• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebi olabilir mi?

İş bırakmadan iş bulunmuyor zaten anlaşarak ayrılırız sürekli beni sevdiklerini söylerler bir yıl işsizlik maaşı alırım muhtemelen
sizi sevdiklerini "senin yapacağın işi, becerememişsin yine vs" tarzında dile getiriyorlarsa sevgi anlayışları gerçekten ilginç.
ben de en kolay çalışırken iş bulunduğunu düşünenlerdenim nedense.
hayırlısı olsun.

Arkadaşlar on yıla yakın aynı iş yerinde çalışıyorum. Stresini kelimelerle anlatamam .Hani akşam eve baba içkili gelir çocuklar korkup saklanmaya yer ararya aynı öyleyim bu işyerinde. maaşım asgari ücret ama iş bulmak sıkıntılı bir şehir.Her gün gelirken gerim gerim geriliyorum. Neden derseniz üç tane patron var. Sürekli biri bulmasa biri bulur kızmaya sebep. Ev borcuydu, tedaviydi, derken şuanda eşim işsiz mecbur katlanıyorum. Ama artık bırakmak istiyorum. Mesela çay almak için mutfakta olmak, wc de iken tele bakamamak yılda bir kez bile servisi kaçırmak yanlış saymak çok büyük hata.Sürekli of ya senin yapacağın, aman sen ne anlarsın,hadi bak işine tamam anladık becerememişsin yine gibi laflar vs vs her iş yeri böyle midir? Artık bebeğimin olmamasını bile iş stresine bağlıyorum. Acaba arada ara mı vermeli iş hayatına gerçekten sıkıldım bunaldım katlanamıyorum. Pişman olur muyum...
not: eşim iş bulmadan işi bırakmam
tedavisiz bebeğimiz olmuyor zaten
Canim benim is yerimde oyle bisey yapmaya korkar oldim yanlis yapar miyim diye ama sabrediyorum simdilil izine ciktigimda bile bosluga dusuyorum calismaya alisincada evde yapamiyosub sende bi taraftan is ara sonra kendin ver istafani gorsunler

sizi sevdiklerini "senin yapacağın işi, becerememişsin yine vs" tarzında dile getiriyorlarsa sevgi anlayışları gerçekten ilginç.
ben de en kolay çalışırken iş bulunduğunu düşünenlerdenim nedense.
hayırlısı olsun.

Maalesef burda başvuracağın şirketler belli başlı deneyim olarakta şimdiki iş yerimi yazacağımiçin arayıp sorduklarında başka işaradaığımı öğrenecekler,diğer çalışanlarda bizzat oldu böyle durumlar ama onlar işi bırakmıştı
Sevgi ve maaş orantısı da büyük tutarsızlık bence

Canim benim is yerimde oyle bisey yapmaya korkar oldim yanlis yapar miyim diye ama sabrediyorum simdilil izine ciktigimda bile bosluga dusuyorum calismaya alisincada evde yapamiyosub sende bi taraftan is ara sonra kendin ver istafani gorsunler

Ben çalışmak istiyorum evde oturmaya alışkın değilim ama artık daha sezonluk işler, iş işte kalacak o tarz işler
Ben sürekli telefon çalacak mı, doğru mu yanlış mı kızacaklar mı diye düşünmek istemiyorum

10 yıldır çalışıp hala asgari ücret almanız bile işten çıkma sebebi bana göre. bu arada ben olsam çoktan çıkardım. birazda evdeki eşiniz çabalasın bi zahmet bi iş bulsun yani.

bu kadar verici olmayın eyyyy kadınlar diyesim geliyor. erkek adam girer her işte çalışır tabi isterse

BEnde enazından 1.700 1800 olmalıydı maaşım diyorum ama nerdeee

Ben çalışmak istiyorum evde oturmaya alışkın değilim ama artık daha sezonluk işler, iş işte kalacak o tarz işler
Ben sürekli telefon çalacak mı, doğru mu yanlış mı kızacaklar mı diye düşünmek istemiyorum
Anliyorum canim seni bi taraftan is bak haber gonder akrabana ailene inşallah istedigin gibi is bulursun

Senin içinde bulunduğun psikolojiyi gerçekten çok iyi anlıyorum. Araştırma görevlisiyim. Ben asli kadroluyken 1 gece yök tarafından kadron sözleşmeliye çevrildi. Eskiden doktoram bitince maaşlı bir şekilde yardımcı doçent kadromu bekleyecekken şimdi doktoram biter bitmez maaşsız işsiz kalacağım. Yardımcı doçentlik kadrosunu açmak da tamamen üninin insiyatifinde. Ve inanılmaz torpil dönüyor bu kadro meselelerinde.. Bu muhtaç halimizi bilen üni yönetimi de dilediği gibi davranmakta zul görmüyor bize. Ya sabır ya allah diyorum.

Canım eğitimin ve çalıştığın sektör nedir bilemiyorum ancak öncelikle aldığın maaş gerçekten çok az. Asgari ücretten daha iyi alabileceğin yerler olmalı 10 yıllık deneyim ile. Ya da kendine katkı sağlayacak kurslra gidip sertifikalar alabilirsin daha iyi pozisyonlara başvuranilmek için. Bu konularda özellilkle bulunduğun şehirdeki üniversitelerin etkinliklerine bakmanı tavsiye ederim. Örneğin bazen ankrada muhasebe ya da başka alanlarda kurslar açılabiliyor. Yabancı dilini de online kursları takip ederek geliştirebilirsin. sonra da yds ya da yökdil gibi bir sınava girip dil puanı alabilirsin. sonrasında da bu işten ayrılmayı planlamalısın bence.

Back
X