Sebepsiz infertilite beni tüketti

Ovulasyon testi kullandınız mı? İki defa hamile kaldım, ilk hamilelikte kalp atışı durdu. İkisinde de ovülasyon testi kullandım ve tek ilişki ile hamile kaldım. Eğer gerçekten fiziksel bir engel yoksa mutlaka öneririm. Bir de ne kadar etkili bilmiyorum ama sperm lerin ulaşmasını sağlayan bir jel var. Hatta ben bu forumda da okumuştum. Onu da kulkandım

Sen de mi tüpe başlıyorsun canım cevap vermedin bana?

Sen de mi tüpe başlıyorsun canım cevap vermedin bana?
Canım yazmadın bişey ben göremedim bu adetimde gittim merkeze ben devlette yaptıracağım inşallah covid den dolayı nisandan beri kapalıydı bu ay açıldı çok yoğun bekleyen hastalar varmış bana ancak Nisan mayıs gibi sıra gelirmiş

Lutfen uzmeyin kendinizi. Zor bir surec ama inanin imkansiz degil. 25 yasimda evlendim 4 yila yakin cocugumuz olmadi. Ilk yil dusunmuyorduk zaten sonraki 3 yil yipratici gecti. Hic bir sebep gorunmuyorken hamile kalamiyordum. Kendi halimdeyken cok takmiyordum kafama ama kv dahil cevremdeki insanlar kurcalayinca sinirlerim cok bozuluyordu. Ben basarisiz gecen bir asilama deneyiminden sonra hamile kaldim ogluma. Oglum 1.5 yasindaykende kizima hamile kaldim surpriz sekilde. Inanin bana herseyin bir zamani var. Siz yeterki bu gunlerinizi heba etmeyin. Sagliklisiniz ne guzel hayatin tadini cikarmaya bakin nasibinizde varsa illaki olur bebeginiz.

Sperm değerleri iyi olduğu için ek bir tetkik yapılmadı
Bak canım ben ilk evliliğimde yıllarca kendimi yırttım 5 sene çocuk sahibi olmaya çalıştım.Rahim filmi çektirdim temiz çıktı sorunsuz.Aşılama yaptırdım tutmadı falan.Eşim bana bir keresinde şöyle demişti.Sen sperm sayısının kaliteli çıktığına bakma ben polis okuluna giderken sağlık raporu alacağım için ürologta bakmıştı bana ve çocuğun olmayabilir demişti.nedeni neydi hatırlamıyorum bi tedavimi görmesi gerekiyormhş neymiş.Sonraki gün sabah kalkıp bu konuyu açtığımda bana şaka yaptığını söyledi.Ve ben yıllarca sebepsiz infetelite teşhisiyle denemeye devam ettim.5 yıl sonra başka sebeplerden boşandık.yıllar sonra bir daha evlendim.Yeni eşimle çocuk denemesi yapmaya karar verdik 2 yıl sonra ve denediğimiz ilk ay hamile kaldım! Şu anda 30 haftalık hamileyim!! 9 yıldır sebepsiz infertelite teşhisiyle koşturıp durdum.Adamın tedavi olması gerekiyormuş meğerse..Bi gidin eşinle canım bi geniş çaplı baktırın tek taraflı düşünmemek lazım böyle şeyleri.Bu arada alakası varmıydı bilmem rahmim tersmiş ve hiçbir doktor şimdiye kadar söylememişti.Doktorum ondan bişey olmaz dedi gerçi.En kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle..

bende bir süredir tedavi oluyorum. başta hiçbir sorun yok dendi, sonra amh değerimin çok az yüksek olduğu, yumurtalarımın kendiliğinden zor büyüdüğü çatlamadığı söylendi. en son tüp bebek dene istersen dendi. yapı olarakta çok stresli bir insanım. stresin kadın hormonlarındaki etkisi yadsınamaz. artık düşüncelerimi değiştirmeye başladım, inancınız varsa vakti geldiğinde ve hayırlı zamanda Allah nasip edecek inşallah. çevremde doktorun çocuğun olmaz ve ya zor olur dediği insanlar en umudunu kestiği zamanda hamile kaldığını öğrendi, çünkü artık düşünmeyi bırakmışlardı. inşallah en yakın ve hayırlı zamanda size de bize de nasip olsun

Ne güzel demissiniz gercekten yiyecek ekmgi var ise gelecektir ve her nasip vaktine esirdir

O kadar benden ki cumlelerınız kendımı gordum bende 7 yıl sebepsız ınfertelıte ıle mücadele ettım donkısotun yel degırmenlerı ile savaşına benzetırdım halimı gıtmedıgımız doktor kalmadı kan hormon o bu testlerı yok hıcbısey cıkmadı tabı 2 aşılamanın ardından tüp bebek tedavısıne başladık ilk denemede tuttu şükür sızde beklemeyıp tüp bebek için araştırın inş nasıp olsun zor bır süreç ve cok yıpratıcı gecmesını dılerım sıze

Aynı sebepten arkadaşımın da 5 yıl çocuğu olmamış.Doktor olmaması için sebep yok diyormuş ama olmamış işte.En son tüp bebek denemeye karar vermişler ve ilk denemede tutmuş.Şimdi çok güzel bi oğlu var maşallah

Rahim filmi çektırdınız mi?amh değerinize bakıldı mi merak ettim
Evet tüpler açık. Hormonlar normal. Adetler düzenli. Yumurtalar iyi . Eşimin değerleri normalin çok üstünde. Görünürde olmaması için bir neden yok. Ama elimizde hiç bişey yok. Bir kez bile hamile kalamadım.

Bizimde 1 yıldır çocuğumuz olmuyor 2 buçuk yıldır evliyiz çok zor bir sürec sizi okdr iyi anlıyorum ki birde çevre baskısı da oluyor kaç yildir evlisiniz çocuğunuz olmuyor mu diyenlerde üstüne tuz biber ekiyor

Sağlık olsun. Eşimin bir akrabasının 14 yıl çocuğu olmamış sonra tüp bebekle hamile kalmış şimdi çocuğu var ama saglik sorunları çok fazla kafasına sant takıldı o tıkanıklık vs yapmış sürekli hastanede bikac yıldır. Yine çocuğunu fizik tedaviye götürüyor ileride yürüyemeyecek belki..
Maddi durumları da düşük.
Siz daha yeni evli sayılırsınız. Kendinize gün içinde uğraş bulun. Çocuğunuz yok mesela maddi olarak daha iyi birikim yapabilirsiniz. Yaz için tatil gezi planı yapabilirsiniz olumlu tarafından bakın.
Çocuk sahibi olmak inan biz insanların çok daelinde olan bir şey değil. Vardır bunda da hayır.
Olanda bir hayır olmayanda bin hayır vardır. Belki bizler bilmiyoruz

Merhabalar, 4 buçuk yıl sebepsiz infertilite sebebiyle hamile kalamadım. Tüm tetkikler her şey çok iyi hicbir sıkıntı yok. Etrafımdaki akraba, arkadaş vs şıp diye hamile kalıyor ama biz de yok. Evet insanın psikolojisi bozuluyor kıskançlık değil elbette onların da olsun benim de. Ama nasip işte. Cesaretimizi toplayıp, psikolojimizi hazırlayıp tüp bebek yaptık. Çok şükür gün sayıyoruz.
Yaşım 32 olucak 1 ay sonra. Size tavsiyem oyalanmayin, maddi manevi kendinizi hazırlayıp tüp bebeğe başlayın. Daha fazla yıpranmayın.
Hiç bir sebep yok kendiliğinden olucak dedim yıllarca ama olmadı, demek ki desteğe ihtiyaç var. Maddi durumunuz uygunsa asilama ile de vakit kaybetmeyin hemen tüp bebeğe başlayın.

Ben 12 yıldır çikolata kistiyle mücadele ediyorum bebeğim olmuyor görünürde olmasa bile bazı kadınlarda çikolata kisti odakları olabiliyormuş bu laparoskopi ile tespit ediliyormuş benimkiler ultrasonda görünecek kadar büyüktü ama bu şekilde olanlar da varmış bana kalırsa dr degistirin

Oncelikle anne baba kardes haric kimsenin telefonunu acmayin. Durumu kabullenin. Millet 50 yasinda hamile kaliyor. Artik tipta careler tukenmez. Onunuzde hamile kalmak icin yaklasik 10 seneniz var. Esinizle birlikte romantik bir gece ayirin kendinize. Regl gununuzden itibaren yumurtlama tarihinizi kontrol edin.

Yok canım yazdım ama sen görmemişsin demek ki. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…