- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
herkes scotch brite'ın yeşil renk temizlik setini övüp duruyo burda bende alıcam valla merak ettim biz şuan vileda kullanıyoruz mop set olarak
kızlarrr scotch brite'ın yeşil renk temizlik setini kullanan bana yardımcı olabilirmi? yeni aldım denedim çok güzel memnunum ama şöyle bir sorunum var süngerini iyi sıkmıyor sıkma iişlemini yaptıktan sonra elimle sıktığımda çok su çıkıyor yine benimki bozukmu acaba yoksa hep öle biraz sulu mu kalıyorr???
ben çıkartım değiştirdim paslanmıştı uçları.şimdi ok yönü var üstünde ordan elinle sert bişekilde vurarak ittir.tek hamlede çılıyo zatenKızlar bu mopun süngerini hiç değiştiren oldu mu?
Sağa oynatıyorum sola oynatıyorum yok çıkmıyor.
Var mı bunun püf bir noktası?
ben çıkartım değiştirdim paslanmıştı uçları.şimdi ok yönü var üstünde ordan elinle sert bişekilde vurarak ittir.tek hamlede çılıyo zaten
kızlar bende yeni aldım..
ama parkelerde iz bırakıyor vede iyi sıkmıyor bu yaa..
sırrını çözen varmı..çok memnun olan arkadaşlar nasıl kullanıyosunuz...hangi deterjanı koyuyorsunuz...
sırrını çözen varmı..çok memnun olan arkadaşlar nasıl kullanıyosunuz...hangi deterjanı koyuyorsunuz...
elimle sıkıyorum ben iiiice suyunun akması gerekiyo gibi gelio bana..İyice asılıp sıkacaksın :) İlk sildiğinde iz oluyor ama sonradan geçiyor. Viledadan bin kat daha iyi inan. Viledanın bıraktığı izleri gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyordu
aysuncum bende almak istiyorum ama yerdeki kılı tozu çekip suyun altına tuttunmu gidenlerden.ananemin vardı teyzem yurtdışından getirmiş.
bir türlü bulamadım iyi birşey yaaa
vileda da iğrenç bu arada paraya yazık..hiç memnun kalmadım
elimle sıkıyorum ben iiiice suyunun akması gerekiyo gibi gelio bana..
belkide deterjandandır canım ne kullanıyosun??
birde kulpunu ben tam monteleyemiyorum silerken tekrar kısalıo:44:
Ben hiç elimle sıkmıyorum :26: Aparatı yardımıyla sıkıyorum canım. Benim de ara sıra uzuyor kısalıyor, o kısmını daha tam çözebilmiş değilim. Sıvı yüzey temizleyiciye biraz domestos atıp kullanıyorum.
ben çıkartım değiştirdim paslanmıştı uçları.şimdi ok yönü var üstünde ordan elinle sert bişekilde vurarak ittir.tek hamlede çılıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?