- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
- 323
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
-
Zaten ne varsa dibimizdekilerde var. Komşuya gösterilen nezaket niçin aileye gösterilmiyor? Asıl ailedekine verilen zarar daha çok telafi edilmelidir. En azından teklif edilmelidir.normal hic bir insan cocugu baskasinin esyanina zarar verince aferin demez. ya ablaniz normal degil, ya kinayeli aferin dedi, ya baska bir sekilde kirildi o scooter.
cocugum bir baskasinin esyasini kirsa kisiye gore davranirim sanirim. kardesimin bir esyasini kirdiginda karsilamaya calismayabilirim. duruma gore tavrim degisir sanirim. o nedenle kardesiniz scooter almaliydi kesinlikle diyemeyecegim.
Sende ablanın cep telefonunu kır ben olsam yapardım ki yapmışlığım varMerabalar 2 çocuğum var elim dar olmasına rağmen ikisinede zor bela scoter aldım ailemden uzak bi şehir de yaşıyorum 1 haftalığına onlara gittim giderkende scoterlari görürdüm ablamin oğlu scoteri kırmış (daha öncede oğlumun bir çok oyuncağını kirdi) asıl soruna gelelim ablam ne bi özür ne bi çocuğunu uyarmadı aksine akıllı oğlum benim fln dedi en çok buna bozuldum ben olsam çocuğumu uyarır üstünede scoter alır gelirdim yanlış mi dusunuyorum
Komşuya gösterilen nezaket niçin aileye gösterilmiyor?
Ben konu sahibi değilim ki.kendi adima yaziyorum ben. boyle kizmaniza gerek yok.
komsu kardeşim olmadigi icin onunla aramda bir nezaket ilişkisi var. kardesimse bu tip hesaplari yapmama gerek olmayacak seviyede yakinim. yani eger onun cocugu benim cocugumun esyasini kirarsa yenisini al diyebilirim, ama komsuya boyle bir sey soyleyemem.
sadece cok merak ettigim icin soruyorum. altinda hic bir sey yok. ne kadardi scooter?
ozur dilerim :)Ben konu sahibi değilim ki.
kırmış derken? oynarken, düşme çarpma sonucu kırılması farklı. kaldırıp yere vurup kırması farklı şimdi... bu iki durumda çocuğa verilecek tepkilerde, dağlar kadar fark var.Merabalar 2 çocuğum var elim dar olmasına rağmen ikisinede zor bela scoter aldım ailemden uzak bi şehir de yaşıyorum 1 haftalığına onlara gittim giderkende scoterlari görürdüm ablamin oğlu scoteri kırmış (daha öncede oğlumun bir çok oyuncağını kirdi) asıl soruna gelelim ablam ne bi özür ne bi çocuğunu uyarmadı aksine akıllı oğlum benim fln dedi en çok buna bozuldum ben olsam çocuğumu uyarır üstünede scoter alır gelirdim yanlış mi dusunuyorum
boyle yaparsa o cocuk kırmaları hatta calmaları ınsanları da kırmayı normal zanneder benımserMerabalar 2 çocuğum var elim dar olmasına rağmen ikisinede zor bela scoter aldım ailemden uzak bi şehir de yaşıyorum 1 haftalığına onlara gittim giderkende scoterlari görürdüm ablamin oğlu scoteri kırmış (daha öncede oğlumun bir çok oyuncağını kirdi) asıl soruna gelelim ablam ne bi özür ne bi çocuğunu uyarmadı aksine akıllı oğlum benim fln dedi en çok buna bozuldum ben olsam çocuğumu uyarır üstünede scoter alır gelirdim yanlış mi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?