarımı açtırdm şu an hepsi sarı. çok mu yıpratır aslında çok güçlü saçlarım var dümdüz sakin olmasını çok istiyorum cevaplarsanız sevinirim
kızlar saçı çok kıvırcık olan yaptırmayı düşünmesin bence.. nedeni : ilk 1 ay rahat ediyor olabilirsiniz çok güzel görünüyor olabilir ama 1 ay sonra dipten uzayan saçlar kıvırcık uzadığı için her sabah saç düzleştiricisi ile diplerini düzleştirmeniz gerekiyor ta ki bir sonraki therapy'e kadar.her sabah düzleştirmeyle uğraşmak işkence haline gelebiliyor.
bilginize..
Kızlar selam..
S. therapy eskiden (benim annemlerin zamanında) popüler olan ve saçları mahveden defrize işleminden başka birşey değil maalesef..
Benim saçım 'normal' kıvırcık olduğu için Uğurkan'da Brezilya Keratini yaptırıyorum yarın akşam.. Sonuçları yazarım sizlere..
Bu arada kampanyalı fiyatları 99 TL (dün fırsatlara girdi 89 TL).. Neden bu kadar ucuz olduğunu sordum -çok gıcık bir müşteriyimdir herşeyi sorarım,sorgularım-tamamen 'BEOX'un desteği ile yapılan atnıtım kampanyası, normal şartlarda Uğurkan'da saç kesimi bile 40 TL.. Ben sonucu detaylı yazarım çok heyecanlıyım
Herkese sevgiler..
Kızlar selam..
S. therapy eskiden (benim annemlerin zamanında) popüler olan ve saçları mahveden defrize işleminden başka birşey değil maalesef..
Benim saçım 'normal' kıvırcık olduğu için Uğurkan'da Brezilya Keratini yaptırıyorum yarın akşam.. Sonuçları yazarım sizlere..
Bu arada kampanyalı fiyatları 99 TL (dün fırsatlara girdi 89 TL).. Neden bu kadar ucuz olduğunu sordum -çok gıcık bir müşteriyimdir herşeyi sorarım,sorgularım-tamamen 'BEOX'un desteği ile yapılan atnıtım kampanyası, normal şartlarda Uğurkan'da saç kesimi bile 40 TL.. Ben sonucu detaylı yazarım çok heyecanlıyım
Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?