- Konu Sahibi yaseminsen
-
ewet dedıgın gıbı keskeler ıse yaramıyorcanim ya keske kacmasaydin ama iste keskeler ise yaramiyor.
esin sana politika uyguluyor once git sonra bakti gideceksin abinde seni affetmeye hazir u donusu yapti.
bu ikiyuzluluktur.
ayrica 6 sene gorusmemissiniz en sonunda barismissiniz yadabarisma yolundasiniz esinizin
gondermemesi buyuk bencilliktir.
aldatma konusunu dile bile getirmek istemiyorum . esini sen bilirsin yaparmi oyle birsey.
sence son zamanlarda nasil.yoksa abinle araniz duzelicek diye mi bu endisesi..
esımle cok buyuk bı askla evlendık bu benım ıcımde hep bole kaldı hala daha buyu bı askla sevıyorum esımı ama ndada durumlar aynımı supe ıcerısındeyım..ne diyecegimi bilemedim ama kafamada esinizin soyledigi su cumleler takildi
bana senın yasatamadıklarını elbet bırı yasatır o zaman kork
nerden biliyorsun omadıgını
bu cumlelerde koca bir soru isareti sakli??????
esin sanki sorumluluktan usanmis yeni heyecanlara yelken acmis yada acmaya niyet etmis gibi gorunuyoklava:
dun gitmemi istemisdin abime bugun istemiyosun ne degisti deseydiniz
seni denemismi hakikaten cocukmusun sen seni deniyor.
eger icine suphe girdiyse takibe al esini. ama ona belli etmeden.
eve gidis gelis saatlerini telefonu varsa telefonunu internete giriyorsa neti vs..
biraz takibe al bakalim mutlaka biryerden yakalarsin eger var ise oyle birsey.insallah yoktur.
diger konudada bu kadar bencil olmasin.
6 sene ne demek ya .
esin normalde nasildi yani sen abinle diyaloga gecmeden once??sana karsi davranislari nasildi??
bende zaten bayramlarda gorusurum sadece dıyorum ama yok hıc ıstemıyrmalesef cnm esımle gorusmek ıstemıyor abım ve yengem.onu hazmedemıyor benc zaten esım ama benım yapabılıcegım hıc bısey yok ne gelır elımden
aılene gıtme gorme dyemem cunku beraber yasıyorum ben kaynanamla
canim bence simdi kafani yastiga dayan sidi üzüntülüsün bekle yarini ikinizde dinc kavalaaaa sakince konusunuz birdaha..benim annemde hep bana dio senin aylen arkada degilse hep ezilirsin vee bunlar sana tokak olur....sadece sen anliyabilirsin canim ona neler verdigini o belki der anliorum filan ama asla anliyamaz cünkü yasamamis sen onun icin ayleni fedakar ettmisin ama anlamasini bekleme yoksa cok beklersin gercekten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?