se_yu 'nun diyet günlüğü :)))

se_yu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
71
0
86
43
Bursa
bugün diyete başladım..

nasıl kilo aldığımı anlatayım evlendiğimde 50 kilo falandım yani düğün telaşında da çok zayıflamıştım belkide de daha az;))

normalde 51 falan kiloydum inişler çıkışlar olsa 2 kilo aşağıya ya da 2 kilo yukarı şeklindeydi.. 53 kiloydum 1 aylık hamile olduğumda. hamilelikten sonra eski kiloma gelemedim.. çok yoğunsam koşuşturmalıysa 55 kiloya kadar düştüm.. çalışma hayatına başladığımdan beri düzenli beslenemiyorum.. yani kendimi önemsememeye başladım.. karnım doysun yeter diyordum.. 1 simit 1 poğaça falan ama hergün hamur işi olur mu :))) tabi ki kilo alırım :D

çok iştahlı biri olmadım hayatım boyunca o yüzden korkmuyorum,, sadece bilinçli bir şekilde kendimi önemseyim yediklerime dikkat etmeliyim...

bu aralar öyle çok sorumluluk var ki üstümde kendime sıra gelmemişti..

2 yaşında bir oğlum var.. eşimde yurt dışında şuan:(( oğlumu güzelce yediriyorum kendimde atıştırıveriyorum.. çok yemesemde ne yediğim önemli tabi :))

neyse 1,60 boy 61 kiloyum şuan.. bugün diyete başladım burada paylaşarak kendimi daha fazla motive etmek istiyorum.. sonuçta yaza incecik girmeyi kim istemez:))

doğumdan önceki halim hedefim. 52 kilo olmak istiyorum...:16::16::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bugün diyete başladım..

nasıl kilo aldığımı anlatayım evlendiğimde 50 kilo falandım yani düğün telaşında da çok zayıflamıştım belkide de daha az;))

normalde 51 falan kiloydum inişler çıkışlar olsa 2 kilo aşağıya ya da 2 kilo yukarı şeklindeydi.. 53 kiloydum 1 aylık hamile olduğumda. hamilelikten sonra eski kiloma gelemedim.. çok yoğunsam koşuşturmalıysa 55 kiloya kadar düştüm.. çalışma hayatına başladığımdan beri düzenli beslenemiyorum.. yani kendimi önemsememeye başladım.. karnım doysun yeter diyordum.. 1 simit 1 poğaça falan ama hergün hamur işi olur mu :))) tabi ki kilo alırım :D

çok iştahlı biri olmadım hayatım boyunca o yüzden korkmuyorum,, sadece bilinçli bir şekilde kendimi önemseyim yediklerime dikkat etmeliyim...

bu aralar öyle çok sorumluluk var ki üstümde kendime sıra gelmemişti..

2 yaşında bir oğlum var.. eşimde yurt dışında şuan:(( oğlumu güzelce yediriyorum kendimde atıştırıveriyorum.. çok yemesemde ne yediğim önemli tabi :))

neyse 1,60 boy 61 kiloyum şuan.. bugün diyete başladım burada paylaşarak kendimi daha fazla motive etmek istiyorum.. sonuçta yaza incecik girmeyi kim istemez:))

doğumdan önceki halim hedefim. 52 kilo olmak istiyorum...:16::16::nazar::nazar:

hoşgeldin benimde boyum 1.60 ve 2.5 yaşında bir kızım var aslında çokta kilolu değilsin
ben senin kilonda olmayı şu anda okadar çok isterdimki benim kilom 70 inşallah hepberaber zayıflayağız

canım aramıza hoşgeldin:3:
ben de senin gibi çok yiyen biri değilim normalde ama yedim mi de sınırlandıramıyordum
1 aydır buraya yazıyorum ve yaklaşık 4-5 kilom gitti bu kilolar ilk bir haftayı saymazsak ki bayramda hiç ne aldım ne verdim
3 haftada verdim bu 4-5 kiloyu
ama şu da bir gerçek ki az yenerek zayıflanmıyor biraz güzel yemeli ama sağlıklı şeylerden
spor da cok önemli biz leslie takılıyoruz googledan gir 3. siteye tıkla yukleme linkleri var oradan istediğin videoyu indirmek için isme tıklayıp download de bilgisayarına yuklenir
biz desteğe hep varız burdayız sormak istediğin bişey olursa da çekinme burdaki arkadaslarla sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince
tekrardan hayırlı olsun
inşallah yazın herkes istediği kiloda olacak ve biz de başarı öykülerini paylaşanlar kervanına katılacagız
sevgiler...:16:

Son düzenleme:
hoşgeldin benimde boyum 1.60 ve 2.5 yaşında bir kızım var aslında çokta kilolu değilsin
ben senin kilonda olmayı şu anda okadar çok isterdimki benim kilom 70 inşallah hepberaber zayıflayağız

eveet hep birlikte zayıflayacağız inşh.. yok yok bi dur demek lazım kilolara.:)))

sonra vermek daha zor oluyor..

sevgiler..:16:

canım aramıza hoşgeldin:3:
ben de senin gibi çok yiyen biri değilim normalde ama yedim mi de sınırlandıramıyordum
1 aydır buraya yazıyorum ve yaklaşık 4-5 kilom gitti bu kilolar ilk bir haftayı saymazsak ki bayramda hiç ne aldım ne verdim
3 haftada verdim bu 4-5 kiloyu
ama şu da bir gerçek ki az yenerek zayıflanmıyor biraz güzel yemeli ama sağlıklı şeylerden
spor da cok önemli biz leslie takılıyoruz googledan gir 3. siteye tıkla yukleme linkleri var oradan istediğin videoyu indirmek için isme tıklayıp download de bilgisayarına yuklenir
biz desteğe hep varız burdayız sormak istediğin bişey olursa da çekinme burdaki arkadaslarla sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince
tekrardan hayırlı olsun
inşallah yazın herkes istediği kiloda olacak ve biz de başarı öykülerini paylaşanlar kervanına katılacagız
sevgiler...:16:

teşekkür ederim canım.. maşallah kiloların yavaş yavaş gidiyor bile.. bırakma sakın vermeye devam inşh.

dediğin siteye bakacağım canım, bence de spor önemli.. ben nivea body nin jimnastiklerini yapmayı çok seviyorum gene başlıyacağım :))) hem hareketleri öğrenince daha zevkli ...

sorun kendimizi önemsememiz ve zaman ayırmamız . zaman ayırınca gitsin kilolar ohhhh:34::34::1::1:

61,2 kiloydum.

59,7 kiloyum şuan.

1,5 kilo verdim.. diyet yapamıyorum sadece yediklerime dikkat etmeye başladım. diyet yapıyorum psikolojisi hiiiiiiiiiçççç bana göre değil . Allah'ım mecbur etmesin hiçbizaman inşh. diyetdeyim diyince daha çook yedim :DDDD tamamen kiloya takar oldum psikolojim bozuldu diyetdeyim deyince :D ayy gittim dukan diyeti kitabını aldım.. yok yookk psikolojim iyi olmalı . daha kötü oldum sanki şişmanım kilomu da veremeyeceğim diye düşünmeye başlamıştım... hayırrr tabiki... zaten hep iştahsız biriydim, sadece yediklerime dikkat etmeliyim.... ve hedefime ulaşacağım inşh.

diyetde değilim:DDD iştahlı biri değilim;) sadece yediklerime dikkat edeceğim ve 50 kilo olacağım inşh..

sevgiler ... hızlıca yazdım çook işim varda..

öpüldünüz sevgiler...:16:

Son düzenleme:
dün soğan suyu içmeye başladım kilo verebilmek için... arkadaşlarım bu yöntemle kilo verdiler inşh. bende de işe yarar.
idrar söktürücü ve tok tutuyor inşh. 1 ay sonra tartıldığımda kilo vermiş olurum. hedefim 55. :nazar::9:

kızlar tartılmamak için kendimi zor tutuyorum :) olumlu yönde ilerlediğimi hissediyorum. canımın istediği herşeyi yiyorum fakat soğan suyu sabah içince kendimi tok hissettiğim için az yiyorum.. öyle içim kazınıp tatlı şeyler yiyesim gelmiyor çok mutluyum :)) 1 ay sonra tartıldığımda kilomu mutluka yazacağım şuan motivasyonumu bozmak istemiyorum ...

sevgiler....:nazar::nazar:

Back
X