Göz Çevresi Bakımı Sebamed sper kzlar

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
kızlar ctesi günü sebamed aldım göz altı kırışıklık ve yenileyici kremi aldım indirimdeydi hem.çok memnun kaldım inanın.eşim hemen farketti.4 gündür kullanıyorum.gözaltıma canlılık geldi.tavsiye ederim.yanma vs hiç bir şeyyok.sabah akşam kullanıyorsunuz. :lepi::enbuyukkk:

canim tam adi nedir bir de kaca aldin. gerci sen indirmdeyken almissin. normal fiyati kacti?
ise yaramasina sevindim.. gule gule kullan:)

SEBAMED Q10 Anti-ageing Gözaltı krem 15ML .saol canım.
kesinlikle tavsiye ederim.nettende bakabilirsin.tamamen doğal.fiyatı 18tl cnm.indirimdeyken 9tl aldım yani.

canlar bu krem 30yaş ve üstü için dikkatli olun.. q10 içerikli ve anti-aging kremlerin 30 yaş üstü için kullanılıyor..
yaşınız gençse etkiyi görürsünüz ama ilerleyen yaşlarda daha etkili yollar aramanız gerekir..
sevgiler...

Son düzenleme:
Bende sebamedin ürünlerine geçiş yaptım.temizleme jeli, nemlendirici, göz kremi ve şampuanını kullanıyorum..hepsindende çok memnunum..bende aynı göz kremini kullanıyom fiyat olarak bende 10 tl ya almıştım indirimliydi sanırım..gerçekten çok hafif ve güzel ürünleri var sebamed in..güvenle kullanabilirsiniz..yerimseniben

özlemim saol canm inşallah ileride sorun olmaz.ama bu biraz daha yenileyici bir krem.umarım sorun olmaz ileri ki yaşlarda :))

ben daha once goz altima hic bir urun uygulamadim ancak sebamed bana cok guvenilir geliyor. her gun olmasa da gun asiri ya da haftada 2 kere fln kullansak belki de gelecekte cok sorun olmaz. bilmiyorum yani dedigim gibi goz altlarima sira gelmedi henuz. cok bilgili deilim...

özlemim saol canm inşallah ileride sorun olmaz.ama bu biraz daha yenileyici bir krem.umarım sorun olmaz ileri ki yaşlarda :))

yaşınız genç ise tavsiye etmiyorum bu ürünü.. sebamed bencede güvenilir bir marka.. bende sabununu ve güneş kremini kullanıyorum.. kendime güvenilir bir göz kremi aradığımda ilk bu marka aklıma gelmişti tabi.. ama sebamed uzmanı 30 yaş öncesine tavsiye etmiyoruz demişti. ondan uyarmak istedim bende.. internette anti-aging ürünlere başlama yaşı diye ve q10 içerikli kremler için aratırsanız bir çok uzman ve doktorun tavsiyelerine ulaşırsınız.. ileri yaşlar için olan yoğun kremlerin taze cildi sarkıtabildiğini ve ilerde cildi düzeltmek için estetik ameliyatlarına mecbur kalınabildiğine dair yazılara rastlamıştım.. tabi sizlerde kullanacağınız ürünü araştırın öyle kullanın.. ürünlerin yaşımıza uygun olmasına dikkat etmeliyiz bence.. ne de olsa en değerli giysimiz cildimiz .. kaydirigubbakcemile5
sevgiler..

Son düzenleme:
anladım canım .şuan bir sorun yok.cild uzmanına danışarak aldım.ileride ne olur bilemiyorum.sorun olursa bırakırım zaten.ama bu ürünün daha çok yenileyici özelliği var,morluklar ve kırışıklar için besleyici özelliği varmış.ben onların yalancısıyım :) şimdilik memnunum.

cnm senin gözaltı morluğu şişliği kırışıklı gibi şikayetlerin varmıydı?varsa onlarada iyi geldimi?

evet canım bana iyi geldi.göz altım az şişlik var ve hafif çökük gibi.ama benim küçüklüğümden beri böyle.ama sebamed iyi geldi.azalttı.kullandıkça bakalım ne olacak.

canım ankarada hangi kozmetikten aldın acaba?akşam hemen uğrayım bende

Ben ankarada moda çarşısının içinde orhan parfümeri var ordan aldım.zaten orada fiyatlar genelde daha ucuz oluyo diğerlerine nazaran..şutarafagitti

evet canım bana iyi geldi.göz altım az şişlik var ve hafif çökük gibi.ama benim küçüklüğümden beri böyle.ama sebamed iyi geldi.azalttı.kullandıkça bakalım ne olacak.

anladım cnm peki sen kremi gözaltınada sürdünmü yoksa sadece kazayağı bölgesinemi sürdün?

arkadaşlar bende 1aydır kullanıyorum yaşım 27 ama başladım çünkü genetik heralde göz altımda ve mimik çizgileri belirmişti buda beni sinir ediyordu ben sadece geceleri kullanıyorum gerçekten faydasını gördüm devam etmeyi düşünüyorum ....

canım gözaltı ve kazayağına doğru yaydırarak sürüyorsun ama öyle krem gibi değil de , nasıl anlatılır böyle yavaştan dokunuyorsun deriye.o şekilde sürüyorsun.

Uzun süredir araştırıyorum.bir kremden bu kadar çok kişinin memnun kaldığı ve olumsuz yorumu olmayan tek krem bu ve fiyatı çok ucuz.sonuçlarını ben de yazarım.

Bende bayağıdır kullanıyorum güzel...olay in ürünleride çok güzel gece kremini,gündüz kremini ve temizleme jeliyle tonnikini kullanıyorum çok memnunum...tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…