sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayin Hitler ayy sey lardon
Fazla buyutuyorsunuz. Bir iki gun banli kalin ne olacak. Çok hayati bir sey değil neticede. Polemiklerde genelde hakli da haksiz da olsaniz banlaniyorsunuz. Ee bu da doğal yoksa herkes burda birbirine girerdi.
birkac gun banli kalmiyorum ki 10 gun ban yiyorum 2 gun sonra 10 gun daha bitmiyor sonu yok bunun6

Sayin Hitler ayy sey lardon
Fazla buyutuyorsunuz. Bir iki gun banli kalin ne olacak. Çok hayati bir sey değil neticede. Polemiklerde genelde hakli da haksiz da olsaniz banlaniyorsunuz. Ee bu da doğal yoksa herkes burda birbirine girerdi.
Öyle demeyin o konulara yorum yazıp ponçik ponçik fırçalar atılmazsa hayatın tadı tuzu kalmaz. Nasıl olsa yine banlançeksiniz. O arada not defteri alıp yorum yapçeniz konulara yazacaklarınızı not alın sonra burda çemkirip yine banlanırsınız😂😂

Kısır döngü

Şaka bir yana çok kişisel algılamayın bazı şeyleri

Öyle demeyin o konulara yorum yazıp ponçik ponçik fırçalar atılmazsa hayatın tadı tuzu kalmaz. Nasıl olsa yine banlançeksiniz. O arada not defteri alıp yorum yapçeniz konulara yazacaklarınızı not alın sonra burda çemkirip yine banlanırsınız😂😂

Kısır döngü

Şaka bir yana çok kişisel algılamayın bazı şeyleri
Ayy kuzum beni alintilama beni banlatcan yanlislikla hahahah :D Neyse mune ablanin gozleri keskindir. Cimbiziyla nokta atisi yapar.

Ben bir kere 2 hafta ban yedim
şeker gibi kız olmama rağmen ben bile ban yiyorum çivisi çıkmış bu dünyanınnnnnnn

ama bunu çok takmayın ya oradaki olay şikayet etmek aslında
Karşı taraf siz özür dilemenize rağmen sizi şikayet ediyordur olay o

bundan sonra siz de edin madem

kendinizi dikkat çekici kadınım vesselam diyip motive edinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X