Scotch Brite Mop

Kızlar bu mopun süngerini hiç değiştiren oldu mu?
Sağa oynatıyorum sola oynatıyorum yok çıkmıyor.
Var mı bunun püf bir noktası?

herkes scotch brite'ın yeşil renk temizlik setini övüp duruyo burda bende alıcam valla merak ettim biz şuan vileda kullanıyoruz mop set olarak

kızlar bi de ucu dikdörtgen olan mikrofiber paspaslar var. onlar nasıl? ucunu çıkarıp kovada yıkayıp tekrar mı takmak gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım mop tan fakat bu kol kısmı uzatma bölümü nasıl sabitleniyor bulamadım

kızlarrr scotch brite'ın yeşil renk temizlik setini kullanan bana yardımcı olabilirmi? yeni aldım denedim çok güzel memnunum ama şöyle bir sorunum var süngerini iyi sıkmıyor sıkma iişlemini yaptıktan sonra elimle sıktığımda çok su çıkıyor yine benimki bozukmu acaba yoksa hep öle biraz sulu mu kalıyorr???

silindir gibi süngerin iki taraftan sıkıştırılarak sıkıldığı mop'tan bahsediyorsunuz değil mi, yani topicte geçem, ben kullanırken de iyice sıkıyordum, bu arada süngeri suda 5 dakika falan bırakıp yumuşadıktan sonra ilk denemelerde mandalı yarıya kadar çekiyordum kırmaktan korkarak yani 90 derece, sonra bir gün elim ağır geldi 180 derece mandal yukarıya sopaya tam yapışınca bayağı fark etmişti ıslaklıkta, bir de dikey olarak tutmak fazla suyu atmada yardımcı, ancak parke silerken ıslak bırakıyor maalesef. 1 milyoncudan almıştık sanırım, microfiber püsküllü görüntüsünde bir şey aldık çok ucuzdu, parke için harika. ama yeşil mop taşlarda süper sonuç veriyor.

bende hepsinden var hergün yer sildiğim için hergün egilerek silmek zor geliyor işten gelince haftada 1 kere elimle diger günler püsküllü sünger iplik olanı ne varsa deniyorum:) benim suan denediğim konuda olan silindir gibi birşeyle sıkıyor ya ondan ama 90 derece çekiyorum kolunu öle kalıor iyi sıkmıyor:S

Kızlar bu mopun süngerini hiç değiştiren oldu mu?
Sağa oynatıyorum sola oynatıyorum yok çıkmıyor.
Var mı bunun püf bir noktası?
ben çıkartım değiştirdim paslanmıştı uçları.şimdi ok yönü var üstünde ordan elinle sert bişekilde vurarak ittir.tek hamlede çılıyo zaten

kızlar bende yeni aldım..
ama parkelerde iz bırakıyor vede iyi sıkmıyor bu yaa..
sırrını çözen varmı..çok memnun olan arkadaşlar nasıl kullanıyosunuz...hangi deterjanı koyuyorsunuz...

sırrını çözen varmı..çok memnun olan arkadaşlar nasıl kullanıyosunuz...hangi deterjanı koyuyorsunuz...

İyice asılıp sıkacaksın :) İlk sildiğinde iz oluyor ama sonradan geçiyor. Viledadan bin kat daha iyi inan. Viledanın bıraktığı izleri gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyordu

aysuncum bende almak istiyorum ama yerdeki kılı tozu çekip suyun altına tuttunmu gidenlerden.ananemin vardı teyzem yurtdışından getirmiş.
bir türlü bulamadım iyi birşey yaaa

vileda da iğrenç bu arada paraya yazık..hiç memnun kalmadım

Son düzenleme:
İyice asılıp sıkacaksın :) İlk sildiğinde iz oluyor ama sonradan geçiyor. Viledadan bin kat daha iyi inan. Viledanın bıraktığı izleri gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyordu
elimle sıkıyorum ben iiiice suyunun akması gerekiyo gibi gelio bana..
belkide deterjandandır canım ne kullanıyosun??
birde kulpunu ben tam monteleyemiyorum silerken tekrar kısalıo:44:

vileda hakkaten iğrenç birsum.bu paspas daha iyi viledadan yerdeki tüm tozu kılı topluyo ve suyun altında akıp gidiyo.
..ama parkelerde iz bırakıyo ben kullanmayı daha öğrenemedim sanırım..herkes çok memnun oysa ki:44:

Son düzenleme:
elimle sıkıyorum ben iiiice suyunun akması gerekiyo gibi gelio bana..
belkide deterjandandır canım ne kullanıyosun??
birde kulpunu ben tam monteleyemiyorum silerken tekrar kısalıo:44:

Ben hiç elimle sıkmıyorum :26: Aparatı yardımıyla sıkıyorum canım. Benim de ara sıra uzuyor kısalıyor, o kısmını daha tam çözebilmiş değilim. Sıvı yüzey temizleyiciye biraz domestos atıp kullanıyorum.

canım o aparatı biraz sulu bırakmıyormu sencede....bende arap sabunuyla siliyordum belkide ondan iz kalıyordur..
birde senin dediğin gibi deneyeyim sağol cevabın için tatlım...

iyiki mop var valla bana göre süper bişey vileda yerdeki kılı tüyü bir yerden bir yere sıvamaktan başka işe yaramıyor bence ama mop topluyor üzerine ve suya bırakıyor ..ben ajax lavantalı kullanıyorum mtfakta fayans yüzeylerde de domestos kullanıyorum iz sorun yaşamıyorum ama sya batırınca 3-4 defa sıkıyorum arka arkaya yan tutup suyunun akmasını sağlıyorm ve siliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…