yaa tmm ondan alayım bidahaki sefere evdeki marc bitcek zaten az kalmıştı:)yaaaa sen sadece banyo için koyuyosun demek bende heryere koyuyorum çamaşır suyu ama çok az yaniii:)sanki bu konuda okudum çamaşır suyu süngerin yapısını bozuyor diye ondan sormuştum belkide başka yerde okudum:)aklinialirimsmile
baktım kuzuş yaaaaaa inş ben baktıgımda kalmamıştır yenisi gelcektir:Saruboceq:
canım o dediğim loc çok güzel. Heryerde kullanılıyor. İster toz al,ister çamaşır deterjanına ekle. gerçekten çok çok memnunum. Evet bu konuda birisi çamaşır suyunun öyle bir etkisinden bahsetti ama bilemiyorum tabi. Ben hamile olduğum için her yerde kullanmıyorum,kokusu ağır geliyor. Ya ç.sulu suda bekletmezsek bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten başlığı değiştirmeyi becerebilirsek sorun olmaz sanırım. Ben ilk aldığımda denedim çıkartmayı,beceremedim daha sonra da uğraşmadım açıkcası...
kızlar bugün migrosta baktım iki çeşit var bu moplarlardan. biri microfiber bezli kendin elinde sıkyosun diğeri sünger ve sıkma aparatı var hangisini tavsiye edersiniz
ben yeşil scooth brite süngeri tavsiye ederim. çook memnunum.
ee kızlar başlığı değiştiren yok hala sanırım, değiştirmeyi başaran olduysa yazsın sevabına
neden değişmesi gerekiyor ki, anlamadım?
değiştirdim ben başlığı eskidi ve sonunda koptu:) fakat ben çıkaramadım eşim çıkardı sanırım güç gerektiriyor
ben çamaşırsuyu kullanmıyorum yer silmesinde ,ama ariel çamaşır leke çıkarma suyundan iki kapak ekliyor yerler parlıyor,mis gibi kokuyor bu temizleme aleti gerçekten çok kullanışlı bende olan marka scothbrite henüz almayanlara tavsiye ederimkızlar ya ben de cok kararsız kaldım alıp almamak konusunda 2 senedır gıdıp gelıp bakıyorum. bır de camasır suyundan cok cabuk yıprandıgını soylemıssınız benım elım koluk camasır suyuyenı bır eve tasındım ve yerlerı ovmama ragmen yıne de hala toz cıkıyor evden simsiyah. sizce buna da cozum olur mu?? bıraz fazla tıtızım ama elle silmeye de gücüm yetmiyor evi viledayla 3 kere sılıyorum her temızlık yapısımda kurtarın beniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?