aklima baska bir sebep gelmiyo bana beddua edip hakaret eden uyeye saygili bir sekilde cvp veriyorum ban yiyorum polemik sebebiyleYok ya tanıdıkları ünlü üyeler dahi, sürekli ban yiyor biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aklima baska bir sebep gelmiyo bana beddua edip hakaret eden uyeye saygili bir sekilde cvp veriyorum ban yiyorum polemik sebebiyleYok ya tanıdıkları ünlü üyeler dahi, sürekli ban yiyor biliyorum
Tanıyorlarmı ya da ünlümüyüm bilmiyorum ama ben mapusun gediklilerindenim meselaYok ya tanıdıkları ünlü üyeler dahi, sürekli ban yiyor biliyorum
birkac gun banli kalmiyorum ki 10 gun ban yiyorum 2 gun sonra 10 gun daha bitmiyor sonu yok bunun6Sayin Hitler ayy sey lardon
Fazla buyutuyorsunuz. Bir iki gun banli kalin ne olacak. Çok hayati bir sey değil neticede. Polemiklerde genelde hakli da haksiz da olsaniz banlaniyorsunuz. Ee bu da doğal yoksa herkes burda birbirine girerdi.
Öyle demeyin o konulara yorum yazıp ponçik ponçik fırçalar atılmazsa hayatın tadı tuzu kalmaz. Nasıl olsa yine banlançeksiniz. O arada not defteri alıp yorum yapçeniz konulara yazacaklarınızı not alın sonra burda çemkirip yine banlanırsınızSayin Hitler ayy sey lardon
Fazla buyutuyorsunuz. Bir iki gun banli kalin ne olacak. Çok hayati bir sey değil neticede. Polemiklerde genelde hakli da haksiz da olsaniz banlaniyorsunuz. Ee bu da doğal yoksa herkes burda birbirine girerdi.
13 yılda bir kez banlanmakta ne bileyimBanlanmak, ban yemek duydum da ban atmak ilk kez duyuyorum.
Ben de 2007den beri üyeyim daha geçen hafta banlandım ilk kez. Kayırılan listedeysem demek![]()
demekkiBanlanmak, ban yemek duydum da ban atmak ilk kez duyuyorum.
Ben de 2007den beri üyeyim daha geçen hafta banlandım ilk kez. Kayırılan listedeysem demek![]()
Siz eski kurtlar daha sakinsiniz biz yeni neslin kanı kaynıyor sürekli banlanıyoruz.Banlanmak, ban yemek duydum da ban atmak ilk kez duyuyorum.
karissin bi sesimi duysun artkk adminÇarşı karıştı![]()
Ben de 2007den beri üyeyim daha geçen hafta banlandım ilk kez.
Ayy kuzum beni alintilama beni banlatcan yanlislikla hahahahÖyle demeyin o konulara yorum yazıp ponçik ponçik fırçalar atılmazsa hayatın tadı tuzu kalmaz. Nasıl olsa yine banlançeksiniz. O arada not defteri alıp yorum yapçeniz konulara yazacaklarınızı not alın sonra burda çemkirip yine banlanırsınız
Kısır döngü
Şaka bir yana çok kişisel algılamayın bazı şeyleri
yoo alakasi yokDine veya siyasete dokunan bir yorum yapmissaniz o sebeple de banlamis olabilirler...
Ay ünlü üye mi varYok ya tanıdıkları ünlü üyeler dahi, sürekli ban yiyor biliyorum
gayette rahat duruyorum kimseye zararim yok ama kilifina uyduruluyorO 2 gün bi rahat dursan kırıcan şeytanın bacağını![]()
Korkma ben seni korurum. Gölgelerin gücü adına...Ayy kuzum beni alintilama beni banlatcan yanlislikla hahahahNeyse mune ablanin gozleri keskindir. Cimbiziyla nokta atisi yapar.