bu çilek kırmızısından çok şarap kızılı degilmi
hah işte benmde dışarda eya ışığın altında aynı böle duruyo canım ,resmlerde evde çektiğim için tam belli edemedim.Sen hangi rengin üstüne boyattın peki?
hah işte benmde dışarda eya ışığın altında aynı böle duruyo canım ,resmlerde evde çektiğim için tam belli edemedim.Sen hangi rengin üstüne boyattın peki?
ben saçımı yaklaşık 1 sene boyunca sürekli kızıl boyadım.boyadığım her kızıl farklı tondaydı.çilek kırmızısından önce hangi kızılı boyadım hatırlamıyorum ama saçlarım aka aka baya turuncu olmuştu.onun üstüne boyamıştım.çilek kırmızısıda hemen akınca artık baş edemiceğimi anladım.şimdi saçım koyu kakaoama inanır mısın hala güneşte kızıllarım ben burdayım diyor
Çok tatlı bir renk olmuş canım saç rengine uygun şampuanlar kullanabilirsin ama kızıl işte akıyor malesef böyle destekleyebilirsin L’oreal Absolut Repair Neofibrine şampuan bu ürünü bir arkadaşım kullanıyor tek damlası yetiyor saçı temizlemye ve kızılı parlak gösteriyor dedi istersen bir dene .
Birde çook sıcak suda yıkama ılık olsun suyun. bildiklerim bu kadar
çilek kırmızısı deyınce benım aklımda cok canlı bır kırmızı olusuyor ama sac renklerıne bakınca mora çalıyor neden oyle ki :S
Renk güzel olmuş canım,güle güle kullan.Ya anneciğimde saçlarını kızıla boyatıyor ama yıkadıkca turuncuya dönüyor,kadın bi tutturamadı o da senin saç rengine yakın bi renk istiyor,ben de onun için bakınıp duruyorum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?