- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
laminant parkeleri güzel siliyor mu. iz kalıyormu laminantlarda
Hayır iz falan hiçbir şey kalmıyor. Vileda ile harcadığım zamana yazık olmuş gerçekten. Bu süper bir şey. Ben de başlığını değiştirmek istiyorum ama beceremiyorum. Değiştiremezsek yenisini alacağım. Bir de kızlar bu mopun boyu bana çok kısa geliyor. Sizler nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Belim ağrıyor silerken.
acıkcası ben silerken değil ama nasıl deseem.. son bıraktıgım yerde is yapıyor. boyuna gelınce evet bence de kısa ve ne yazık ki benim de belim agrıyor.ustelik ben kısa boylu biriyim:) ma sanırım bstırmak icin cok egılıyorum. belki sen de yukardan yukardan bastırmadan deneyebilirsin
Her güzelin bir kusuru olurmuş, bununki de bu demekkiBastırmazsam içim rahat etmiyor, yüzeysel siliyormuşum gibi geliyor. Benim boyum da uzun değildir ama ona rağmen belimi ağrıtıyor.
pakii saten boyalı duvar veya fayans sildiniz mi bunla?? ay bu fayansalar beni deli edio ayda bi siliorum ama el izi falan oluo tabi yoruo beni. silip de memnun kalan var mı
Duvar değil de mutfak fayanslarımı silmiştim. Açık renk olduğu için pek iz falan kalmıyor. Seninki koyu renk mi?
koyu renk ne yazık ki acık renk daha sanslı bu konuda
Evet ben de bunu evlendikten sonra öğrenmiş oldum. Mutfak dolaplarımın yarısı koyu renk ve silmekten bir hal oluyorum.
ben mutfak dolaplarımı bimden aldıgım yağçöz var fısfıs onu sıkıp siliorum biraz bekletip duruluorum. temiz oluo. ozelıkle ocak ustu dolaplarda buhardan sonra kalan nokta nokta yağ izleri bununla cok rahat cıkıyor. durularken de mikrofiber bezlerden kullanıyorum cogu zaman kurulamaya ble gerek kalmıyor.
burdaki yazıları okuyuyp bende aldım bugun.gercekten mükemmel hemde cok pratik.viledayla ugrasmaktan bıkmıstım valla.ama boyu ban kısa geliyor o yuzden belim agrıyor biraz.ama herkese tavsiye ederim özellikle çalışan bayanlara
uzattım ya uzatmaz olurmuyum ama boyum uzun sanırım ondan biraz kısa oldu.merhaba, benim gibi vidasını gevşetmeden kullandıysanız başta beliniz bayağı ağrımıştır.:18: tabii boyunuz uzun olduğu için uzatsanız da yetmemiş olabilir. sadece iki büklüm kullanınca başta, uyarmak istedim
kızlar nasıl uzattınız?
o kadar denememe rağmen beceremedim :26:
bende scothch brite mikrofiber yer temizleme bezi aldım sopalı olanlardan.
bundan kullanan var mı?
eniyial.com 'da SCOTCH BRITE MİKROFİBER YER TEMİZLİK SİSTEMİ ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?