Sebamed guneş koruyucu leke yaparmı?

Arkadaşlar, bende açık tenliyim ne yazık ki ve çok hassas bir cilde sahibim onlarca farklı markanın güneş losyon ve kremlerini kulladım fakat ya alerjik bir reaksiyon gördüm yada leke problemi yaşadım. Fransa da yaşayan bir cilt doktoru arkadaşım Q&R marka bir güneş kremi gönderdi onu kullanıyorum ve çok memnun kaldım içerisinde hiç kimyasal bir ürün bulunmuyormuş paraben dahi yok. Duyduğuma göre artık ülkemizde de satılıyormuş. deneyin memnun kalıcaksınız.:72:

Şaşkın olduğum nokta anti age özelliği varda direk leke tedavisi etmez bide satışa daha çıkmadı biotermin güneş kremleri eğer bu sene aldıysanız dikkatli olun firma sirkülasyona başlamadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yurtisinda yasiyorum ordan aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yurtisinda yasiyorum ordan aldim

Anladım merak ettim bende ama bugün bioterm güneş ürünleri reyondaydı zaten burdada

Anladım merak ettim bende ama bugün bioterm güneş ürünleri reyondaydı zaten burdada

Bir bak istersen ben krem ararken sordum lekelerim biraz var zaten gecmisten kalma önceleri hic korumadim yüzümü simdide istemiyorum cogalsin dedim kozmetikde calisan bayanda bana bunu önerdi üzerinde anti wrinkles ve dark spots yaziyor

darphin ürünleri hakkında bilgi alabilirmiyim?? içeriği daha çok bitkisel diye duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum..:what:

Son düzenleme:
Back
X