- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Konularinda sende bir sorun oldugunu dusunmeye basladim kusura bakma.Herkese mutlu yıllar :)))
Üç gündür Türkiye’deyim. Gelirken havaalanına taksi ile gitmiştim. Bu taksi şoförü bütün yurdun güvendiği hatta yurtla kalmayıp okuldaki bir çok arkadaşın da tanıdığı güvendiği birisiydi ve geldiğim günden beri her yere onunla giderdim.
(bilenler bilir Kıbrıs’ta taksiciler cep numaralarıyla çağrılır)
Bu gece bana whatsapp tan yazmış bir daha taksi için beni arama diye. Şimdi hatırlamaya çalışıyorum havaalanına giderken iyiydik hatta güle oynaya gittik, hiçbir zaman fiyat konusunda pazarlık yapmadım. Anlamadım niye böyle oldu ki :-/
Yok sordum da. Görüldü yapmış. Şimdi arasam mı bilmiyorum çünkü müsait olmayabilir.Konularinda sende bir sorun oldugunu dusunmeye basladim kusura bakma.
Neden soforun bu davranisinin sebebini kendisine sormadin.Neden ? Yazmak zor degil.
Şümdi şöyle söyleyeyim orada taksi pahalı. Geldiğim günden beri kendisiyle gidip geldiğimden fiyatta indirim yapardı bir de güvenilir birisiydi. Orada çok korsan taksi veya da fazla ücret alan var, özellikle yurt müdürünün güvenilir diye numarasını verdiği birisiydi. Toplu taşımanın zayıf olduğu bir yerde güvenilir bir taksi şoförü önemli.taksiciye niye diye sormak da çok garip adam bir şekilde istemiyor anan değil baban değil niye derdine düşüyorsun
umrunda olmamalı
Herkese mutlu yıllar :)))
Üç gündür Türkiye’deyim. Gelirken havaalanına taksi ile gitmiştim. Bu taksi şoförü bütün yurdun güvendiği hatta yurtla kalmayıp okuldaki bir çok arkadaşın da tanıdığı güvendiği birisiydi ve geldiğim günden beri her yere onunla giderdim.
(bilenler bilir Kıbrıs’ta taksiciler cep numaralarıyla çağrılır)
Bu gece bana whatsapp tan yazmış bir daha taksi için beni arama diye. Şimdi hatırlamaya çalışıyorum havaalanına giderken iyiydik hatta güle oynaya gittik, hiçbir zaman fiyat konusunda pazarlık yapmadım. Anlamadım niye böyle oldu ki :-/
Hayir tabiki arama sorduysan cevap vermek isteyen verirdi baska taksici bul.Yok sordum da. Görüldü yapmış. Şimdi arasam mı bilmiyorum çünkü müsait olmayabilir.
Hayır hayır asla öyle bir şey geçmedi.Bu adamin senin icin herhangi bi taksici olduguna emin misin yani aranizda bir konusma vs bir sey gecmedigine? Normal bi musteri iliskisi ise ne taksici ben artik seni goturmeyecegim der ne de yolcu neden beni tasimak istemiyorsun diye tribe girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?