özlemcim inşallah bu kez yüzün güler canım ,5-6 gün içinde belli olur heralde inşallah olur canım
bana gelince ben adetin 3. günü günde bir menegonla başladım ilk kontrolume adetin 10. günü gittim ama 9, günümde şiddetli kasık agrısı çektim eyvah gene erken çatladı korkusu başladı neyse 10. gün doktor baktı progonu 3 gün boyunca vurunmamı ve sonrası gündede çatlama ignesini vurunmamı ardında 42 saat sonra yanına gelmemi söyledi,bende çok rahasız oldum sadece 1 kontrolle kafasına göre hesap yaptı,neymiş doktor şehir dışında olcakmış,ben hiç rahat etmedim 2 kez daha progonu vurup başka bi doktora kontrole gittim ,o doktor yumurtanın çatlamış olabilecegini ve üstüne progonun etkisiyle tekrar yumurta geliştigini söyledi 15,16 çapında şuan tekrar çatlayacak yumurta var dedi benim gene moralim bozuldu ve o akşam tekrar şiddetli kasık bu kez o yumurtalar çatladı o gün son progonu vuruldum ve ertesi gün çatlatma ignesini,igneden sonra hiç kasık agrısı çekmedim 42 saat sonra doktorumum yanına gidip durumu anlattım işte progonun etkisiyle kademeli olarak çatladıgını söyledi tekrar kontrol etti bu kez 14,16,17 çapında yumurta var dedi neyse 3 saat içinde spermler yıkandı ve aşılama yapıldı ve akşamıda şiddetli kasık agrısyla resmen yataga düştüm,yani aşılamadan sonra tekrar yumurtalar çatladı
kızlar ben çok garip bişey yaşadım,2-3 arayla 3 kez ayrı ayrı yumurtam çatladı bu nasıl oluyo anlamadım,gittigim doktor kendini burada kendini ıspatlamış bi prof benimle pek ilgilenemedi şehir dışında oldugu için,ben şuan çok huzursuzum