Gebeliğe Hazırlık SEBEBSIZ INFERTILITE

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki ayda ovu testi kullandım oda bı etki yapmadi bende pik gördüm ama nasip
İki ay uzun bir süre değil aslında. Diğer denemeler yumurtalık kontrolü ile değilse aslında ovulasyon testine devam etmek iyi olabilir

Bende oyle butun gun sandalyede oturuuorum artik yuruyuse baslicam inanin isyerinde gunde 500 adim atmiyorumdur bi bayan yazmisti gunde ysrim saat yuruyus yaptim beslenmeye dikkst ettim ceviz ve balikla brsleniyormus bunlar etkili oldu demisti

İki ay uzun bir süre değil aslında. Diğer denemeler yumurtalık kontrolü ile değilse aslında ovulasyon testine devam etmek iyi olabilir
İlk doktr kontorunde yumurtalik takibi yaptım iki ay sonra hsg sonra ara verdim sonra işte iki ay da evde ovu testi denedim bana yine doktr yolu gözüktü sanırım cnaim

Bende oyle butun gun sandalyede oturuuorum artik yuruyuse baslicam inanin isyerinde gunde 500 adim atmiyorumdur bi bayan yazmisti gunde ysrim saat yuruyus yaptim beslenmeye dikkst ettim ceviz ve balikla brsleniyormus bunlar etkili oldu demisti

Yarım saat aslında hiçbir şey. Deneyelim bence:) Ben de bu akşam itibari ile başlamaya karar verdim:) Bu ay geçti ama Nisana etki eder belki bir umut:)

İlk doktr kontorunde yumurtalik takibi yaptım iki ay sonra hsg sonra ara verdim sonra işte iki ay da evde ovu testi denedim bana yine doktr yolu gözüktü sanırım cnaim

Yumurtalık takibinden sonra doktor klomen ya da başka hap önermedi mi? Benim 3.ayım yumurtalık takibinde. Bu ay tutmazsa klomene başlayıp zaman kaybetmeyelim dedi

Yumurtalık takibinden sonra doktor klomen ya da başka hap önermedi mi? Benim 3.ayım yumurtalık takibinde. Bu ay tutmazsa klomene başlayıp zaman kaybetmeyelim dedi
Klomen kullandım yumurtam 24 mm oldu ama oda tutmadı yani

Kendime uc ay verdim uc ay daha olmassa tipiş tipiş doktora gidip asilama yaptircam ama bende bugunden basliyorum yurumeye bol sans arkadasim
Teşekkür ederim, hepimize bol şans
Eşime yazdım ben de akşam yürüyüşe başlıyoruz
Aşılamaya gerek kalmaz inşallah

3 4 kere klomen çatlatma iğnesi denedim 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı sperm dna hasar testi yaptırdık sorun yok tüp bebeğe başladık bizde 3 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite

Benim hiç bu test yapılmadı. Sadece yumurtalık rezervine ultrason ile bakıldı. Bu yeterli mi biliyor musunuz?
Açıkçası canım bana da doktorlar usg ile baktıklarında iyi herşey normal diyorlardı, amh testini en son ben istedim sonuç düşük çıkınca doktor bu sefer tüp bebeğe yönlendirdi beni.

Yani ikisi uyumlu olmalı diyorlar, bikaç doktora iki sonuçla birlikte görünmekte fayda var gibi.

Canım amh ın yüksek geldi bana adet döngün kaç günde bir ? PCO varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…