'Olive oil-organic root stimulator' diye bir ürün varmış arkadaşlar.Bu ürünü saçlarınıza sürdüğünüzde ve belli bir süre beklettiğinizde saçlarınız dümdüz oluyormuş.Bir siteden baktım sadece 6 dolar tutuyor.Acaba bu ürün Türkiye'de var mıdır? Keşke olsa..Ebay sitesinden ürün alanlar oldu mu acaba hiç? Güvenebilir miyiz?
Az önce araştırdım biraz. Ürün 7.90 dolar falan ama kargo ile 36 dolar civarı tutuyor. Türkiye'ye gönderim var. Daha önce de duymuştum bu ürünü. Amerika'da kuzenim var ona mesaj attım ürünü bulması için :)haber verir mutlaka...
bende dün yaptırdım ilker yavrutürktee.. saat 1 bucuk gibi basladılar aksam dokuzda bitti... saclarım kuru asi kıvırcık ve çok gür işlem gerkecten zahmetli ve uzun sürüyormuş bi de benim saclar çok olunca iice işkenceye döndü baya zahmetli oldu gercektenama sagolsunlar cok cok ilgililerdi ellerinden gelenin en iyisini yaptılar iyiki onlara gitmişim diyorum saclarım düm düz oldu ama şimdide hiç alışık olmadığım bi durumdayım...aynaya bakınca garip hissediyorum fön cektirdiğimde bu kadar düz olmadığı ve hemen bozulduğu için düz saclı olmak nasıl bir duygudur bilemiyordum, garipmiş 3 gün sonra yıkayıp son durumu yazarım yine
bilgeliss ben de geçen hafta yaptırdım,ıslak kurumaya başlayınca tüylenmeler oluyor..öyle kalıp gibi kalmıyor.memnun sayılırım ama uçları diken diken görünüyor sadece.merak ettiğim şu ilker yavrutürk te yaptırmadım bende 3 gün sonra o sabitleyici sütü tekrar mı uyguladılar yoksa sadece şampuanla mı yıkadılar?
siz yaptıralı ne kadar oldu?
selamlar,
ben daha önce 2 kez sraight terapy yaptırdım. yapılan kısımlar bir daha hiç kıvrılmadı hep dümdüz kaldılar. dipten çıkan kıvırcıklar için yeniden yaptırdım. gerçekten memnundum. brezilya fönü daha hesaplı gibi geldi açıkçası. ama yapılan kısımlar zamanla geri kıvırcık hlaina dönüyormuş.
ama straigh terapy de biraz yıpratmıştı saçımı. acaba hangisi iyi olur, ikisini de yaptıranların fikri nedir acaba?
not: saçımda hiç boya yok.
olive oil ile ilgili araştırmalar yapıyorum, arkadaşlar kıvırcık saçlı olmak ayrı bonus kafa koyun kıvırcık yani zenci kıvırcığı olmak ayrı ben onlardanım ve şu yaşıma kadar hep eziyet çektim, küçükken önce glatt, sonra straight theraphy ( ki şu an türkiye de yapılan tek sonuç veren bu ama bu da düzleştiriyo ama çok pahallı ve çok uzuun süren bi işlem- 6 senedir senede 2 defa yapan biri olarak söylüyorum-) bonus kafaysan türkiye de tek şansınız bu , düz oluyosunuz ama böyle elektriklenmiş bir düz gibi. şimdi bu olive oili araştırıyorum evd bile yapılabilyormuş sadec sürüyosun boya gibi, tarama ya da extra bişi yokmuş, onun da çeşitleri var işte. siz de bilgi alırsanız sevgili bonus kafa arkadaşlar bana da haber verin ebay da satlıyo. keşke burda zenci saçlı insan çok olsaydı da yurtdışındaki gibi marketlerde satılsaydı, neyse araştırmaya devam. herkese sevgilerrrrrr
Az önce araştırdım biraz. Ürün 7.90 dolar falan ama kargo ile 36 dolar civarı tutuyor. Türkiye'ye gönderim var. Daha önce de duymuştum bu ürünü. Amerika'da kuzenim var ona mesaj attım ürünü bulması için :)haber verir mutlaka...
selam herkese çok araştırdım bende kalıcı fön çeşitlerini bir türlü cesaret edememiştim
3 çocuklu çalışan bir anneyim dolayısıyla her sabah saçlarımla uğraşmaktan bıktım artık
ve bu sabah bir hışımla gittm kuaföre ve strait terapi yaptırdım
şimdilik dümdüz çok güzel bakalım 3 gün sonra yıkayınca sonuç ne olacak
bu düzleştirme sonrasında sülfatsız şampuan kullanmam gerekliymiş,
birde kuaförüm yıkayıp kuruttuktan sonra çok az argan yağı sür saçlarına dah iyi olur dedi.
ben sonuçları mutlaka yazacam size
biraz uzun süren bir işlem sıkıcı oluyor,ben kitap almıştım yanıma beklerken okudum iyi oldu
benim saç uzunluğum omuzlarımdan biraz aşağıda toplam 500 tl ye yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?