• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz infertilite için başarılı olmus bır doktor tavsiyesi!

silverenz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
13
0
6
35
Edirne
arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım 2.5 yıl belara d. kontrl hapı kullandım. simdi 35 gun cıvarı adet oluyorum. klomen kullandım ve kımyasal gebelık gecırdım. sonra yıne klomen ve ovıtrelle. ama hamıle kalamıyorum bı turlu. SIZLERDEN DOKTOR TAVSİYESİ İSTİYORUM. BANA İNFERTİLİTEDE İYİ BIR DOKTOR ONERIN NE OLUR. cok umutsuzum. neden olmuyor.

arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım 2.5 yıl belara d. kontrl hapı kullandım. simdi 35 gun cıvarı adet oluyorum. klomen kullandım ve kımyasal gebelık gecırdım. sonra yıne klomen ve ovıtrelle. ama hamıle kalamıyorum bı turlu. SIZLERDEN DOKTOR TAVSİYESİ İSTİYORUM. BANA İNFERTİLİTEDE İYİ BIR DOKTOR ONERIN NE OLUR. cok umutsuzum. neden olmuyor.

merhaba,
sana şunu söyliyeyim ne işlem gördün:) biz 1 sene denedik her tahlil iyi çıktı eşiminde baktırmadığımız kalmadı yumurtlama takibi vs.. en sonund aolmuyor diye hsg de rahim y şeklind eçıktı. bu işlerde en iyi doktor yücek karaman tavsiye ederim şiddetle. sebepsiz diye bişey yok illaki bi sorun var bende öyle düşünüyodum. ama çoook nadir görülen bir durum bence bir muayene ol yada hsg cektirdinmi bilmiyorum.

Back