Sebamed guneş koruyucu leke yaparmı?

Ruks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
20
1
1
İstanbul
Sebamed guneş koruyucu krem aldım bugun ıkıncı gunum ama bana sebamed leke yapıyor dediler daha once kullanıpta yuzunde leke olusan oldumu ??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sebamed guneş koruyucu krem aldım bugun ıkıncı gunum ama bana sebamed leke yapıyor dediler daha once kullanıpta yuzunde leke olusan oldumu ??

ewet canım kullanma heleki beyaz tenliysen sakın

Kızım için kullanıyordum. Ne yazık ki bu yoğurt gibi kıvamlar onun teninede banada iyi gelmiyor yağ bezeleri yapıyor minik minik. Koruma konusunda sıkıntısı yok.

Kızım için kullanıyordum. Ne yazık ki bu yoğurt gibi kıvamlar onun teninede banada iyi gelmiyor yağ bezeleri yapıyor minik minik. Koruma konusunda sıkıntısı yok.

Siyah noktada yapabilir bilginize..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beyaz tenli değilim esmerim.. Guvendim gittim aldım ama bı cok sıkayet duydum aslında bıyık bolgemde kararma var yaralı bolge oldugu ıcın guneş koruyucuz dısarı cıkma dediler bende hemen aldım.. Ama sonra bıcok sıkayet duydum leke yapıyormus gıbı suan çaresız gıbıyım.. Bı guzellik merkezıyle gorustum bana bı urun soledıler SOSKIN PARIS duydunuzmu hıc.. Koruyucusu ve renk açıcısı ıkısı 200tl :O eğer memnun olan varsa hiç dusunmeden yarın alacagım?

Siyah noktada yapabilir bilginize..

Öyle mi? Bunu bilmiyordum teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Losyona geçeyim diyorum kızım için fakat koruyuculuğu azalıyor mudur?

Öyle mi? Bunu bilmiyordum teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Losyona geçeyim diyorum kızım için fakat koruyuculuğu azalıyor mudur?

Daha üst düzey bi marka bütçenizi aşarmı bilmiyorum ama lancester i hiçbişeye değişmem ondan ötesi inanın yok işin içerisinde biri olarak söylüyorum

Ben mevcut yüz lekelerim nedeniyle solante pigmenta kullanıyorum. Koruyuculuğundan memnunum fakat ten rengimde hafif koyulaşma yaptı. Halbuki daha yüzüm doğru dürüst yakıcı güneş görmedi ve sürdüğümde bembeyaz oluyor yüzüm. Leke yapmıyor ama niye koyultuyor ten rengini sizce?

Kendim içinde kızım içinde kullanabilir miyim lancaster i?

Uv korumasından dolayı oksitlenme yapabilir buda direk teninize yansır .. Beyaz görünüm kremin rengi spf faktöründen dolayı ..koyuluk yapması bi süre sonra melanin problemine yol açar lekelenme olabilir

O zaman bu ürünü sadece son baharda ve kış aylarında kullanayım. Yazın bana çokta faydası olmayacak anlaşılan. Diğer topiklerde lekelerle ilgili chicco pişik kremini okudum. Siz bu işlerden bayağı anlıyorsunuz galiba. Bende çok severim araştırırım falan ama leke konusunda süper etkili bir şey bulamadım hala. Tavsiye edebileceğiniz bir şey varmıdır ? Şu anda la roche posay mela-d kullanıyorum iyi nemlendirmesi dışında bir işe yaramıyor kanımca. Cildim karma sadece t bölgem yağlı ve lekeye ve akneye meyilli ne yazıkki. Buğday tenliyim. Limon elma sirkesi gibi doğal çözümleride denedim ama en fazla 1 ay ondada pek sonuç alamadım doğrusu.

Leke kremlerini gece gündüz kullanmalısınız ve en az 3 ay sabır gerektirir tedavisi çok zordur clinique even better serum yahut lancome dream tone tavsiye ederm ama ondada aynı şekilde gece gündüz kullanmalısınız antibiyotik gibi aksamamalı

Hmm o zaman öncelikle la-roche bitsin. O bittikten sonra diğer markaları deneyebilirim. Bu arada başka soracağım bir şey olduğunda sormamda sakınca var mı?

Hmm o zaman öncelikle la-roche bitsin. O bittikten sonra diğer markaları deneyebilirim. Bu arada başka soracağım bir şey olduğunda sormamda sakınca var mı?

Hayır tabiki her zmn sorabilirsn:)

Biothermin kremini aldim bende anti aging ve günes koruyucusu hemde yeni leke olusmasini engeliyor ve daha önce olanlarida rengini aciyormus sirf yüz icin bu koruyucu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon hangi serisi ? Leke açanı neymiş biotermin çok merak ettim

Günes koruyucu kücük bir kutu biotherm creme solaire anti- age..

Günes koruyucu kücük bir kutu biotherm creme solaire anti- age..

Şaşkın olduğum nokta anti age özelliği varda direk leke tedavisi etmez bide satışa daha çıkmadı biotermin güneş kremleri eğer bu sene aldıysanız dikkatli olun firma sirkülasyona başlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…