Sebepsiz infertilite,erkek faktörü ve amh düşüklüğü ile gebe kalmak

bende 27 yaşındayken hamile kalmak için uğraştım rabbim 28 yaşımda nasip etti size de en kısa zamanda nasip etsin kucağınız boş kalmasın
Amin çok teşekkür ederim çok sağolun. Benim çikolata kistlerim de var aslında sebep o. Tüp bebek dedi doktor ama çok korkuyorum o süreçten.

İnşallah amin

Ayy cok tatlısınız saglıkla kucagınza alın ınsallah banada dua edın ne olur benımde yaşım 29 amh 1.4 bende son çare tup bebege baslıycam ıkı senedır olmuyor

Ayy cok tatlısınız saglıkla kucagınza alın ınsallah banada dua edın ne olur benımde yaşım 29 amh 1.4 bende son çare tup bebege baslıycam ıkı senedır olmuyor
Amh değeriniz düşük değil aslında yaşınız da gayet normal bir yaş gebelik için eşinizde herhangibir sorun yoksa normal yoldan da olma ihtimali var rabbim inşallah nasip etsin bazen her şey normalken olmaz bazen olmaz denilirken olur en hayırlısını versin Allah sizin için biz ocakta başlayacaktık tüp bebeğe aralıkta gebe olduğumu öğrendim rabbim sizi de böyle mutlu etsin

Amın ınsallah guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım herseyın vardır bır zamanı bende beklıyorum o zamanı heyecanla şimdi çarsamba gunu ıkıncı aşılamamı olucam bakalım nasıp

Amın ınsallah guzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım herseyın vardır bır zamanı bende beklıyorum o zamanı heyecanla şimdi çarsamba gunu ıkıncı aşılamamı olucam bakalım nasıp
Bizde aşılama yapıp tutmadıktan 1 ay sonra kendiliğinden olmuştu gebelik artık aşılama bile olmadıysa olmaz kafasına girmiştik ama Allah bilir bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…