Sebebi neydi ki

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.849
3.164
133
Herkese mutlu yıllar :)))
Üç gündür Türkiye’deyim. Gelirken havaalanına taksi ile gitmiştim. Bu taksi şoförü bütün yurdun güvendiği hatta yurtla kalmayıp okuldaki bir çok arkadaşın da tanıdığı güvendiği birisiydi ve geldiğim günden beri her yere onunla giderdim.
(bilenler bilir Kıbrıs’ta taksiciler cep numaralarıyla çağrılır)
Bu gece bana whatsapp tan yazmış bir daha taksi için beni arama diye. Şimdi hatırlamaya çalışıyorum havaalanına giderken iyiydik hatta güle oynaya gittik, hiçbir zaman fiyat konusunda pazarlık yapmadım. Anlamadım niye böyle oldu ki :-/

Gençse yaşı da sana yakınsa whatsapptan falan eşi veya sevgilisi gördüyse irtibatı koparttırmıştır seninle.Herşey Ada'mdan bilinmemeli.Hayatına yön verdiren biri vardır belki.

Konularinda sende bir sorun oldugunu dusunmeye basladim kusura bakma.
Neden soforun bu davranisinin sebebini kendisine sormadin.Neden ? Yazmak zor degil.

taksiciye niye diye sormak da çok garip adam bir şekilde istemiyor anan değil baban değil niye derdine düşüyorsun

umrunda olmamalı
Şümdi şöyle söyleyeyim orada taksi pahalı. Geldiğim günden beri kendisiyle gidip geldiğimden fiyatta indirim yapardı bir de güvenilir birisiydi. Orada çok korsan taksi veya da fazla ücret alan var, özellikle yurt müdürünün güvenilir diye numarasını verdiği birisiydi. Toplu taşımanın zayıf olduğu bir yerde güvenilir bir taksi şoförü önemli.

Ne önemi var ki? Ondan başka taksi mi yok piyasada.

Bu adamin senin icin herhangi bi taksici olduguna emin misin yani aranizda bir konusma vs bir sey gecmedigine? Normal bi musteri iliskisi ise ne taksici ben artik seni goturmeyecegim der ne de yolcu neden beni tasimak istemiyorsun diye tribe girer.

Bu adamin senin icin herhangi bi taksici olduguna emin misin yani aranizda bir konusma vs bir sey gecmedigine? Normal bi musteri iliskisi ise ne taksici ben artik seni goturmeyecegim der ne de yolcu neden beni tasimak istemiyorsun diye tribe girer.
Hayır hayır asla öyle bir şey geçmedi.
Şöyle söyleyeyim Kıbrıs’ta taksiciler cep numaralarını verir yani gsm numaralarından çağırırsınız. Eğer aradığınız kişi haricinde birisi gelecekse size söyler plakasını verir. Annemle ilk gittiğimiz gün yurt müdürüne sormuştuk bize onu tavsiye etmişti çünkü güvenilir birini bulmak çok zor. Geldiğim günden beri o getirir götürür annem de tanır kendisini. Gidip gelme durumları dışında asla bir konuşma geçmedi kesinlikle. Diğer türlüsü nasıl oluyor gerçekten bilemeyeceğim.
Ha bu arada cevap verdi problem oldu gibisinden. İnşallah güvenilir ve haksız ücret almayan birini bulabilirim orada çalışan veya yaşayan bir insan olsam çok sallamam ama öğrenci olunca güvenilir olması şart ama neyse önemli değil ben bile gerçekten sorunlu olduğumu düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…