- 20 Ağustos 2015
- 6.538
- 15.760
- 248
Sebebsiz veya sebebi hiç fark etmez insan, bebeğinin olmamasına üzülüyor ve bu insanı yıpratıyor. Ve inanın benimde çevrem de herkes hamile ya herkes inanamıyorum ikinciye hamile olan benden sonra evlenip ikinci ayında hamile kalanlar vs vs. Sorun bu da değil insanın gözüne sokmaları insanların salak salak soruları. Ne kadar eğitimli olursa olsun siz ne Zaman yapacaksınız bak sonra olmazcilar köyde anneme eee hala torun yok mu çocuk olmuyor mu diye soranlar.Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Merhaba canim. Ben de 18 aydir evliyim ve hamile kalamadim. Ama sebebsiz diye bir şey yoktur. Bazen neden rahim agzinda spermlere karşi antikorlar oluyor. Yani senin bedenin eşinjn spermlerini yabaci bir madde gibi kabul edip onu mahvediyor. Bu zaman spermler hareketsizleşiyor. Bazen de erkek de bu antikorlar oluyor. Bu zaman aşilama zamani rahim agzina spermleri temas ettirmeden tuplere yakin boşaltiyorlar. Bir kaç denemede de olmuyorsa ve yumurtlama da gidiyorsa bu zaman tuplerde sperm ve yumurtayi hareket ettiren kirpiklerde bozukluk ola bilir ki bunu da oğrenmek olmuyor. Sadece anatomik olarak alakalandiriyorlar. Bu zaman da tüp bebek yapilmali. Ben 6 ay femara kullandim yine olmadi. Kullanmadiysan doktoruna daniş belki yazar sana. Çunki etrafimda yillarca hamile kalamayanlar bile 2ci aydan bu ilaçla hamile kaldilar. Doktor bana aşilama dedi. Rahim agziyla ilgili ola bilir dedi. Bakalim nasil olucak. Ben bu ay son olarak femara kullaniyorum bittikden sonra da adrtin 7ci gunu sogan kuru uyguliycam. Kurleri pek yapmadim. Bu ay deniycem bakalim. Hep yarim birakmişdim. Aslanpencesi de istiyorum soganla birlikde yapmak. Bilmiyorum benim de kafam allak bullak. Ama sebep olsun ya olmasin ol diyen Allah. Allaha yaslanalim Ona guvenelim. InsaAllah hamile kalirik. Umutsuzluga duşmek yok. Benim de etrafimda herkes hamile. Evlenip de çocuk bekleyen kimse yok benden başka. Ben Allaha yaslandim. Hayirli zamanda nasib eder InsaAllahKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Ben de aynıyım canım. 2,5 sene oldu herşey normal olmuyorKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Bende bu ay soğan kürüne başladım canım sonuç olumlu olursa bana yaz aslan pençesi bende de var ama soğan küründeb sonra kullanılacak bence saraçoğlu kağıtta öyle yazıyorMerhaba canim. Ben de 18 aydir evliyim ve hamile kalamadim. Ama sebebsiz diye bir şey yoktur. Bazen neden rahim agzinda spermlere karşi antikorlar oluyor. Yani senin bedenin eşinjn spermlerini yabaci bir madde gibi kabul edip onu mahvediyor. Bu zaman spermler hareketsizleşiyor. Bazen de erkek de bu antikorlar oluyor. Bu zaman aşilama zamani rahim agzina spermleri temas ettirmeden tuplere yakin boşaltiyorlar. Bir kaç denemede de olmuyorsa ve yumurtlama da gidiyorsa bu zaman tuplerde sperm ve yumurtayi hareket ettiren kirpiklerde bozukluk ola bilir ki bunu da oğrenmek olmuyor. Sadece anatomik olarak alakalandiriyorlar. Bu zaman da tüp bebek yapilmali. Ben 6 ay femara kullandim yine olmadi. Kullanmadiysan doktoruna daniş belki yazar sana. Çunki etrafimda yillarca hamile kalamayanlar bile 2ci aydan bu ilaçla hamile kaldilar. Doktor bana aşilama dedi. Rahim agziyla ilgili ola bilir dedi. Bakalim nasil olucak. Ben bu ay son olarak femara kullaniyorum bittikden sonra da adrtin 7ci gunu sogan kuru uyguliycam. Kurleri pek yapmadim. Bu ay deniycem bakalim. Hep yarim birakmişdim. Aslanpencesi de istiyorum soganla birlikde yapmak. Bilmiyorum benim de kafam allak bullak. Ama sebep olsun ya olmasin ol diyen Allah. Allaha yaslanalim Ona guvenelim. InsaAllah hamile kalirik. Umutsuzluga duşmek yok. Benim de etrafimda herkes hamile. Evlenip de çocuk bekleyen kimse yok benden başka. Ben Allaha yaslandim. Hayirli zamanda nasib eder InsaAllah
Sen tüp bebeğe başladın mı canım aşılama topiğinde beraberdikBen de aynıyım canım. 2,5 sene oldu herşey normal olmuyor3 kez klomenle yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi kullandım olmadı. 2 kez aşılama yaptırdım biri iğneli biri hapla o da olmadı. Artık bu şekilde olmayacağını düşünerek bıraktım. Tüpe yöneldim. İnşallah bu yolla olur...
Evet ben de seni hatırladım ama nereden çıkaramamıştım söyledin sağolSen tüp bebeğe başladın mı canım aşılama topiğinde beraberdik
Tamam yazicam olumlu olursa. Ben de sonra diye biliyordum ama galiba son izlrdigim saracoglu vidyosunda sogan kuruyle beraber onu da kullanin diyordu. Belki de arasini kesmeden oma da devam edin anlaminda demiş. O zaman tek sigani uygulayayim. Zaten ilaç da kullandjm alt ust etmeyeyim şimdi bunyeyiBende bu ay soğan kürüne başladım canım sonuç olumlu olursa bana yaz aslan pençesi bende de var ama soğan küründeb sonra kullanılacak bence saraçoğlu kağıtta öyle yazıyor
Ne ilacı kullanıyorsun canım klomen femaraysa soğan kürünü yapmaTamam yazicam olumlu olursa. Ben de sonra diye biliyordum ama galiba son izlrdigim saracoglu vidyosunda sogan kuruyle beraber onu da kullanin diyordu. Belki de arasini kesmeden oma da devam edin anlaminda demiş. O zaman tek sigani uygulayayim. Zaten ilaç da kullandjm alt ust etmeyeyim şimdi bunyeyi
Kağıdı sana özelden attımTamam yazicam olumlu olursa. Ben de sonra diye biliyordum ama galiba son izlrdigim saracoglu vidyosunda sogan kuruyle beraber onu da kullanin diyordu. Belki de arasini kesmeden oma da devam edin anlaminda demiş. O zaman tek sigani uygulayayim. Zaten ilaç da kullandjm alt ust etmeyeyim şimdi bunyeyi
Merhaba öncelikle Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin bende iki yilik evliyim ve en basından beri olmuyordu çok uğraştım çok yiprandım eşimi yıprattım ama olmayinca olmuyor derler ya Allah ne zaman isterse o zaman oluyor gerçekten ve bende oluruna biraktim artık istemedim başka şeylerle kendimi verdim ve tatil yaptım biraz ortamdan uzaklaştım ve o ay hamile kaldim her şer beyinde bitiyor sıkmayın canınızı biraz zamana bırakın Allah herkese nasip etsin inşallah sizede aminKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Uzulme lutfen..Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Aslinda ben kür pek denemedim. Ilaç kullandiğim ay hiç denemedim. Bazen başladim 2 gun sonra içim huzursuz oldu biraktim. Zaten aşilama ya da tup bebek diyor doktor hiç olmazsa şansimi deniyeyim dedim bu ay. Femara bittikden sonra yapicam sogan kurunu. InsaAllah zarari olmaz. Ne yapalim. Yapmadikda da olmuyor bari farkli birşey denemiş olurumNe ilacı kullanıyorsun canım klomen femaraysa soğan kürünü yapma
Bende hep hamile kalırım da bebeğe bişey olur diye yapmadım sonra düşündüm kızım sen 38 aydır hiç çift çizgi görüp de hamile mi kaldın ki korkuyorsun yap da bari tüp bebeğe kadar için temizlensin dedim başladım 4. Günüm soğan küründe şifa olsun inşallahAslinda ben kür pek denemedim. Ilaç kullandiğim ay hiç denemedim. Bazen başladim 2 gun sonra içim huzursuz oldu biraktim. Zaten aşilama ya da tup bebek diyor doktor hiç olmazsa şansimi deniyeyim dedim bu ay. Femara bittikden sonra yapicam sogan kurunu. InsaAllah zarari olmaz. Ne yapalim. Yapmadikda da olmuyor bari farkli birşey denemiş olurum
Sperm değerleri iyi olduğu için ek bir tetkik yapılmadıEşin sadece sperm sayımımı yaptırdı yoksa üroloğa göründümü canım geniş çaplı?
O kadar haklısınız ki.Birkaç arkadaşım biliyor sadece.İnşallah şubatta gideceğiz tüp bebek için.Bu ay kür deniyorum bakalım olacak mı.İnşallah size de bana da ve tüm isteyenlere nasip olur.İnsanlara çocuk istediğinizi, olmadığını falan söylemeyin.
Anlamazlar, hassasiyet göstermezler, basit bir konu olarak algılarlar, sizi de alıngan ilan ederler.
Tecrübeyle sabit, o yüzden soran olursa da biz henüz istemiyoruz diyin geçin.
Tüp bebek deneyin en kısa sürede, yine olmazsa yine deneyin, elinizden ne geliyorsa yapın gerisi Allahın takdiri.
Bende sorun var mesela, yakınıma bile söylediğimde patavatsız konuşmalara maruz kaldığım oluyor, o yüzden asla kimseye söylemeyin, artık ben istemiyoruz diyor geçiyorum.
Cok zor yaşamayan bilmiyor.Kimse ile de paylaşamıyorum kendi kendimi yedim bitirdim.İnsallah en kısa zamanda olur sizin de.Bu ay kür deniyorum.Çörekotu,bal,tarçın deniyorum bir de testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum.Bu ay da olmazsa şubatta tüp bebeğe gideceğimSeni çok iyi anlıyorum birebir aynısını 3 yıldır yaşıyorum
InsaAllah. Hep duzensizlik yaşadim. Adetim gecikimce bir kaç ghn sogan suyu içerdim aninda adet olurdum. O zamanlar pek araşdirmadim sadece doktor ilac yazdi gonderdi bir iki ay duzeldi sonra yine ayni dongu. Hiç olmazsa o zaman kafam rahatdi yapardim keşke hepsini. Ben bitkilerin gucune çok inaniyorum o yüzden de korkuyorum hormonlara etkisine gore. Yapalim bari. Shifa olsunBende hep hamile kalırım da bebeğe bişey olur diye yapmadım sonra düşündüm kızım sen 38 aydır hiç çift çizgi görüp de hamile mi kaldın ki korkuyorsun yap da bari tüp bebeğe kadar için temizlensin dedim başladım 4. Günüm soğan küründe şifa olsun inşallah
Kimseye anlatma canım gel bize anlat ben bazen tedavi olduğumu falan söylüyorum sonra unutuyorum pat diye yüzüme vuruluyor bi keresinde gonalf kullandığımı göbekten iğne vurynduğumu söylemişim bi arkadaşa aradan epey vakit geçti telefonda konuşurken naptın gittin mi doktora dedi bi an afalladım ne alaka yani bende Nisan gibi başlayacağım tüp bebeğe devlette yaptıracağım sıra ancak o zamana gelirmişCok zor yaşamayan bilmiyor.Kimse ile de paylaşamıyorum kendi kendimi yedim bitirdim.İnsallah en kısa zamanda olur sizin de.Bu ay kür deniyorum.Çörekotu,bal,tarçın deniyorum bir de testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum.Bu ay da olmazsa şubatta tüp bebeğe gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?