- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
ben kendmi biliyorum kendi bilmezlerin böyle buyuk buyuk kibir aşağılanmalarına tepkiliyim..Sana yaptığım yorumun ne kadar doğru olduğunu gösterdi konu açman.
İnsan yalanına fena halde yapışınca böyle oluyor, birileri doğruları söylemeye başlayınca itiraz büyüyor ve herkesi karşısına alıyor.
Siz kendinizden bir geçin, ondan sonra buradakilerin ne dediğini daha güzel anlarsınız, herkese öfkelenmezsiniz. Çünkü kendinizi bilirsiniz.
Ben de onu diyorum işte...rahatsz olan kendi gider
ben kendmi biliyorum kendi bilmezlerin böyle buyuk buyuk kibir aşağılanmalarına tepkiliyim..
nasılda biliyorum sizin yprum yapacagınızı :) şaşırtmadnz .. çünkü öyle bi yapınız var ki sizin gibilerin .. biri bişiy yazsın da aşağılayayım karaktere sahipseniz..
benm öfkem sizin gibi burnu kalkıklara...
seni tanımadığıma sevindim o zaman güle güle..Ben de onu diyorum işte...
ama senin yazdığın yazıya , düşündüğü hissettiği cevabı yazıyor nasıl sana mantıklı geliyor ona da mantıksız geliyor ona göre yazıyor.
Sen istediğin konuyu acıyorsan o da küfür vb. Olmadan istediği cevabı yazar
neden üzerin,ze alındınız.. bana uzun zamandır böyle böyle yorumlar yapılıyor.. bende suan bana gelene öyle gittim..kabalaşıyorsunuz gitgide. Arkadaşın avukatı değilim ama uslup çirkin.
ben kendmi biliyorum kendi bilmezlerin böyle buyuk buyuk kibir aşağılanmalarına tepkiliyim..
nasılda biliyorum sizin yprum yapacagınızı :) şaşırtmadnz .. çünkü öyle bi yapınız var ki sizin gibilerin .. biri bişiy yazsın da aşağılayayım karaktere sahipseniz..
benm öfkem sizin gibi burnu kalkıklara...
gerekli şikayeti yapıyorum ve bamlanıyor zaten..
ama gıruyorumki sonu yok bunların hepinzmi aynısınız acaba ?
en azından kimseyi küçümsemiyorum...
herkes kendi karakterini belirler... sorun yok...Kimse sizi tanımaz etmez.
Kişisel olarak algilayacaginiz bir durum yok ortada.
Eski konularınızı bilmiyorum.
Bugün saçma sapan bir şey yazdınız, insanlar da ona gore yorum yazdı.
Ciddi yorum mu istiyorsunuz?
Bencil ve şımarıksınız.
Dünya kendi etrafınızda dönüyor zannediyorsunuz..
Artık kendinizi nasil hayatın merkezinde görüyorsanız,
Arkadaşınızın derdini bile kendinize yontup,
Ben ben ben peşine düşmüşsünüz.
Bir de bunu tutup nisanliniza dile getirmissiniz. Sonucunu da dusunmeden, ailesini zan altinda bırakmışsınız.
Yok yere çocukluk, ortalığı karıştırma.. aferin mi diyeydik?
Ben ağır yorum yapmamak için hafif geçiştirdim geçen konunuzda. Ama Madem onu bile aşağılama olarak algıladınız, buyrun buradan okuyun.
fikriniz yok ama bilmediğiniz konularda pek bi aşağılayıcı konusmayı seviyorsunz..Benim yorumumdan sonra bu konunun geleceğine neredeyse emindim, çünkü duygusalsın (O konunda bunu çözmesi zor olmadı), kendini kandıracak kadar.
Sizi bilmem, eski konularınızda ne yazdığınıza dair pek bir fikrim yok, bakabilirsin yorumum var mı diye; aklımda olan bir karakter değilsin; son konuna belki de ilk yorumumu yaptım.
Ve nokta atışı. :)
Niye diye bir düşünsene?
taktik maktik yok bam bam bamgerekli şikayeti yapıyorum ve bamlanıyor zaten..
ama gıruyorumki sonu yok bunların hepinzmi aynısınız acaba ?
en azından kimseyi küçümsemiyorum...
bana diyolrlsa demekki bende diyeilirim.... herkes konu açıyor gunluk gibi ben mi battımtoplu cevap vermek için yeni konu mu açtınızkişisel günlüğünüze yazmanız gerekenleri, sorun olmayan, dert olmayan ,garip fikirleri/anekdotları/gün içinden kesitleri yazıyorsun.ayrıca madem konu açtın her yorumu kabullenmeyi bil, eleştirilmeyi kabullen.Sen yazma , o yazmasın, sen gereksizsin sen kötüsün sen şusun busun deme hakkını kendinde nerden buldun?
neden üzerin,ze alındınız.. bana uzun zamandır böyle böyle yorumlar yapılıyor.. bende suan bana gelene öyle gittim..
3-5 kişi çünkü o kişiler kendilerini biliyor..taktik maktik yok bam bam bam" banlatıyorum" ben de öyle daha güzel oluyor.Herkes kötü bir sen iyisin öyle mi? Hmmm.Peki hiç düşündün mü yüzlerce yorum/kişi anyaya ben konyaya niye gidiyorum, acaba bende mi bir ihtimal bir sorun var diye?
e oraya git o zaman boş kafayla dolu şeyler yazdığını sanıyorsunnedir bu herkesin bana olan tavrı ..
burada saçma sapan o kadr konu açılıyor..
yalnızım su hayatta tecrubesizim bende sizinle dertlşeiiyor sohbet ediyorum..
ama herkeste bi ego kibir...
1 kaç kişi haricinde hepiniz boşsunuz..
ben saçma sapan da olsa gereksizde olsa burada okuduklarıma yorum yapıyorum .
hepimiz buradaysak işimiz gucumuz yok demektrki buradayız..
arkadasım bi sohbet sitesi açmıştı orada herkes böyle değildi hatta sanalı reele taşımıştık.. Sonra siteyi evlendiği için kapattı ama hala görusuruz..
hepinizin derdi var kimisi küçük buyuk ama insan böyle cümleler kurmaz. .
aşağılar gibi konuşmayın insanları.. istemıyorsanz yapmayın yazdıklarımn altına yorum..
bende burada bir suru yazı okuyorum ama yine de cvp veriyorum..
açık olsa durmam zatene oraya git o zaman boş kafayla dolu şeyler yazdığını sanıyorsun
fikriniz yok ama bilmediğiniz konularda pek bi aşağılayıcı konusmayı seviyorsunz..
herseyın ben bildim havası herseyde ben buyugum tipli insanlar hp var haklısnz..
düşünmemi gerektirecek bi karakterde değilsinz saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?