Saç Rengi ve Saç Boyama Sea color çilek kırmızısına boyadım kızlar bakın:) peki kızıl saç bakımı nası olcak?

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
Daha öncede bu renkle ilgili konu açmıştım , isteyenlere yardmcı olsun diye boyatınca yeni konu açıyım dedimSe.a colorun 5/65 çilek kırmızısına boyadım ve bayıldım :) kendi saçım koyu kestane, diplerden baya çıkmıştı, uçlarıda 1 sene öncesinden kalma gene koyu kızıl boyalıydı,çok ton farkı olmadı dipler daha kırmızı uçlar vişne çürüğü gibi ama harika oldu herkes bayıldı güneşte fln çok tatlı duruyo böyle vişne çürüğü gibi bordo-pembe-mor arası :) turunculuk yok içinde tam vişne çürüğü gibi çok tatlı resminide koyayım(ama hepsi evde olduğu için çok canlı durmuyo)
Bide kızıl saç bakımı için en iyi şampuan ve bakım kremi olarak ne önerirsiniz ? elidor gliss loreal pantene ?

hah işte benmde dışarda eya ışığın altında aynı böle duruyo canım ,resmlerde evde çektiğim için tam belli edemedim.Sen hangi rengin üstüne boyattın peki?

ben saçımı yaklaşık 1 sene boyunca sürekli kızıl boyadım.boyadığım her kızıl farklı tondaydı.çilek kırmızısından önce hangi kızılı boyadım hatırlamıyorum ama saçlarım aka aka baya turuncu olmuştu.onun üstüne boyamıştım.çilek kırmızısıda hemen akınca artık baş edemiceğimi anladım.şimdi saçım koyu kakao ama inanır mısın hala güneşte kızıllarım ben burdayım diyor

bende canım ya 2senede bi aklıma esiyo kızıl boyatıyorum ama hiç devamını getiremedim,1 rengi en fazla 2 kez boyadım ama bunu boyatırım artık çünkü bayıldım böle turuncumsu değil bazen mor gibi duruyo bazen vişne gibi bazen kırmızı falan çok tatlı :) bakım onlarak önerceğin bişi varmı?

Çok tatlı bir renk olmuş canım saç rengine uygun şampuanlar kullanabilirsin ama kızıl işte akıyor malesef böyle destekleyebilirsin L’oreal Absolut Repair Neofibrine şampuan bu ürünü bir arkadaşım kullanıyor tek damlası yetiyor saçı temizlemye ve kızılı parlak gösteriyor dedi istersen bir dene .
Birde çook sıcak suda yıkama ılık olsun suyun. bildiklerim bu kadar

sağol tatlım onada bii bakıyım :)

çilek kırmızısı deyınce benım aklımda cok canlı bır kırmızı olusuyor ama sac renklerıne bakınca mora çalıyor neden oyle ki :S

Son düzenleme:
çilek kırmızısı deyınce benım aklımda cok canlı bır kırmızı olusuyor ama sac renklerıne bakınca mora çalıyor neden oyle ki :S

canım bildiğim kadarıyla alt tonu mavi olan soğuk bi kızıl bu oyüzden böle koyu pembe-bordo-mor arası gibi koyu saçta.Daha açık renk saçta iyice pembemsi duruyo.

Renk güzel olmuş canım,güle güle kullan.Ya anneciğimde saçlarını kızıla boyatıyor ama yıkadıkca turuncuya dönüyor,kadın bi tutturamadı o da senin saç rengine yakın bi renk istiyor,ben de onun için bakınıp duruyorum:97:

sağol canım,benimkine boyayabilir aslında, abartmıyorum ilk yıkamadan sonra hiç akma bile olmadı saçımda :)

Merhabalar arkadaşlar benim saçım çikolata kahveicine biraz elegant kızıl karıştırılmış bi boyaydi ve saclarimin arasında da sarılar var di dibim geldi bende saclarımı kızıla boyamak istedim sea color çilek kırmızıya boyadim fakat 3 4 yıkamada kızılla alakası olmayan bi renk oldu ilk boyadigimda kipkirmiziydi acaba bi daha ayni boyayi alıp boyasam duzelirmi boyayımı değistireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…