kim yong unKazenin profilinde bir ara George Clooney vardi Kazen gozumde oyle canlanirdi artik kuzey korenin adini bilmedigim lideri canlanacak
hahahahahKazenin profilinde bir ara George Clooney vardi Kazen gozumde oyle canlanirdi artik kuzey korenin adini bilmedigim lideri canlanacak
Ama hak etmiştim hahah yalan söylemeyeyim 2 hafta diye hatırlıyorum ben bakmam lazım bir şey olmuyor ders çalıştım2 hafta ban mı?? Öyle bir ceza süresi mi var amma abartılı. Üyeliğini silsinler oldu olacak.
İnş o son üzülmendirEn acı banim konu dışı mesajdan olmuştu, aklıma geldikçe üzülürüm.
Biraz taklit ettin ama inanmadım aşkom yazmazdı sakm fln bekliyordum olmadıGüürdöm aşkom
yok anam bacim yorum yaptim koni sahibi begemmemis kufurun bini bin para bende dedim burasi ortak bir paylasim alani saygili bir sekilde yorumumu yazdim diye . hooop ban yedimİlla hakaret etmen gerekmiyor. Bikaç mesajlik tartişmaya girmen bile ban için yeterli, saygili cevap bile olsa polemikten ban aliyorsu . Ben mesela ortaya birakip gidiyorum arkamdan 71525 kişi beni alintilayip kınım kınım kınıyorlar biyerden sonra cevap bile vermiyorum boylece banlanmiyorum son zamanlarda.
Kız en azından demet akalına ses veriyorz.Yöneticilere kafa tutmuyorzkk den demet akalina seslenen masum uyeler yerim sizin masumlugunuzu hakinizi helal esin gidipte donememek var ban yememe az kaldi gibi
İmzalı begenı attım hahah sana özel dermişimBenim gözümde siz de ünlülerdensiniz
Ben onun eline su dökememBiraz taklit ettin ama inanmadım aşkom yazmazdı sakm fln bekliyordum olmadı
Bir uye yanlis yere konu acmaktan gunlerce gittiydi. Bir ay falan diyorlardi. Konu da cok heyecanli yerde kalmisti gorsen gunlerce eblek eblek devamini beklediydik2 hafta ban mı?? Öyle bir ceza süresi mi var amma abartılı. Üyeliğini silsinler oldu olacak.
aklima vizonteledeki replik geldi .Kız en azından demet akalına ses veriyorz.Yöneticilere kafa tutmuyorzadamlar bizi kolumuzdan tutup koymadılar buraya kendimiz giriyoz
Kaçak dövüşüyorsunuz o zamanİlla hakaret etmen gerekmiyor. Bikaç mesajlik tartişmaya girmen bile ban için yeterli, saygili cevap bile olsa polemikten ban aliyorsun. Ben mesela ortaya birakip gidiyorum arkamdan 71525 kişi beni alintilayip kınım kınım kınıyorlar biyerden sonra cevap bile vermiyorum boylece banlanmiyorum son zamanlarda.
Bilmiyorm valla takip etmiyorum buralarda görürsek sorarızBen onun eline su dökememama o aşkım canım felan yazmıyomu ? Gelsede sorsak azcık ahahha
sagolasin bacimmSevgili konu sahibi, şimdi uyumaya gidiyorum, sabah uyarı mesajıyla beraber banlandigimi görürsem, arkanızdan bir hayır duası ederim, bilesiniz
Konuyu beğensem ban yer miyim acabagun gecmiyor ki ban yemeyeyim . son 3 seferdir boyle hakaret yiyorum ozur diliyorum kirdiysam diyorum ama karsi tarafa ban yok bana var . gayet normal bi yorum yapiyorum konu sahibi yorumu begenmedigi icin ne terbiyesizligimi birakiyor ne hadsizligimi hic birsey soylemiyorum hooop yine ban yemisim
neden ban yiyorum aceba karsilik verip hakaret etmedigim icin mi . yada beddua edene beddua ile karsilik verip saygisizlasmadigim icin mi . zirt pirt ban .
adminler uye kayiriyor yada beni kara listeye aldi . daha once adminin tanidigi bir uyeyle polemige girdiysem onun hirsinida aliyor olabilir . ban atmak icin bekliyor resmen . sebebibi soruyorum itiraz ediyorum kaile alan yok . aslinda kaile almak degilde verecek cevabi olmadigi hakli bir sebebi olmadigi icin yoneticiler cevap vermiyor . muhtemelen gene ban yiyecegim ama umrumda degil bu dikdator yonetime ses cikarmadik ca iyice costular
Bildim onu, okuldaki öğretmenle flörtleşirken adamın çocuğu olduğunu öğrenmişti değil miBir uye yanlis yere konu acmaktan gunlerce gittiydi. Bir ay falan diyorlardi. Konu da cok heyecanli yerde kalmisti gorsen gunlerce eblek eblek devamini beklediydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?