- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
- Konu Sahibi melekzanem
-
İki ay uzun bir süre değil aslında. Diğer denemeler yumurtalık kontrolü ile değilse aslında ovulasyon testine devam etmek iyi olabilirİki ayda ovu testi kullandım oda bı etki yapmadi bende pik gördüm ama nasip
Bende oyle butun gun sandalyede oturuuorum artik yuruyuse baslicam inanin isyerinde gunde 500 adim atmiyorumdur bi bayan yazmisti gunde ysrim saat yuruyus yaptim beslenmeye dikkst ettim ceviz ve balikla brsleniyormus bunlar etkili oldu demistiGebe kaldığım dönemde günde 1 saate yakın yürüyüş ve spor yapıyordum. O kadar çok zıplama atlama vardı ki gebe olduğumu duyunca ailem baya söylenmişti:) Ama belki de iyi geldi.
Kilo sorunum yok ama şimdi aşırı hareketsizim. Evden çalışıyorum. Günde 200-300 adım atıyorum telefona göre.
Bunu şimdi mesajınızın üstüne düşündüm aslında tekrar yürüyüş iyi gelir belki
İlk doktr kontorunde yumurtalik takibi yaptım iki ay sonra hsg sonra ara verdim sonra işte iki ay da evde ovu testi denedim bana yine doktr yolu gözüktü sanırım cnaimİki ay uzun bir süre değil aslında. Diğer denemeler yumurtalık kontrolü ile değilse aslında ovulasyon testine devam etmek iyi olabilir
Teselkur ederim . Allah hepimizin isini kolaylastirsin insallahEwt kuzum rabbim sana da kolaylık versin inşallah
Amin inşallah canımTeselkur ederim . Allah hepimizin isini kolaylastirsin insallah
Bende oyle butun gun sandalyede oturuuorum artik yuruyuse baslicam inanin isyerinde gunde 500 adim atmiyorumdur bi bayan yazmisti gunde ysrim saat yuruyus yaptim beslenmeye dikkst ettim ceviz ve balikla brsleniyormus bunlar etkili oldu demisti
İlk doktr kontorunde yumurtalik takibi yaptım iki ay sonra hsg sonra ara verdim sonra işte iki ay da evde ovu testi denedim bana yine doktr yolu gözüktü sanırım cnaim
Klomen kullandım yumurtam 24 mm oldu ama oda tutmadı yaniYumurtalık takibinden sonra doktor klomen ya da başka hap önermedi mi? Benim 3.ayım yumurtalık takibinde. Bu ay tutmazsa klomene başlayıp zaman kaybetmeyelim dedi
Kendime uc ay verdim uc ay daha olmassa tipiş tipiş doktora gidip asilama yaptircam ama bende bugunden basliyorum yurumeye bol sans arkadasimYarım saat aslında hiçbir şey. Deneyelim bence:) Ben de bu akşam itibari ile başlamaya karar verdim:) Bu ay geçti ama Nisana etki eder belki bir umut:)
Anladım inşallah daha çok geçmeden bir an önce hayırlısıyla nasip olurKlomen kullandım yumurtam 24 mm oldu ama oda tutmadı yani
Aminn inşallah rabbim kim istiyorsa hayırlısıyla versin inşallah canımAnladım inşallah daha çok geçmeden bir an önce hayırlısıyla nasip olur
Teşekkür ederim, hepimize bol şansKendime uc ay verdim uc ay daha olmassa tipiş tipiş doktora gidip asilama yaptircam ama bende bugunden basliyorum yurumeye bol sans arkadasim
3 4 kere klomen çatlatma iğnesi denedim 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı sperm dna hasar testi yaptırdık sorun yok tüp bebeğe başladık bizde 3 buçuk yıl oldu sebepsiz infertiliteMerhaba dostlar iki yila yakin bebek istemim var yas 33 doktorlar hormona bakti bisi yok hsg cektirdik oda guzel esimde testlerini yaptirdi onda da bisi yok rahim filmi cekeli uc ay oldu hala bisi yok .. anlayacaginiz birsey yok ama gebelik hayallerim suda yuzuyor. Benim durumumda olanlar nasil bir yol izlediniz asi mi yaptirdiniz yoksa dogal yolla mi gebelik oldu . Doktorlar sebebsiz infertelite dedikten sonra neler yaptiniz ve nelerle karsilastiniz lutfen paylasin benimle sevgiler
Insallah tup bebekle nasip olur yani surecinix ne kadar uzun olmus. Yasiniz kac acaba3 4 kere klomen çatlatma iğnesi denedim 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı sperm dna hasar testi yaptırdık sorun yok tüp bebeğe başladık bizde 3 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite
Açıkçası canım bana da doktorlar usg ile baktıklarında iyi herşey normal diyorlardı, amh testini en son ben istedim sonuç düşük çıkınca doktor bu sefer tüp bebeğe yönlendirdi beni.Benim hiç bu test yapılmadı. Sadece yumurtalık rezervine ultrason ile bakıldı. Bu yeterli mi biliyor musunuz?
Canım amh ın yüksek geldi bana adet döngün kaç günde bir ? PCO varmı1 yil cocuk olmayinca birkac ay yumurta takip ve klomen sonra 1 asilama hepsi negatif hsg normal cikmisti buarada asilama oncesi yaptirmstm. Sonra ara verdm ben baya bir 4 yil hoc bir sekilde olmadi ilk tuo bebekle bebegm oldu sukur 8 yillik evlym hala kendiliginden olmadi amh falan da cok iyi 3.2 iste bulamiyorlar sebebini ama tuple oldu
Pco yok canim 30 gun falan bir cok dr gittim pco demediler hicCanım amh ın yüksek geldi bana adet döngün kaç günde bir ? PCO varmı
Anladım canım benim bazen ultrason görüntüsüyle amh uyumlu olmuyor yani ultrasona göre PCO değiliz amh a göre PCO yuz gibi. O yüzden merak ettimPco yok canim 30 gun falan bir cok dr gittim pco demediler hic
Aynen canim demekki goruntude yok:)derlerdi mutlakaAnladım canım benim bazen ultrason görüntüsüyle amh uyumlu olmuyor yani ultrasona göre PCO değiliz amh a göre PCO yuz gibi. O yüzden merak ettim
29 yaşındayım pandemi bekleme süreci derken işteInsallah tup bebekle nasip olur yani surecinix ne kadar uzun olmus. Yasiniz kac acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?