• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

scottish sahipleniyorum ...

Bizde birşey yok klıma takılıyor yaptırmamız lazım

yeni doğmuş halini gördük video atıyor sık sık resimde atıyor güzelde bakıyor gibi geldi bize :)
siz şanslısınız bana göre sürekli isteyebilirsiniz gidebilirsiniz biz rahatsız etmemek için her an yazamıyoruz :)
alacak birşeyler de bırak ileriye :) veterineriz belli mi sizin
Belli oda hem aldığım kişi ona gidiyormuş hemde başka bi arkadaşımın abisi oluyor :)

Arama motoruna bir şey yazıp aratmak kişiyi bilinçli yapmaz. Hoşunuza gitmiyorsa geldiğiniz gibi gidin .
Anlamadım niye saldırdınız. Kedinizi kısırlaştırmanız lazım çünkü acı çekiyor ve biri insanlık yapıyor sizi uyarıyor.

Eklentiler

• 831A0E5D-0272-4A6B-98EB-F78BA67F0F0A.webp
    831A0E5D-0272-4A6B-98EB-F78BA67F0F0A.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 44
Bir scottish evlat sahibi olarak bir daha asla scottish sahiplenmem ve bu hayvanların üretimine katkıda bulunmam ve bunu heryerde soyluyorum.Bu hayvanların cogunda ne yazıkkı biraz buyudukten sonra akciger ve kas,kemik rahatsızlıkları cıkıyor.Siz de gıda takviyeleri ve vitaminlerle cocugunuza bakmaya calısıyorsunuz.Ben yaptım siz yapmayın.Birdahaki aklım olsa illa ki cins alacaksam en az 7 jenerasyon anne baba da british olan bir kedi sahiplenirim.

Çok güzeldi hiç ayrılmak istemedik de malesef 9 oluyo diye kalktık sevmeye doyamadık hepsi çok tatlı☺️
Yerim ben onları.
Bizi de çağırdı bayan gel sev dedi ama eşim gitmiyor covidden dolayı. 10 gün sonra hafta içi ben bi giderim olmazsa :D
Yok düşünmüyoruz belki 1 kez anne olduktan sonra olabilir. Bende çocuk istiyorum olmuyo bari o anne olsun diyorum😄
Hikayemiz aynı benim de olmuyor malesef kabullendik artık eşim benim için kabul etti yoksa asla istemem diyordu . Biz kisirlastiriz büyük ihtimal ile veteriner ne der bilmiyoruz tabi

Bir scottish evlat sahibi olarak bir daha asla scottish sahiplenmem ve bu hayvanların üretimine katkıda bulunmam ve bunu heryerde soyluyorum.Bu hayvanların cogunda ne yazıkkı biraz buyudukten sonra akciger ve kas,kemik rahatsızlıkları cıkıyor.Siz de gıda takviyeleri ve vitaminlerle cocugunuza bakmaya calısıyorsunuz.Ben yaptım siz yapmayın.Birdahaki aklım olsa illa ki cins alacaksam en az 7 jenerasyon anne baba da british olan bir kedi sahiplenirim.
Geçmişini tanıdık birinden alınca net öğrenebiliyorsun malesef.
Aldığım kişinin 3 kedisi var 3 kuşak oluyor sanırım. Kendileri de aile içinden almışlar ama tabi bilemeyiz .

Geçmişini tanıdık birinden alınca net öğrenebiliyorsun malesef.
Aldığım kişinin 3 kedisi var 3 kuşak oluyor sanırım. Kendileri de aile içinden almışlar ama tabi bilemeyiz .
Siz scottish dediğiniz için dedim.Britishlerde bu ihtimal daha az ama yok degıl.Anne scottish baba british olunca da olabiliyor.Uyarmak istedim sizi.Insan uzuluyor sonra🙁

Yerim ben onları.
Bizi de çağırdı bayan gel sev dedi ama eşim gitmiyor covidden dolayı. 10 gün sonra hafta içi ben bi giderim olmazsa :KK70:

Hikayemiz aynı benim de olmuyor malesef kabullendik artık eşim benim için kabul etti yoksa asla istemem diyordu . Biz kisirlastiriz büyük ihtimal ile veteriner ne der bilmiyoruz tabi
Ben aşılama olcam bu ay hem onunla oyalanırız kafaya takmayız bu kadar diye alıyoruz aslında😄 kafaya takmayınca oluyo diyolar görcez bakalım😄

Ben aşılama olcam bu ay hem onunla oyalanırız kafaya takmayız bu kadar diye alıyoruz aslında😄 kafaya takmayınca oluyo diyolar görcez bakalım😄
Ben minigimin geldiği ay hamile kalmıştım, gerçekten terapi gibi geldi kızım..

Daha sonra malesef bebeğimi kaybettim. İlaç oldu resmen canımın içi. Yaptıklarını görseniz.. hala daha özellikle duygusal dönemlerimde bi farklı davranır bana.

Ömrüm yettiğince onun sevgisine layık olmaya çalışıp ona çok iyi bakıcam. 🌸 iyi ki gelmiş kızım.

Siz scottish dediğiniz için dedim.Britishlerde bu ihtimal daha az ama yok degıl.Anne scottish baba british olunca da olabiliyor.Uyarmak istedim sizi.Insan uzuluyor sonra🙁
Üzülmez mi insanın içi acır :(
Bizde Her sey aniden oldu . Artık kismetimiz buymuş deriz ya Öyle olacak . Aldık çünkü anne sütünü 2 ay alsın istiyoruz.
Hayırlı olsun canım şimdiden uğurlu gelsin mia size

Back
X