özlemcim hayırlı olsun canım.umarım 2 side tutar.şanslısınki 2 tane koymuşlar.sen bu arada laporoskopi olmuşmuydun?love cım bende okullar kapanınca laporoskopi olucam.bir o kaldı zaten.umarım seninde olmadan gelir bebişin.
canim sagol, birine de raziyiz hatta keske olsa ve bir olsa, ikizi tasimasi cok zor, erken dogum riskleri vs, Allah korusun.
canim ben laproskopi olmadim, doktorum dusunuyordu o arada dogal hamile kalinca artik gerek gormuyor. bizler icin onemli olsa gerek laproskopi ama bir yandan da tup bebege devam ediceksen bazi doktorlar hicgerek yok diyormus bazilari da aksine negatif sonuc icin gerek goruyormus. bunu doktorum demisti ayrintisini cok bilmiyorum.
kizlar iki gundur cok fazla negatif oldugunu hissediyorum ve simdiden huzunlendim
iki embroyonun kaldirilmasina neden cok uzuldugunuzu simdi daha iyi anliyorum insan sansini fazlalastirmak istiyormus ama dikkat ettim de formda o kadar cok tek embroyo ile hamile kalan varki inanilcak gb degil, galiba besinci gun transferi yapilmasi bunda cok etkili, fransada kesinlikle besinci gun yapmiyorlar, hos isteselerdi de benim sadece uc iyi embroyom vardi, gidilmezdi besinci gune.
nasip demekten baska elden bir sey gelmiyor, umarim yaniliyorumdur ama cok negatifmis gb hissediyorum.