Scotch Brite Mop

canım o dediğim loc çok güzel. Heryerde kullanılıyor. İster toz al,ister çamaşır deterjanına ekle. gerçekten çok çok memnunum. Evet bu konuda birisi çamaşır suyunun öyle bir etkisinden bahsetti ama bilemiyorum tabi. Ben hamile olduğum için her yerde kullanmıyorum,kokusu ağır geliyor. Ya ç.sulu suda bekletmezsek bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten başlığı değiştirmeyi becerebilirsek sorun olmaz sanırım. Ben ilk aldığımda denedim çıkartmayı,beceremedim daha sonra da uğraşmadım açıkcası...

oyy hamişmisin sen :)ozman çamaşır suyundan uzak dur cnm:)benimde aram yok çamaşır suyu ile ama temiz olur diye dayanamayıp koyuyorum:)

bende kullanıyorum mop ve çok memnunum viledadan çok bişi beklemek lazım
ama bu harika buluş evi pırıl pırıl yapıyor
bende içim çok rahat kullanıyorum yerde saç tüy toz hiç bişi bırakmıyor
çamaşır suyuyla dahi vileda yapsanız mop kadar temizlemiyormuş bunu farkettim

arkadaşlar bunla parkeler siliniyoprmuuuu
yoksa illakii betonmuu olacakk

Kız karabiberim sen benim topiğime ziyarete mi geldin? :) Siliyor canım. Benim evim parke siliyorum bununla

kızlar bugün migrosta baktım iki çeşit var bu moplarlardan. biri microfiber bezli kendin elinde sıkyosun diğeri sünger ve sıkma aparatı var hangisini tavsiye edersiniz

ben yeşil scooth brite süngeri tavsiye ederim. çook memnunum.

kızlar bugün migrosta baktım iki çeşit var bu moplarlardan. biri microfiber bezli kendin elinde sıkyosun diğeri sünger ve sıkma aparatı var hangisini tavsiye edersiniz

Sünger olan canım. Yeşil...

ben yeşil scooth brite süngeri tavsiye ederim. çook memnunum.

evet benim kullandığımda ondan.

evet hanımlar bu yeşil moptan bende de uzun zamandır var ama ben sadece banyo temizliğinde kullanıyorum 2 dkda tertemiz oluyor...ancak parkelerimde pek memnun kalmadım nedense...silmeye başladığım ve bitirdiğim yerlerde sünger boyunca iz kalıyor...bir de sadece ortaları silebiliyorum ve hep aynı yönde silmek şartıyla...sizlerde böyle sorunlar oldu mu acaba...

çok güzel temizliyor. ama arkadaşımın dediği gibi dip köşeye giremiyor

değiştirdim ben başlığı eskidi ve sonunda koptu:) fakat ben çıkaramadım eşim çıkardı sanırım güç gerektiriyor

neden değişmesi gerekiyor ki, anlamadım?

başlık eskidiğinde yenisiyle değişmesi gerekiyor ya. birçok arkadaş naylonu bile çıkaramadığını yazmıştı önceki sayfalarda. ben de bir türlü cesaret edemedim, kolay yolunu bulan oldu mu diye sordum. gerçi değişmese bile alacağım artık sanırım canıma tak etti viledayla :84:

değiştirdim ben başlığı eskidi ve sonunda koptu:) fakat ben çıkaramadım eşim çıkardı sanırım güç gerektiriyor

:18: hadi yaa

ben çamaşırsuyu kullanmıyorum yer silmesinde ,ama ariel çamaşır leke çıkarma suyundan iki kapak ekliyor yerler parlıyor,mis gibi kokuyor bu temizleme aleti gerçekten çok kullanışlı bende olan marka scothbrite henüz almayanlara tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızlaar, ihtiyacı olan varsa scotch brite yeşil olan carrefour'da indirime girmiş 19,49!!! annem almış sonunda

tansaş'ta falan 26 tl ydi geçen hafta bakmıştık.

Kızlar bu mop ile duvarlar da silinebiliyor mu, deneyen var mı? Mutfağım büyük ve her yeri fayans. O fayansları silmek gözümde çok büyüyor.

laminant parkeleri güzel siliyor mu. iz kalıyormu laminantlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…