- 21 Mart 2018
- 5.188
- 15.201
- 248
Ya konuyu halhal açtı biz sadece üzerine yorumlar yaptık amaAma konu bu ve biz konuyla ilgili konusuyoruz :)
(Durumu kotarma calismalari)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya konuyu halhal açtı biz sadece üzerine yorumlar yaptık amaAma konu bu ve biz konuyla ilgili konusuyoruz :)
(Durumu kotarma calismalari)
3 yedek üye arasından kura çekeceğim.Yedek talihli olacak mı![]()
Yaani acilan konuya yorum yapmak en doğal hakkimiz biz yorum yapmasak sitenin hali ne olur hemYa konuyu halhal açtı biz sadece üzerine yorumlar yaptık ama
1 günlük ban yedim gittim diğer tlfdan giriş yapmadan okudumFazla buyutuyorsunuz. Bir iki gun banli kalin ne olacak. Çok hayati bir sey değil neticede. Polemiklerde genelde hakli da haksiz da olsaniz banlaniyorsunuz. Ee bu da doğal yoksa herkes burda birbirine girerdi.
Ben genelde biliyorum başıma geleceği, tahmin etmek zor olmuyorYaa dimi mesaj kutusuna bile bakamiyoruz hangi konudan dolayi banlandim diye çok merak ediyorum![]()
Konuyu açık be net yorum yaparak ayakta tutmalıydıkki adminciğimler gelene kadar sönmesin unutulmasınYaani acilan konuya yorum yapmak en doğal hakkimiz biz yorum yapmasak sitenin hali ne olur hem![]()
Diger telefona gerek yok kuzum hesabindan cikis yap disardan okumaya devam et :)1 günlük ban yedim gittim diğer tlfdan giriş yapmadan okudum![]()
Çok tartışmalı bir konu olmuştu ama mesele neydi hatırlamıyorum.hiç denk gelmedim öyle bişeye. ama çok saçma geldi.
proluğu onlar bize bahşetmedi ki, biz parayla aldık?
sanki kutsanmış yuvarlak masa şovalyesiymişiz gibi, yazıklar olsun demeler falan anlayamadım.
Hepimiz bir anda ban yersek sitenin tadı kaçar bence, aramızdan birkaç talihli üye seçilir gibime geliyorBanlanırsak ama özlersiniz ha bakın özlersiniz diyorum emin misiniz banlanalım mı?
Ben bazen birkac konuda birden cosuyorum hangisi oldugunu kestiremiyorumBen genelde biliyorum başıma geleceği, tahmin etmek zor olmuyor![]()
cocuk uyumadi onla ugtastim vallaha dahada uyanikİzliyon biliyorum halhalahalhal bunlar hep senin yangınların![]()
O üye benim gaçın şurdan gencim ben yaşayacağım günler varHepimiz bir anda ban yersek sitenin tadı kaçar bence, aramızdan birkaç talihli üye seçilir gibime geliyor![]()
Dün ban yedim ödüm kopuyor konulara bişey yazcam diye13 yılda bir kez banlanmakta ne bileyimsıkılır insan
![]()
Ben gayet uslu bir üyeyim hep diyorum da kıymetim bilinmiyorBen bazen birkac konuda birden cosuyorum hangisi oldugunu kestiremiyorum![]()
Çok sıradışı bir konuydu oPro olmadığıma sevineceğim aklıma gelmezdi
Biz sıradan üyeleri direkt postaliyorlar çünkü.![]()
Hee yaa konu yukarda kalsin diye şey ettik biz :) Hem halhalayi da çok ayipladik zaten.Konuyu açık be net yorum yaparak ayakta tutmalıydıkki adminciğimler gelene kadar sönmesin unutulmasınsırf bu yüzden olecek işmi .
yok kiz cocugu uyutmaya calistjm uymadi odaKonu sahibeside verdi gazı verdi gazı . Bizde goygoya düştük kendi kenara çekildi bizi izliyo bakın ablalarım kardeşlerim oyına gelmeyin![]()