- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Estağfurullah. Çıkarmadım canım süreci çok uzatıyor ve uğraştırıyor diye.Kusura bakma canım üstte kalmış ben sonradan gördüm inşallah ya rapor çıkarabildin mi
Ben aşılamaları rapor için yaptırdım canım Bi hafta içinde çıkıyormuş rapor sem özelde mi yaptırdın aşılamayıEstağfurullah. Çıkarmadım canım süreci çok uzatıyor ve uğraştırıyor diye.
Aşılamaları da özelde yaptırmıştım ben evet. Allah hayırlısını versin hepimizeBen aşılamaları rapor için yaptırdım canım Bi hafta içinde çıkıyormuş rapor sem özelde mi yaptırdın aşılamayı
Maalesef sebepsiz infertilite en zor grupKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Ben aynı sorunla 9 yıldan sonra anne oldum maalesefKızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Amin canım sen başlıyorsun o zaman bu ay hadi bakalım rabbim bu yolda önündeki tüm engelleri kaldırsın inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşursunAşılamaları da özelde yaptırmıştım ben evet. Allah hayırlısını versin hepimize
Bu ay değil de bi dahakine kararlaştırdık. Bu işlere belli olmuyor ki canım bu ay tamam diyorsun tam başlayacaksın pat düşünmediğin birşey çıkıyor falan. Nasip kısmet her şey. Allah çok bekletmeden versin inşallah bebiklerimiziAmin canım sen başlıyorsun o zaman bu ay hadi bakalım rabbim bu yolda önündeki tüm engelleri kaldırsın inşallah hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun
Aynen canım çok doğru dedin ben bu ay dedim şu gün transfer olurum şu gün yumurta toplama hepsini hesaplamış gitmiştim bi baktım ki Nisan mayıstan önce olmaz dedi doktor çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş demek kiBu ay değil de bi dahakine kararlaştırdık. Bu işlere belli olmuyor ki canım bu ay tamam diyorsun tam başlayacaksın pat düşünmediğin birşey çıkıyor falan. Nasip kısmet her şey. Allah çok bekletmeden versin inşallah bebiklerimizi
Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
Rahim filmi çekildinz miEvet tüpler açık. Hormonlar normal. Adetler düzenli. Yumurtalar iyi . Eşimin değerleri normalin çok üstünde. Görünürde olmaması için bir neden yok. Ama elimizde hiç bişey yok. Bir kez bile hamile kalamadım.
Ay hiç üzülme ya önce başlamışsın sonra başlamışsın neyin garantisi var? Hiç belli olmaz belki doğal yoldan kalırsın. Kalamazsan bile bu süreyi verimli şekilde geçirmeye çalış.Aynen canım çok doğru dedin ben bu ay dedim şu gün transfer olurum şu gün yumurta toplama hepsini hesaplamış gitmiştim bi baktım ki Nisan mayıstan önce olmaz dedi doktor çok üzüldüm ama kısmet böyleymiş demek ki
İnsülin direnci de etkiliyormuymuş şaşırdım doğrusu nasıl gebe kaldınız pekiSorununuz psikolojik diyip gönderen doktorlara itibar etmeyin infertelite alanında uzman bir doktora gidip mutlaka detaylı muaynenizi olun bu şekilde senelerini kaybeden insanlar var. En azından atmanız gereken adımları atmak için hazır hale gelirsiniz. Tüp bebek vs. Ne uygunsa. Ben de benzer problemler yaşıyorum çünkü beni de doktorum 6 ay bişeyin yok stres yapma diyip oyaladı ama 6 ay sonunda başka bi doktora giderek ins direncim olduğunu öğrendim mesela ve bu durumun yumurtlamayı bozduğunu söyledi doktor. Ben artık stresten hamile kalamıyorsun vs. Gibi söylemleri ciddiye alamıyorum fizyolojik bir sorun yoksa en pimpirik insan da olsa hamile kalıyor yüzlerce örneğini gördük etrafımızda.
Bu arada covid de atlattık canım ya bende diyorum belki o zamana kadar azalır bu vakalar çok teşekkür ederimAy hiç üzülme ya önce başlamışsın sonra başlamışsın neyin garantisi var? Hiç belli olmaz belki doğal yoldan kalırsın. Kalamazsan bile bu süreyi verimli şekilde geçirmeye çalış.herşeyin hayırlısını versin Rabbim. Pandemi kış aylarında daha riskli. Seninki yaza gelecek daha rahat yaptırırsın ohh Miss.
Hala kalamadım malesef yumurtlama içim ilaç tedavisi görüyorum...İnsülin direnci de etkiliyormuymuş şaşırdım doğrusu nasıl gebe kaldınız peki
Benzer durumlari yasadim. Sebepsiz infertiliteydi bizimde. Ilk cocugumu 34 yasinda evliligimin 10. Yilin da aldim kucagima ikinciyi 38 yasinda aldim. Tup bebek tedavisi ile oldu bizim.Kızlar 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Tüm tetkikler yapıldı. Eşimde ve bende her şey normal görünüyor. Ama yok olmuyor. Yaş 32 . Umudum kalmadı. Çok yıpratıcı bir süreç. Ben hariç herkes hamile etrafımda. Arkadaşlarım, kuzenlerim, hatta mezun ettiğim öğrencilerim.Psikolojim bozuldu.Herkes sorup duruyor. Olmuyor mu diye soranlar, üreyebildiği için nispet yapan tanıdıklar, halimi bildikleri halde arayıp hamileliğini müjdeleyen arkadaşlar beni çok yordu.Tüm gün bu konuyu düşünüyorum. Bazen diyorum ki keşke bir sorun olsaydı da onu göre bir tedavi görseydim. Çaba sarfetmeden mutlu olabileceğim günler gelsin artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?