Bende zaman zaman sebepsiz bunalıyorum canım.Bir süredirbebek için uğraşıyorum ve bende antidepresanları bıraktım.Eşimle ,işimle sıkıntım yok aynen senin dediğin gibi ama çok bunalıyorum sebepsiz.Senden tek farkım ölüm falan aklıma gelmiyor.Gerisi nerdeyse aynı.Belki de istediğimize yani bebeklerimize henüz kavuşmamış olduğumuzun verdiği bir sıkıntı olabilir.Baksana ruh halime bugün suratsızım.Yani tam üstüne bastın.Gerçekten dua etmek iyi geliyor onu biliyorum.:teselli:
yapıyorum canım YASİN okuyorum geceleri böğle yaptığım zaman da (Allahım ne olur beni affet ) ölücem için bunları yapıyorum düşüncesi geciyor kafmadan ve hemen bırakıyorum sonra inatla yine okumaya devam ediyorum bilmiyorum hiçi bişi bilmiyorum ne yapıcam nasıl atlatacağım bilmiyorum
canım okudugunu soylemısın zaten yasın suresını her aksam okumaya devam et
bırde her aklına geldıgınde aytel kursıyı oku ben bu duaya cok ınanırım
bak ne guzel bebek ıcın tedavıye baslamısın
Allahım sana ınsallah kucagınada nasıp eder
dusunsene sende anne olucaksın
anne gıbı kokucaksın
canından bır parcan olucak
bırak olumu dusunmeyı
bebısını hayal et kendını hamıle hayal et
uykusuz kalacagın gecelerını dusunn :)))
bebısınle neler yapabılecegını dusun
butun bu sıkıntıları atlatmak yıne senın elınde canım
bak esınde sana destek oluyormus
ne guzel ıste bunların kıymetını bıl
ve yasadıgın hersey ıcınde sukret
hadı sımdı ıyı seyler dusunmeye basla bakalımm
bence psikolojik destek almalısın.
çok güçlü antidepresanlar kullanmak yerine sıkıntılarını doktoruna anlatarak paylaşmayı denemelisin.
ve yan etkisi olmayan daha hafif sakinleştiriciler kullanabilirsin.
dua et bol bol.kimse ölecek diye dua etmez.dua hayatımızın her alanında gerekli olan ve bizi rahatlatan bişeydir.
Sadece ölüm mü düşünüyosun;onu mu demek istedin?Canım bak o zaman bir süreliğine bebek olayını ertele ve ilaçlara devam et.Yani sıkıntılarını atlattıktan sonra bebeği düşün.Çünkü hamilelilde zor bir süreç.Yani doktorum bana öyle demişti en azından sıkıntılı dönemini atlat sonra gebelik düşün dedi.Anlamıyorumki bende hiç bir sorun yokken insan neden bunalır.sağlık,geçim,eş problemi yokken neden sebepsiz sıkılır.kelin ilacı olsa başına sürermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?