Sebebini bilmediğim sıkıntılarım

canım sana acizane tavsiyem, bir süre kendini toparlayana kadar bebek çalışmalarına ara vermen,önce sağlığına bak,kendini toparla,kafandaki düşünceleri bir yoluna sok,sağlığını düzelt ilaçlarına devam et,daha sonra sağlam bir kafayla sağlıklı bir şekilde bebek çalışmalarına başla ve sağlıkla bebeğini kucağına al önce kendi içindeki kafandaki problemleri çöz daha sonra sağlığına kavuşunca bebiş düşün bence,bebişin psikolojisi sağlığı için de bu gerekli inan.

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ama bebek sanki kurtuluşum olacak diye hissediyorum yada ne bileyim işte birde 5 yıılık evliyim ben care sanki o kafamda zaten ha deyincede bebbeğim olmuycak (tabii orasını allah bilir) en azında 5 yıllık evliliğimde korunmadığım halde bebeğim olmadı bebek tedavisine başladım daha doğrusu kistim olduğunu söyledi dr (yani buradada tökezledim ) onun tedavisine başladım diğer tedavimde sürüyo sadece ilaç almıyı bıraktım 2 gündür iyiyim ama korkuyorum yine olacak diye daha önce belirttiğim gibi 4 yıldır çeşitli ilaçlar kullandım ve artık nefret ediyorum ilaç kullanmaktan sadece belli bir süre beni rahatlatıyorlar sonra yine aynı yine aynı ne yapacağımı bilemeyisim ve de insanların beni yargılamalarında sitemci davranmalarından İFRİT arkadaşımın da dediği gibi rahat batıyo sana demlerinden sıkıldığım için ve beni en iyi sizin anlayacağınızı bilidiğim için nitekimde bunu fazlasıyla gördüm 2 gündür iyiyim ama şimdi bebek konuşunu gerçekten erteliyeyim ben şimdi daha mı sıkıntı çekerim ALLAHIM NE OLUR aklıma mukayet ol ha arkadaşlar ne yapayım sizce ne yapayım bennn..... inanın sağlıklı düşünemiyorum eşimde bir bebek olsun çok istiyo ona bunu yapmaya hakkım var mı

moral çok önemli moralini bozma güzel şeyler düşün bebişin olacak anne olacaksın önce buna kendin inan bişeyi çok istersen olur tabiki allahın izniyle duaların kabul olması dileğiyle allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin evine çocuk sesleri dolsun inşallah

teşekkür ederim güzel dileklerin için canım inşallah

ben de şuan aynı bu haldeyim...(b konu kendime dönüyo gibi ama böyle bi başlığı bulmuşken yazmak istedim...

eşim evden çıktıktan sonra yatağa girip ağladım bi süre...şuan ruh gibiyim...

hiç bi maddi sıkıntım yok dünya tatlısı bi kızım var sağlıklıyız allaha şükür neden böyle oluyo bilmiyorum...

inançlı ve ibadetlerini düzenli yapmaya çalışan bi insanım....dua edince biraz daha rahatlıyorum...

benim derdim evlilikle..kendimi evli gibi hissedemiyorum eşimle güzel bakiy geçirmek istiyorum ..

dışarı çıkmak dolaşmak sohbet etmek istiyorum...sevgi problemimimz yok ama nedense bi kopukluk vae

son 1 senedir travian diye aptal bi oyuna takıldı kendini kaybediyo....5-6 saat başında ...yatmaya kalkıyo sadece...

sinirlerim bozuk nisanda askere gidicek artık gitsin istiyorum sıkıldım bu duygulardan............

of birazda havalardan kaynaklanıyor..
bende acayip sinirli oldum..
eşimi sürekli kırıyorum yok yere kendimi zehirliyorum ve hep mutsuzum..
ama mutsuz olmam için hiç bir sebepte yok...
ben havaya bağlıyorum..
kapalı karanlık soğuk havalar..
bahar bir gelse ben iyileşecemde baharında gelmesine var daha offffff.....

bence de havanın etkisi çok üyük...hava güzel olunca insanın içi de kıpır kıpır oluyo ...bu sefer kaynağı belli olmayan bi mutluluk yaşıyosun :sm_cool:

hele o baharın başlangıcı yokmu iple çekiyorum....neyse ki az kaldı :teytey:

kıymetini bilin o cıvıl cıvıl zamanın çünkü çok çavuk geçiyo sonra çekilmez yaz sıcakları...

bak yine mutsuz olmak için bi neden buldum sopa istiyorum ben:mymeka:

Canim ya..Cok uzuldum...Fazla nete giremiyorum bayadir gorusemedik...Bol bol dua et canim..Bazen bizlerdede boyle durumlar oluyor...Baska seylerle ugras...Hic umutsuzluga kapilma ALLAH hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin...Inan onun vakti geldiginde istesende istemesende oluyor..Içini ferah tut sen...Bunu kendine SIKINTI yapma...Allah kalbini ferahlatsin insallah...

Ölüm hepimizin başına gelecek olan muhakkak son.Fakat sürekli bunu düşünerek ne çabuklaştırabiliriz ne de uzaklaştırabiliriz."Dualarınız olmasa ne ehemmiyetiniz var "diyor ayette...Bizim dualarımız çok kıymetli...Bol bol dua edin.Kendinize zaman ayırın bir dönem ben de yaşadım buna benzer şeyler.Empati kurun savaş çocuklarını yaşlıları kimsesizleri düşünün çok işe yarıyor...tecrübeyle sabittir.Bazıları karamsarlığa sevkedeciğini söyler ama öyle değil.İnsanların neler yaşadığını ve kendinin nelerle uğraştığını sorgulamaya başlıyosun.Bol bol da kitap okuyun..Biran önce kurulursunuz inşallah bu durumdan

hepinize çok teşekkür ediyorum ardaşlar sizlerin sayesinden biraz daha iyiyim en azında aklıma gelince başka birşeyler düşünmeye çalışıyorum siz olmasın ne yapardım bilmiyorum

Tamamda insan genç yaşında
ölümü niye düşünür?Daha anladığım
kadarıyla çocuğunuz bile
yok.Bu bile yaşamak için

bir neden bence.Daha yaşanacak
okadar çok şey varki.Hayat çok
güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…