Hayır tabi ki kendime alırken ona da aldım ışte olduzorla mı verdiniz kürdanı???boşuna kendinize haksızlık etmeyin..
olacağı varmış..kafana takıp dert etme boşuna..tabiki sen sebep olmadın..Hayır tabi ki kendime alırken ona da aldım ışte oldu
put gibi durmanız lazım eğer bu düşüncedeyseniz çünkü insan hareket halinde bir varlık her an herşeye sebep olabilirÖğlen işyerinde yemekten sonra kurdan alırken arkadaşıma da verdim. Kurdan arkadaşım damagina girdi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama sonra da parçayı çıkaramadı. Damagina iyice girdi ve damağı kızardı şişti. Eşi gelip doktora götürdü dişçiye çıkarmışlar. Kendimi suçlu hissediyorum belki ben vermesem kürdani hiç böyle olmayacaktı..
Aa rahat olun sizle alakası yok zorla vermedinizyaÖğlen işyerinde yemekten sonra kurdan alırken arkadaşıma da verdim. Kurdan arkadaşım damagina girdi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama sonra da parçayı çıkaramadı. Damagina iyice girdi ve damağı kızardı şişti. Eşi gelip doktora götürdü dişçiye çıkarmışlar. Kendimi suçlu hissediyorum belki ben vermesem kürdani hiç böyle olmayacaktı..
evet bizzat siz suçlusunuz .40 rekat namaz da kılsanız telaffisi yok .Öğlen işyerinde yemekten sonra kurdan alırken arkadaşıma da verdim. Kurdan arkadaşım damagina girdi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama sonra da parçayı çıkaramadı. Damagina iyice girdi ve damağı kızardı şişti. Eşi gelip doktora götürdü dişçiye çıkarmışlar. Kendimi suçlu hissediyorum belki ben vermesem kürdani hiç böyle olmayacaktı..
evet bizzat siz suçlusunuz .40 rekat namaz da kılsanız telaffisi yok .
Öğlen işyerinde yemekten sonra kurdan alırken arkadaşıma da verdim. Kurdan arkadaşım damagina girdi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama sonra da parçayı çıkaramadı. Damagina iyice girdi ve damağı kızardı şişti. Eşi gelip doktora götürdü dişçiye çıkarmışlar. Kendimi suçlu hissediyorum belki ben vermesem kürdani hiç böyle olmayacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?