Scotch Brite Mop

laminant parkeleri güzel siliyor mu. iz kalıyormu laminantlarda

Hayır iz falan hiçbir şey kalmıyor. Vileda ile harcadığım zamana yazık olmuş gerçekten. Bu süper bir şey. Ben de başlığını değiştirmek istiyorum ama beceremiyorum. Değiştiremezsek yenisini alacağım. Bir de kızlar bu mopun boyu bana çok kısa geliyor. Sizler nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Belim ağrıyor silerken.

acıkcası ben silerken değil ama nasıl deseem.. son bıraktıgım yerde is yapıyor. boyuna gelınce evet bence de kısa ve ne yazık ki benim de belim agrıyor.ustelik ben kısa boylu biriyim:) ma sanırım bstırmak icin cok egılıyorum. belki sen de yukardan yukardan bastırmadan deneyebilirsin

Her güzelin bir kusuru olurmuş, bununki de bu demekki Bastırmazsam içim rahat etmiyor, yüzeysel siliyormuşum gibi geliyor. Benim boyum da uzun değildir ama ona rağmen belimi ağrıtıyor.

Her güzelin bir kusuru olurmuş, bununki de bu demekki Bastırmazsam içim rahat etmiyor, yüzeysel siliyormuşum gibi geliyor. Benim boyum da uzun değildir ama ona rağmen belimi ağrıtıyor.

pakii saten boyalı duvar veya fayans sildiniz mi bunla?? ay bu fayansalar beni deli edio ayda bi siliorum ama el izi falan oluo tabi yoruo beni. silip de memnun kalan var mı

pakii saten boyalı duvar veya fayans sildiniz mi bunla?? ay bu fayansalar beni deli edio ayda bi siliorum ama el izi falan oluo tabi yoruo beni. silip de memnun kalan var mı

Duvar değil de mutfak fayanslarımı silmiştim. Açık renk olduğu için pek iz falan kalmıyor. Seninki koyu renk mi?

Son düzenleme:
Evet ben de bunu evlendikten sonra öğrenmiş oldum. Mutfak dolaplarımın yarısı koyu renk ve silmekten bir hal oluyorum.

ben mutfak dolaplarımı bimden aldıgım yağçöz var fısfıs onu sıkıp siliorum biraz bekletip duruluorum. temiz oluo. ozelıkle ocak ustu dolaplarda buhardan sonra kalan nokta nokta yağ izleri bununla cok rahat cıkıyor. durularken de mikrofiber bezlerden kullanıyorum cogu zaman kurulamaya ble gerek kalmıyor.

Ben de aldım o ürünü, yakın zamanda dolapları boşaltıp komple temizlerken kullanıcam. İnşaallah işe yarar.

evet sırt-bel ağrısı sorunu bende de oldu açıkçası, vida gibi yerinden sonuna kadar uzatmama rağmen sapını. ama bence bendeki sorun, kovadan sıkıp alıp, sildikten sonra küvete musluk altına tutarken uzanmamdan kaynaklanıyor, e biraz ağırca bu mop malum, küvete doğru uzanırken de yük biniyor bele-sırta

burdaki yazıları okuyuyp bende aldım bugun.gercekten mükemmel hemde cok pratik.viledayla ugrasmaktan bıkmıstım valla.ama boyu ban kısa geliyor o yuzden belim agrıyor biraz.ama herkese tavsiye ederim özellikle çalışan bayanlara

merhaba, benim gibi vidasını gevşetmeden kullandıysanız başta beliniz bayağı ağrımıştır.:18: tabii boyunuz uzun olduğu için uzatsanız da yetmemiş olabilir. sadece iki büklüm kullanınca başta, uyarmak istedim

uzattım ya uzatmaz olurmuyum ama boyum uzun sanırım ondan biraz kısa oldu.

kızlar nasıl uzattınız?
o kadar denememe rağmen beceremedim :26:

daha önce okumuştum biri bir başlıkta bende bu mopdan 2 tane var biri yer biri halı için demiş şimdi o başlığı bulamadım ama merak ediyorum bunla halı silinebiliyormu?siliniyorsa nasıl oluyor peki?

ev parke oldugu için yazın halıları kaldırıyoruz bazen tembellık yapıyorum supurmeden sadece bununla bol MARC dokerek sılıyorum super parlıyor

kızlar geçende ben de aldım moplardan ama scotch brite değildi. sıkmaya çalışırken kırdım nasıl becerdim bilmiyorum ama scotch briteta da aynı şeyi yaparsam diye cesaret edemiyorum açıkçası. onu kırabilen var mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…