sebebsiz yere ağlanır mı?

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
selam arkadaslar sız nedensız ağlarmısınız bılmem ama ben ara sıra ağlarım.nedendır bılmem ama arada oluyo.esım nedenını soruyo yok bısey deyınce kızıyo ınsan sebebsız ağlar mı? dıye.var bıseyler ama soylemıyosun saklıyosun dıye kızarak kusuyo ama gercekten yok olsa soylemem mı?bende merak ettım acaba bende mı sorun var.yoksa normal mı?bılemedım gıttı...

Ağlanır da ağlanmaz da... fisfisfis
Ortada bişi yoktur ama birikimler vardır o anda ihtiyaç duyulur ağlanır...
Ama eşinizide meraklandırmayın yazık üzülüyordur siz ağlayınca :teselli:
Eğer kriz gibi bir ağlamaysa belki psikolojik birşey olabilir ama değilse normaldir herkes bazen ağlayıp rahatlamaya ihtiyaç duyar. fisfisfis

Ben de ağlarım zaman zaman sebepsiz yere... Ya da en basit bi şey tetikler ağlamamı. Sanırım birikim olup boşalıyo... Çok duygusallık hiç iyi değil ama elimde de değil...

Gülmek kadar Aglamakta bir ihtiyac bence, bendede oluyor bazen sebebsiz yere aglamak yada tam tersi sebebsiz yere gülmek.

Sende bir sorun yok arkadasim hepimizde zaman zaman böyle oluyordur.

ağlanır
durduk yere ders ortasında integral dinlenirken ağlanır
kantinde çay içerken kızlar yanında muhabbet ederken uzaklara dalınır ağlanır
gece kulaklığı takarsın kulağına,bi şarkı çıkar birden bi iç çekilir ağlanır
ya da oturuyosundur tek başına odanda ağlamak gelir ağlanır
sebepsiz nedensiz sorgusuz sualsiz
he şikayetçi olur musun ben olmadım olmam da
çünkü gülmek kadar ağlamak da bi ihtiyaçtır
boşalırsın konuşamayıp dolduğun şeyleri ağlayarak dökersin.
güzel şey ağlamak ama seni sevenleri telaşlandırmadan canım senağlama

Bazı dönemler bende etten püften şeylere ağlıyorum, ruhsal açıdan zayıf olduğum dönemlerde oluyor galiba...
Tv de gördüğüm komik bir sahnede bile gözlerimim dolduğu olur böyle dönemlerimde..

hiçbir ağlayış sebepsiz değildir bence...
çok mutluysam ağlarım....
çok üzülmüşsem ağlarım...
duygusal bir anda ağlarım...
birde hamileyken ağlardım işte o zaman neden ağladığımı bilmzdim ama şimdi biliyorum bebeğimi düşündüğüm içinmiş...
sizin eminim içinizde yaşadığınız bir olay göz yaşlarınızı akıtıyor onuda siz bilirsiniz...anormallik değil bence insan olmanın ayrıcalığı diye düşünüyorum...
sevgiler...

sebepsiz değildir ağlamalar..
mutlaka bilinçaltında vardır bir birikim.
ben çok ağlarım..doğum hikayelerini okudum kadınlara,hamile olduğunu öğrenen anne adaylarına daha çok ağlarım..çünkü bu konuda acım vardır..senağlama
sebepsiz değildir yani ağlamalar..
a.s.

Bendede oluyor ben biriktirdiğim çok fazla yaşanmışlık olduğunu düşünüyorum.Bu hatıralar mı dersiniz kırgınlıklarmı peşinimi bırakmıyor bazen yalnızca ağlamak istiyorum bazende dış etkenler tetikliyor.Tabii hiç olmaması gereken yerlerde göşyaşı dolmuş gözlerle dolaşmak zor oluyorsenağlama.Daha mantıklı sert mizaçlı olmayı isterdim ,duygusal kişiliğim bu konuda hiç yardımcı değil.En azından bir şekilde atıyorum sürekli biriktirmek daha kötü olabileceğini düşünüyorum.Böyle bir topik açtığın için tşkkr kendimi iyi hissettim yalnız olmadığımı görüncea.s.:nazar:

Ağlamak için mutlaka bir sebeb olmamalı
Herşey için de ağlayabiliriz
Mutlu olunca üzülünce sevinince
Bir duygu boşalımıdır bence ve ihtiyaçtır.

Back
X