- 14 Kasım 2020
- 31
- 12
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hgllllllllllll
-
Eşime testle yapıldı bi sorunu yok onun genetiği temiz çıktı kendisininMutlaka bi sebebi vardır. Doktor değiştirmelisin. Eşine de yapıldı mı testler?
Kanla ilgili pıhtılaşma yok bütün gebelik kaybı sonrası yapılacak her test yapıldı demir eksikliği anemisi cıktı onunda çok sorun olmayacağını söylediler benim korkum hiç çocuğum olmaz diye kimse anlamıyor da halbuki hamile kalabiliyorum ama taşıyamıyorumKanla ilgili bir sıkıntı varsa kan sulandırıcı iğne doğuma kadar kullanılmalı.Gebeliğin her döneminde bundan dolayı bebeğin kalbi durabilir
Rahminizin şeklinde sorun olabilir.Perde olabilir.
Eşinizden kaynaklı bir sorun olabilir.Sperm kalitesiz ise sağlıksız embriyoyu vücut atar.
Enfeksiyon olabilir.
Troitlerinizde problem olabilir.
Bildiklerim bunlar.Kısacası hepsini kontrol ettirdiniz mi?Yani muhakkak nedeni vardır.
Kaçıncı haftalarda oluyor düşüklerin?Eşime testle yapıldı bi sorunu yok onun genetiği temiz çıktı kendisinin
Iki tanesi 6 haftalıkken oldu biri 3 aylıktı Kalbi durduKaçıncı haftalarda oluyor düşüklerin?
Yapıldı hiç bir sorun çıkmadı tanı konulamadı tedavide yok haliyle 3. Gebelikte oksapar kullandım progestan kullandım ona rağmen oldu düşüklerimİkinize de genetik test yapıldı mı kromozom analizi?
Benim de hiç sorun yokken kalbi durdu, bi sonraki gebelikte oksapar 0,6 kullanacağız dedi doktorum başka sebep bulunmadığı için. Başka bi doktora daha gözükün istersenizYapıldı hiç bir sorun çıkmadı tanı konulamadı tedavide yok haliyle 3. Gebelikte oksapar kullandım progestan kullandım ona rağmen oldu düşüklerim
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Çok zor bi süreçBenim de hiç sorun yokken kalbi durdu, bi sonraki gebelikte oksapar 0,6 kullanacağız dedi doktorum başka sebep bulunmadığı için. Başka bi doktora daha gözükün isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?