Gebeliğe Hazırlık SEBEBSIZ INFERTILITE

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur yeterli goruntude yumurta sayiniza bakmis dr ama isterseniz devlet hast falan baktirabiliyorsnz
Özele gidiyorum özel sağlık sigortam kapsamlı. Olmazsa isteyeyim doktorumdan. Ultrasonla önceki ay bakınca çok iyi demişti ama böyle bir test varsa yaptırabilirim. Çok teşekkürler

Özele gidiyorum özel sağlık sigortam kapsamlı. Olmazsa isteyeyim doktorumdan. Ultrasonla önceki ay bakınca çok iyi demişti ama böyle bir test varsa yaptırabilirim. Çok teşekkürler
Aynen bazi dr lar goruntuye onem veriyor sadece:)

Insallah en kisa zamanda guzel haberler alrz iyi bir drla devam edinara vermeden

Siz hangi sehirdesiniz ben hsg icin cekime gittigimde bir bayanda hsg sonrasi hamile kadim dedi sansli kesimdeymis demekki. Uc doktora gittim ucude ayni seyi soyledi hic birseyin yok istersen asi yaptir diyip gonderdiler bende artik uc ay daha beklicem olmazsa asi yaptircam cunku bu durum psikolojik olarak yorucu. Kafayi rahat tutmak stresten uzak durmak lazim galiba yapamadigimiz sey stresten uzak kalmak belki bu yuzden tutmuyo

Bencede birsey var cok ta merk ediyorum neden olmadgni dogal olarak ama tip aciklayamiyor suan
Bu nasip işi. Ben kaç yıldır istemiyordum sonra ilk korunmasız ilişkide gebe kalmıştım ama kaybettim maalesef
Şimdi yumurtalık takibi yaptırıyorum bir kaç aydır henüz olamadım
Önce prolaktinim yüksek çıktı şimdi de geç yumurtlama. Biraz da sürekli düşünüp stresten olmuyor belki de. Ama insan isteyince böyle oluyormuş:)

Yani cok isterken istemiyormus gibi olmakta zor bi durum

Yalovadayim canım ben evet kafamız rahat olsa stres yapmasak belki olucak ama onu da beceremiyorum şahsen

Yani cok isterken istemiyormus gibi olmakta zor bi durum
Evet kesinlikle
İstemediğim dönemde gebe kalırım korkusu bile vardı. Şimdi sürekli aklımda. Gün sayıyorum test için. Ama umutlu değilim. Yine de sürekli her an aklımda. Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize

Yalovadayim canım ben evet kafamız rahat olsa stres yapmasak belki olucak ama onu da beceremiyorum şahsen
Nasil olcak heleki calisan bayansak daha zor ben evde stresten uzak durabiliyorum ama isyerinde sacma sapan insanlar yuzunden geriliyorum strese giriyorum ister istemez etkkleniyor insan hayirlisi ne diyelim

Nasil olcak heleki calisan bayansak daha zor ben evde stresten uzak durabiliyorum ama isyerinde sacma sapan insanlar yuzunden geriliyorum strese giriyorum ister istemez etkkleniyor insan hayirlisi ne diyelim
Yok be kuzum ben çalışmıyorum keşke caliscam diyorum burda fzla iş imkanı yok calissam da kafama takmasam Dİyorum ama bnce çalışsam da illaki birşey olur takarim

Ovulasyon takiple gebe kalanda cok fazla. Ya iste arastirdim beslenme uyku duzeni kilo stres asiri etkiliyo bunlarada dikkat etmek lazim

Yok be kuzum ben çalışmıyorum keşke caliscam diyorum burda fzla iş imkanı yok calissam da kafama takmasam Dİyorum ama bnce çalışsam da illaki birşey olur takarim
Valla calisinca hayat cok daha zor ben maliyede gelir uzmaniyim vatandasla muhatap halindeyim ve her turlu strese tabiyim. Esimle tatil gitmek istesem yok cunku izinlerimiz az. Bazrn yorgun geliyorum eve bu sebeble ovulasyon gununu bile degerlendiremiyorum sizin hem yasiniz fazla degil hemde calisan degilsiniz . Strese girmemeye bakin belki bu sebeble tutmuyordur

Ovulasyon takiple gebe kalanda cok fazla. Ya iste arastirdim beslenme uyku duzeni kilo stres asiri etkiliyo bunlarada dikkat etmek lazim
Gebe kaldığım dönemde günde 1 saate yakın yürüyüş ve spor yapıyordum. O kadar çok zıplama atlama vardı ki gebe olduğumu duyunca ailem baya söylenmişti:) Ama belki de iyi geldi.
Kilo sorunum yok ama şimdi aşırı hareketsizim. Evden çalışıyorum. Günde 200-300 adım atıyorum telefona göre.

Bunu şimdi mesajınızın üstüne düşündüm aslında tekrar yürüyüş iyi gelir belki

Ewt kuzum rabbim sana da kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…